Tigers divarin voittaja kaudella I/05

Artikkeli
Divari on yhtä peliä vaille pelattu, ja Tigers on jo varmistanut divarin voiton. Valitettavasti jouduimme pudottamaan Pelurit ja Patriotsin pois, koska he eivät saaneet pelattua otteluitaan määräaikaan mennessä. Tämä on valitettavaa, ja se vaikutti myös ikävästi pistepörssiin, koska näiden joukkueiden pelatuista otteluista tulleet pisteet jouduttiin poistamaan. Tästä voimme syyttää ainoastaan kyseisiä joukkueita, koska he eivät pelanneet kautta loppuun asti.

Tigers vei suvereenisti divarin ykköspaikan voittamalla jokaisen ottelun. Myös maaliero kertoo hurjasta hallinnasta: 30 tehtyä maalia, 4 päästettyä. Kakkossija ja kolmossija jaetaan Sienimiesten ja El Los Bananasin kesken, mutta se on vielä auki, koska viimeistä ottelua ei ole pelattu. Neljänneksi sijoittui Masters of the Universe, ja viimeiseksi jäi Lugu.

Liigakarsintojen joukkueet julkaistaan kuun vaihduttua, mutta divarista liigakarsintoihin pääsee Tigers, Sienimiehet, El Los Bananas ja Masters of the Universe. Lisäksi karsintoihin otetaan hakemuksilla kahdeksan ulkopuolista joukkuetta. Liigakarsinnoista nousevien joukkueiden määrä riippuu siitä, moniko liigajoukkue ei saa otteluitaan pelattua, ja joudutaan sen takia pudottamaan, mutta ensi kaudelle liigaan nousee todennäköisesti neljästä kuuteen uutta joukkuetta.

Liigalla on vielä viikon verran aikaa pelata loput ottelunsa, ja toivoisinkin liigan joukkueilta lisääntynyttä aktiivisuutta. Kuolema näyttää suorittaneen kunnialla ilmeisesti kaikki ottelunsa (jos Kilpikonnat Hc ja cpl.1337 eivät saa pelattua otteluitaan), mutta muilla on vielä muutama ottelu pelattavaa. Kaikki ottelunsa kunnialla suorittaneet liigajoukkueet pääsevät liigaan myös ensi kaudeksi, eikä heidän tarvitse karsia paikastaan.
Tietoja
Kirjoittanut: jas05
Julkaistu: 25.07.2005 21:33
Luettu: 11 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.