NewJersey Devils jälleen mestari

Artikkeli
NewJersey Devils otti jo toisen mestaruutensa Hoki-liigassa. Edelliskauden mestari oli myös viime kaudella finaalissa, mutta silloin Kassel Huskies osoittautui kovemmaksi. Joukkueen kolmen peräkkäisen kauden saldo on siis kimalluksen täyteinen.

A-konferenssissa neljänneksi jäänyt NJD pisti ensin playoffin karsintakierroksella laulukuoroon Hc Jyvän voiton 2-0. Puolivälierissä se selätti vahvaksi ennakkosuosikiksi nousseen Lugun voitoin 3-1 ja välierissä kaatui Sulttaanit niin ikään voitoin 3-1. Finaalivastustaja oli vahvan kauden pelannut HT Ampparit, joka pisti tuoreen mestarin tiukoille, mutta otteluvoitoissa tuo tiukkuus ei näkynyt: NJD otti mestaruuden vastustamattomasti voitoin 3-0.

Joukkue luotti tiukkaan puolustuspeliin ja käytti hyväkseen tilanteet vastustajan päässä. Se pystyi kääntämään tiukat ottelut hyväkseen ja niin joukkue lopulta otti mestaruuden tavalla, joka ei jätä jossiteltavaa: kolmestatoista ottelusta yksitoista voittoa puhuu omaa kieltään.

Kauden lopullinen järjestys on vielä auki. Hopeaa otti HT Ampparit, ja pronssista taistelevat viime kauden mestari Kassel Huskies ja Sulttaanit. Muut joukkueet sijoittuvat sijoille:
5. Lugu, 6. Hc Hot Wings, 7. Trademark, 8. Guerreiros, 9. Team Viper, 10. Ronsut, 11. Hc Jyvä, 12. Svengijengi, 13. Häkittäjät, 14. Monsters, 15. Hc Halko, 16. Berries, 17. Fateful Killers, 18. Divine Scorers and Joska, 19. HC Tylykone ja 20. JeesTeam.

Hoki-liigan johtokunta onnittelee NewJersey Devilsia mestaruudesta.
Tietoja
Kirjoittanut: Nordmark
Julkaistu: 27.07.2008 17:15
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.