HT Amppareiden katsaus alkukauteen.

Artikkeli
"Täähän on helppoa kuin lapsenteko", tokaisi Tenskuu ennen kauden alkua.

Niin, sitä sen piti olla. Tullaan isolta kirkolta ja napataan palkinnot kouraan ja lähdetään tyytyväisinä pois.
p/o saraketta kun katsoo, niin tällä hetkellä tilanne näyttää joltain aivan muulta.
Kauden, jonka piti olla pelkkää dominointia on muuttunut täysin päinvastaiseksi ja nyt ollaan tultu siihen tilanteeseen, että joukkueessa haetaan kokoajan uusia ratkaisuja, jotta peli ja etenkin maalinteko palaisi takaisin raiteille.

Kauden alla oleva kokoonpano näytti aivan fantastiselta, löytyi Lennartia ja voppia, jotka jo kahdestaan pystyvät haastamaan minkä tahansa joukkueen kiekossa. Noh, Lennu palasi kassikorviin ja voppi kekeliigaan. maradona ja jamsu hommattiin korvaajiksi, joista maradona ei sopeutunut pelitapaan ja jamsua ei ole kukaan vielä ensimmäisen harkkaottelun jälkeen nähnyt.

Floppilistalle pääsy oli erittäin odotettu, etenkin kun odotukset joukkueeseemme olivat varmasti monella korkealla. Nyt varmaan jokainen ymmärtää, että mekin olemme vain tavallisia kuolevaisia hetero-seksuaaleja, kuten enemmistö ihmisistä.
Nyt onkin jo tultu siihen pisteeseen, että PANIIKKI-nappulaa on painettu ja Ollia on yritetty monesti taivutella takaisin kiekon ja Hoki-Liigan pariin, mutta tähän asti vielä tuloksetta. Toki huhuja on liikkeellä, että Olli sekä varsin kovanluokan hyökkääjä olisi liittymässä joukkueen kokoonpanoon, mutta näille huhuille annan vasta kaksi tähteä kolmesta.

Loppukautta varten jää paljon perattavaa ja vaikka jotkut epäilevät tämän olevan vain Amppareiden normaalia runkosarjan höntsäämistä, niin voin vakuuttaa - ei ole ja sehän tässä pelottaakin mahdollista play-off taipaletta ajatellen.
Onneksi viikon positiiviset uutiset Barcelonan jatkopaikasta, Jokereiden runkosarjan voitosta ja IFK:n säälipoffeihin joutumisesta antavat voimaa ja uskoa myös omaan tekemiseen.
Eiköhän tästä kaudesta ihan hyvä vielä tule.

Onnea kauteen ja toivotaan että HooÄffämäiset temput on tän kauden osalta tehty!

Hoge & HT Ampparit
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 14.03.2013 16:12
Luettu: 19 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.