Leirissä Helpotus?

Artikkeli
Tervehdys kaikille!

VCIHT:n Erittäin rankan alkukauden jälkeen olemme viimein alkaneet muodostumaan ns. joukkueeksi. Kauden päävastuuhenkilö toilailuiden jälkeen leirissämme lepää viimein rauha. Viimeisetkin pelaajat ovat saapuneet joukkueeseen ja loppukausi mennäänkin sitten näin rullaten. Olen erittäin tyytyväinen joukkueeseen tällähetkellä. En tietenkään pelillisten suoritustemme perusteella, vaan lähinnä sen miten me vieläkin seisotaan tukevilla jaloilla näiden vaikeiden aikojen jälkeen. Kovalla yhteistyöllä ja johdon pienoisella avulla olemme saaneet tukevan nipun osaavia pelaajia ja hyvän hengen joukkueemme sisälle. Toivon tietenkin että myös pelissämme rupeaisi palaset loksahtamaan kohdilleen, ailahteleva peli pitäisi pystyä muuttamaan jonkinsortin vakaaseen tilaan.
Toivottavasti tämä nyt vähän vakiintuisi tämä meidän pelillinen ote niin harkoissa kuin erittäin tärkeissä tulevissa liigamatseissamme.

Erittäin hyvät, lämpimät sekä kinkuntäyteläiset joulun odotukset karvaisille, ja niin vähemmän karvaisille kikettelijöille! Toivoo koko VCIHT:n joukkue!

Tähän loppuun vielä haluaisin kiittää johtokuntaa joustamisestanne! Hyviä glögi hetkiä ja lämpimät joulun odotukset teillekkin!

ps. Ensikautta silmälläpitäen alemmalle & ylemmälle puolustajalle paikka auki, pommita kihoa!
Tietoja
Kirjoittanut: Kiho
Joukkue: Vladivostok Classics IHTVladivostok Classics IHT
Julkaistu: 18.12.2012 22:47
Luettu: 20 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.