Piinapenkissä Jazz-Trion tomb

Artikkeli
Seuraavana piinapenkissä Serikow. Lähetä Serikowille kysymyksesi Täältä.

Tällä kertaa piinapenkkiin kutsuttiin Jazz-Trion omistaja tomb. Myös Johtokunnasta tuttu tomb voitti Hoki-liigan sivujen äänestyksen, jossa valittiin seuraavaa piinapenkkiläistä. Seuraavaksi piinapenkkiin astelee äänestyksen toiseksi tullut EC Kassel Huskiesin Serikow, jolle voitte esittää kysymyksiä täällä.

Kuka olet, ikä ja mistä?

- Tomi 22v Jyväskylästä

Mikä on mielenkiintoisin/mieleenpainuvin muisto ajastasi rauhanturvaajana?

- Kerrottakoon eräs tapaus, joka sattui ollessamme reissussa vuoristoilla: Istuskeltiin kaverin kanssa yöllä vartiopaikalla ja tähysteltiin pimeänäkövehkeillä ympäristöä. Kaveri siinä sitten huomasi jotain epämäärästä toimintaa ja zoomaili matiksella vähän lähemmäs, tokas "saatana" ja nakkas matiksen meikäläiselle. Näytti suunnan ja "katohan tonne". Siinä vähän aikaa ihmettelin ja totesin, että siellähän joku paikallinen ukko veti aasia tuhkaluukkuun. Joku voisi väittää paskapuheeksi, mutta moinen toiminta oli varsin yleistä ja jopa hyväksyttävää ainakin yöaikaan tässä kaikkien rakastamassa maassa, Afganistanissa. Allah kun ei näe pimeällä. Näistä "TIC -tilanteista" parhaiten mieleen jäi ehkä semmonen vähän pidempi ja hektisempi keissi, jossa tulitusta tuli kolmesta suunnasta, singot paukku ja loppuun vielä saatiin tienvarsipommikin. Kyllä siellä oppi karvakouria vihaamaan. Rasisti en kuitenkaan ole!

Pelastaisitko maapallon uhraamalla henkesi, vaikka tietäisit ettei kukaan koskaan saisi tietää että teit niin?

- Meikäläisestä ei ole kyllä tuonlaiseen heroismiin eli en. Hukkaanhan se sillon menis jos kukaan ei siitä sais tietää.

Uskotko ihmisen toiminnan aiheuttavan ilmastonmuutoksen?

- Tämä on vähän kakspiippunen juttu. Toki sitä vois niellä suoraan sen mitä meille dokkareissa ja kouluissa syötetään. Eli juurikin tätä, että saasteet on pahasta ja tulee kasvihuoneilmiötä ja jääkarhut kuolee. Kivempaa olisi uskoa, että tuo koko touhu on isompien tahojen kyhäämä salaliitto. Mistä tämmöinen tavallinen pöljä sitä tietää, että vaikuttaako ihmisten tekemiset moiseen ilmiöön niin paljon kuin väitetään. Asiantuntijat lahjottu levittämään propagandaa jne. Loppuun siteeraan vielä Ismo Leikolaa: "Kuuntelin liikenneministeriä ja se sanoi 'julkisia käytä'. No ennen kuin neuvot muita, ota pää pois perseestä."

Kuvaile kolmella sanalla normaalia päivääsi.

- Koulu, tietokone, sali

Mitä poistaisit/korjaisit/parantaisit kiekko.tk:sta/ssa, jos sinulla olisi valta?

- Mun puolesta voitais laittaa meno samanlaiseksi kuin mitä se oli 2005-2006. Lobby auki ja kick -komento takas käyttöön regeihin. Uusimmat säädöt nyt ainakin on ihan perseestä: pikkusen tönäiset kaveria ja kiekko irtoo lapasesta. Pelaajistakin tehty 200 kilosia tankkereita, joiden ohi kiekkoa on melkein mahdotonta laittaa. Saattaa toki olla, että oon vaan huono.

Rituaalisi ennen kiekko.tk-ottelua?

- Ei mulla oikeestaan peliä ennen mitään rituaaleja ole. Ne on ehkä sitten siellä pelin jälkeen, kun ollaan otettu 10-0 turpaan ja kamat lentää ikkunasta.

Miten Jazz-Trion kausi on lähtenyt mielestäsi liikkeelle?

- Aika surulliseltahan nuo alkukauden pelien tulokset näyttää. Peli ollut hukassa jo pidemmän aikaa. Joukkueen runko on muuttunu aikasemmilta kausilta hyökkäyksen osalta jonkinverran muutaman avainpelurin alettua hiljentelemään. Siitä johtuen ollaan kovasti koitettu ettiä meidän pelityyliin sopivaa kiekkovirtuoosia Penguinin kaveriksi. Uusien pelureiden sopeutuminen ja pelityylin sisäistäminen vaatii oman aikansa jne. Pientä elpymisen merkkiä kuitenkin on jo havaittavissa.

