QkkeliQ 1+0=1
Rinoa 0+1=1
stravis 0+0=0

Raportti
1.Erä oli niin numerollisesti, kuin pelillisestikkin KaVon erä, Jolli feat. niso klaarasi Virun hyökkäykset mallikkaasti ja toisessa päässä Tenkrat Karpovin säestäessä lennätteli traktoreja ja mummoja, kuin trombi ikään, niin pulassa TVV oli ajoittain.

Ennen toista erää Teukka Salama taisi pitää palopuheet Valgen miehille, joka näytti auttavan. Viru hallitsi erää KaVon tiukasti puolustaessa. Maalit jätettiin kuitenkin säästöön.

3.Erässä jatkettiin siitä, mihin toisessa oltiin jääty. Käsikirjoituksen oleellisimmat juonikuviot olivat KaVon tiukka puolustus ja Virun paino päälle, tiukemmin kuin ampiaisen pistämä härkä. Palkinto saatiin lopulta PWNAGErin tehtyä kavennus Teukan tehdessä esityön. Lisämaaleja ei nähty ja karskit Kangasalalaiset jatkavat Cup-taivaltaan seuraavalle kierrokselle.
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 04.03.2006 20:39
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Kangasalan VoittoKangasalan Voitto vs. Team Viru ValgeTeam Viru Valge 2 - 1 Viisumi 04.03.2006 20:39