Detroit Hardcore kauden 3/12 mestari + Tulevan kauden joukkueet

Artikkeli
Mestaruus jälleen Detroit Hardcorelle

Kausi 3/12 on tullut päätökseensä pudotuspelien osalta. Detroit Hardcore osoittautui ylivoimaisen hyväksi vastukseksi puolivälierissä Knightclubille, välierissä runkosarjan voittajalle Hamburg Freezersille sekä lopulta finaaleissa Reisitanssille. Mestaruus tuli varsin näytöstyyliin, sillä joukkue ei hävinnyt pudotuspelien aikana yhtään ottelua. Vastustajan verkko heilua yhdeksän ottelun aikana 28 kertaa, eikä vastustajat saaneet läpäistyä joukkueen puolustusta kuin 10 kertaa.

Mestaruus on joukkueen toinen ja jatkaa DHC:n mestaruusputken kahteen kauteen. Hopean arvoisesti ensimmäiselle mitalilleen Hoki-liigassa ylsi mainion kauden pelannut tulokasjoukkue Reisitanssi ja pronssille taisteli Hamburg Freezers, joille pronssi on toinen Hoki-liigassa saavutettu mitali.

Tulevan kauden joukkueet

Kauden 1/13 joukkueet ovat tiedossa. Liigaan oli alunperin tarjolla perinteiset neljä paikkaa, mutta Reisitanssi ja Rowdy Rascals ilmoittivat vetäytyvänsä Hoki-liigasta, jolloin paikkoja tulee kaksi lisää. Näin ollen karsinnoista liigapaikan lunastivat kuusi parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Kokoonpanojen ilmoittamiseen tarkoitettu topic ja infopaketti tulevasta kaudesta julkaistaan lähiaikoina.

Kuluneen kauden joukkueista liigassa jatkavat:

Detroit Hardcore
Generation
Hamburg Freezers
Jazz-Trio
Knightclub
Mäntypistiäiset
Rockford Icehogs
Vastarannan Kiiskit

Karsinnoista liigaan nousevat joukkueet:

Deathly Yellows
EC Kassel Huskies
Grate Ones
HT Ampparit
IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY
Rykälätty
Tietoja
Kirjoittanut: Hoki-liiga
Julkaistu: 10.02.2013 22:20
Luettu: 26 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.