Mitä mieltä olet Hamburg Freezersin päätöksestä jättää kausi kesken?

- Aika paska makuhan noista aina jää. Kerran on sen liigapaikkansa ottanu, niin kyllä se kausi pitäisi viedä loppuun saakka. Nämä päätökset pitäisi lyödä lukkoon ennen kautta eikä kauden aikana itku kurkussa muutaman tappion jälkeen.

Mihin joukkueeseen siirtyisit, jos Jazz-Trioa ei olisi?

- Eipä tuu mitään tiettyä joukkuetta mieleen. Joku Hoki-liigassa pelaava ja rennon ilmapiirin omaava, mutta kuitenkin määrätietoinen ja menestyshaluinen jengi sen pitäisi olla.

Muodosta adjektiivi jokaisesta Hoki-liigan joukkueesta käyttäen kunkin joukkueen ensimmäistä kirjainta.

- Generation - Gona, IsoDavid - Iloinen, Detroit Hardcore - Direktiivinen, Jazz-Trio - Jauhomainen, EC Kassel Huskies - Elastinen, Knightclub - Kimeä, HT Ampparit - Hehkeä, Deathly Yellows - Depressiivinen, Rykälätty - Ryhdikäs, Mäntypistiäiset - Mainio, Rockford Icehogs - Röllimäinen, Vastarannan Kiiskit - Vallaton, Grate Ones - Germaaninen, Hamburg Freezers - Hulppea

Tämän hetken paras hyökkääjä ja puolustaja Hoki-liigassa?

- Penguin ja Muilu aka Jumala

Jos saisit valita saunakaveriksesi joko Omenan tai Piparin, kumman veljeksistä valitsisit ja miksi?

- Mieluusti ottaisin molemmat, mutta jos ihan pakko valita vain toinen, niin Omena. Pipari on vielä eskari-iässä, niin ei sen kanssa voi keskustella miehisistä asioista.

Mikä mättää Teemu Pukilla? Pitäisikö Pukin siirtyä kokonaan pois Schalkesta, lainalle muualle vai hyväksyä asemansa penkillä?

- Potkupalloa en ole seurannut vuosiin, niin en tiiä mistään mitään. Kaippa se on Pukin sama myöntää tappionsa ja lopettaa koko touhu kokonaan, ei suomalaiset potkupallossa pärjää.

Mitä mieltä olet Dumle-karkkien valta-asemasta karamellibisneksessä? Miksei muut karamellit ole päässeet tähän lähes barcelonamaiseen asemaan kuin Dumle?

- En suostu tunnustamaan Dumlen valta-asemaa. Lauantaipussi vie.

Kenelle Jazz-Trion pelaajalle olet mustankippee?

- Jos jollekin, niin wintelle. Hänellä ihana tapa suhtautua asioihin, aina niin positiivinen heppu.

Jos olisit perhonen, olisitko yöperhonen vai Paula Koivuniemi?

- Kaikkien ihannoima Paula Koivuniemi. Yöperhosista ei tykkää kukaan ja kokoajan olisi pelko persiissä, kun linnut koittais napata suuhunsa. Ja eihän kukaan halua kutsumanimeä "yökkö".

Mitä mieltä olet Muilun aktiivisuudesta?

- Harmittaa turkasen paljon, ettei saada Jumalaa mukaan aktiiviseen kokoonpanoon. Aivan selkeä ykköspakki joka osa-alueella. Mikäli kyseinen herrasmies olisi menossa aktiivisesti mukana, olisi kultamitali ja Hc Halko -pysti käytännössä meidän.

Oletko mielestäsi ahdasmielinen?

- Kaikkihan me jossain määrin ollaan ahdasmielisiä. Ei kukaan hyväksy kaikkia muiden ihmisten toimintatapoja tai ajatusmaailmoja.

Mikä on romanttisinta mitä olet sanonut/tehnyt naiselle?

- Eipä oo tullu näitä romantiikkatemppuja harrastettua.

Kuka on Jazz-Trion tärkein yksittäinen pelaaja, jota ilman joukkue ei voittaisi mestaruutta?

- Kylläpähän se niin on, että jos alakerta ei ole kunnossa, niin ei siitä koko touhusta tule mitään. Vastattakoon siispä Turre/Jomppe.

Ärsyttävin sana tai termi, jonka tiedät?

- Hopperi

Seuraavaksi piinapenkkiin astelee Hoki-liigan veteraani Serikow. Minkä kysymyksen esittäisit hänelle?

- Mikä on saanut teikäläisen pysymään Hoki-liigan lipun alla vuodesta 2006 asti?
Tietoja
Kirjoittanut: Turre
Julkaistu: 12.03.2013 19:57
Luettu: 22 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.