Viime hetken muutoksia - DSAJ ja HC Predators poistuvat

Artikkeli
Legendaarinen Divine Scorers and Joska on päättänyt luovuttaa sarjapaikkansa Hoki-liigassa. Syynä suuri vaihtuvuus viime kauden jälkeen. Joukkueen johto näki parhaaksi jättää homman kesken, sillä uuden rungon ja joukkueen imagolle sopivien pelaajien löytyminen ei edistynyt halutulla tavalla. Johtokunta haluaa kiittää lähes 200 ottelua Hoki-liigassa pelannutta DSAJ:ta, ja toivottaa joukkueen tervetulleeksi liigaan myös tulevaisuudessa.

Ikäväksemme joudumme toteamaan, että DSAJ:n poistumisen myötä myöskään HC Predatorsia ei tulla näkemään ensi kaudella Hoki-liigassa. Johtokunta tuli tähän päätökseen, koska kaikkia kriteereitä täyttävää joukkuetta DSAJ:n tilalle ei ole tarjolla. Näin ollen näimme parhaaksi pienentää liigan joukkuemäärää kahdella. HC Predators pääsi liigaan viimeisenä ja ilman karsintoja, minkä vuoksi joukkueen kohtalona oli nyt joutua tulilinjalle. Lisäksi HC Predatorsilla on jo olemassa oleva sarjapaikka AHL:ssä, mikä edisti johtokunnan päätöksentekoa.

Hoki-liigan lohkot ovat nyt muokattu uuteen uskoon. Kahden poistuvan joukkueen paikan A-lohkossa ottaa Fateful Killers. Lohkot pelaavat edelleen kaksinkertaisen sarjan ja kohtaavat kerran ristiin toisen lohkon kanssa. Tällöin kummankin lohkon yhdeksälle joukkueelle kertyy runkosarjassa yhteensä 25 ottelua.

A
Fateful Killers
Hc Halko
HT Ampparit
Häkittäjät
Lihapullat
Lugu
Team Viper
Trademark
Varpasaaren Vauhti

B
Blue Fox
EC Kassel Huskies
Guerreiros
Hc Hot Wings
Hockey Predators
Monsters
Old & Notorious
Ronsut
Sulttaanit

Kotijoukkueiden arvonta suoritetaan myöhemmin.

Kausi alkaa 8.9. ja kokoonpanot tulee olla ilmoitettuna foorumille viimeistään 5.9. klo 21:00.
Tietoja
Kirjoittanut: Turre
Julkaistu: 02.09.2008 18:18
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.