Kausi II/05 starttaa + sääntomuutokset!

Artikkeli
Hoki-Liigan historian toinen kausi starttaa 24 tunnin sisällä ja mukana on tällä kertaa todella kovia joukkueita molemmissa sarjoissa.

Lisäksi uutuutena on Hoki-Cup josta voit lukea lisää foorumilta. Hoki-Cupissa otetaan myös testikäyttöön uusia sääntöjä joita ei vielä ole varsinaisissa sarjoissa. Näihin lukeutuu mm. 6 minuutin erät sekä jäähyt.

Tarkempaa tietoa Cupin aikataulusta ja uusista säännöistä voit lukea foorumilta ja tottakai Hoki-Liigan helpdesk auttaa irkissä kanavalla #hoki-liiga

Onnea jokaiselle joukkueelle tulevaan kauteen ja toivottavasti saadaan kausi yhdessä kunnialla läpi!

Kytis


Sääntömuutokset

Kaudelle II tulee muutama pieni sääntömuutos. Lisäksi joidenkin sääntöjen noudattamisessa on parantamisen varaa.

Huoneen nimeksi tulee kirjoittaa Hoki-Liiga/Hoki-Divari (jouk1-jouk2). Huoneen nimessä saa nyt käyttää virallisten lyhenteiden sijasta myös joukkeen koko nimeä tai jotain muuta lyhennettä, mikäli huoneen nimeen mahtuu, ja kumpikin joukkue hyväksyy muun lyhenteen käytön.

Peliasuina tulisi pyrkiä käyttämään joukkueen oikeita värejä. Tiedot väreistä lukevat joukkueet-osiossa kunkin joukkueen kohdalla. Tärkeintä kuitenkin on se, että peliasut erottuvat selkeästi toisistaan.

Nimimerkin vaihto kesken kauden on kielletty. Pelaaja saa pelata yhden kauden aikana ainoastaan kokoonpanoihin ilmoitetulla nimimerkillä. Tämän nimimerkin on myös fyysisesti oltava samassa joukkueessa myös kiekko.tk:ssa

Kesken kauden tapahtuvia värväyksiä on edelleen rajoitettu kolmeen, ja värvätylle pelaajalle annettava karenssi on muutettu kolmen ottelun pituiseksi.

Jos joukkue aloittaa ottelun tai erän ilman lupaa, tuomarilla on oikeus keskeyttää peli ja aloittaa se uudestaan kyseisestä erästä.

Lisäksi tuomarin tulisi muistaa tarkistaa joukkueiden kokoonpanot mahdollisten sääntörikkomusten takia (pelikiellossa olevien tai joukkueen ulkopuolella olevien pelaajien peluuttaminen). Jos sääntöjä on rikottu, tuomari ilmoittaa sen foorumille kirjoittamassaan otteluraportissa, ja johtokunta päättää rangaistuksesta.
Tietoja
Kirjoittanut: jas05
Julkaistu: 03.09.2005 23:06
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.