Jackal 0+0=0
lasse89 2+0=2
Ookke 0+1=1

Raportti
Jännittävään Kiekkocupin puolivälierä-otteluun oli saapunut arviolta 30 silmäparia seuraamaan tasokasta ottelua HC Playboysien ja VZEM:n välillä. Innokkaimmat katsojat veikkailivat jo ennen ottelun alkua Völligien vievän ottelun helpohkosti, sillä olihan VZEM jyrännyt liigassakin tappavalla tahdilla.

1. Erä

Ottelun alku näytti lupaavan Playboysien pakeille tuskaista iltaa, kun lasse89 siirsi VZEM:n 0-1 johtoon komealla laukauksella aivan b-pisteen tuntumasta. Kuitenkaan Playboys ei lannistunut VZEM:n poikien salama-alusta, vaan jo puolisen minuuttia myöhemmin Bergeron tällää taululle lukemat 1-1 Völligien maalivahdin seikkaillessa jossain aivan muualla. Erän puolivälissä lasse89 petaa Starchildille oivan maalintekopaikan, mutta Multian maalaispoika saa tällä kertaa todeta PB:n maalivahdin paremmakseen. PB pääsee tilanteen jälkeen vastahyökkäykseen ja Ghosty päättää tilanteen vetoon ja Bergeronilla on makoisa paikka siirtää PB johtoon, mutta vetää epäonnekseen suoraan maalivahtia päin reboundista. Eikä hetkeäkään edellistä, kun Bergeron pääsee kuin varkain läpiajoon, mutta saa jo toisen kerran peräkkäin todeta VZEM:n maalivahdin paremmakseen. Tilanteen jälkeen paine jatkuu VZEM:n maalilla ja PakkiHoolle saapuu kiekko, hän syöttää Ghostylle, joka raipemaisesti heittää hienon lätyn maalinkulmalle, josta Böösön on helppo työ laittaa limppu reppuun ja näin ollen PB siirtyy 2-1 johtoon. Maalin jälkeen Völlig näytti turhautuvan ja monta kertaa nähtiinkin lassen sooloilevan aivan omia aikojaan ja katsomossa se tuotti naurunpilkahduksia. Playboys jatkoi varmaa peliään ja PakkiH lähteekin hurjaan nousuun ja päättää heittää kiekon kohti VZEM:n päätyä ja kiekko pomppaakin laidasta ovelasti maalin eteen, josta Jackal ei saa kiekko putsattua, vaan Bergeron tällää puhtaan kypärätempun ja tilanteeksi 3-1!

2. Erä

Ottelun alku oli rikkonaista lasse89:n kaatuessa pariin otteeseen. Kuitenkin peli saatiin takaisin raiteilleen ja jälleen kerran lasse89 sortuu pienoiseen sooloilemiseen eikä se tuota muuta kuin häkeltyneitä katseita katsomossa lassen kokeillessa mitä upeimpia teini-idolien kikkoja. Kuitenkin erän puolivälissä PB:n puolustus rakoilee hieman ja lasse89 kaventaa ottelun 3-2:n komealla kaukolaukaukseltaan ja kiekko liruu ovelasti takakulmaan PB:n maalivahdin jäätyessä lassen esitettyä Uusismaisen katseensa. Maalin jälkeen VZEM saa uuden vaihteen päälle ja loppuerä mennään PB:n päädyssä VZEM:n painostaessa, mutta maalia kuitenkaan saamatta.

3. Erä

Kolmas erä ei lupaa hyvää VZEM:lle, kun lasse89 jo kolmannen kerran sortuu sooloiluun ja näin ollen VZEM:n hyökkäyspelistä ei tule lasta eikä paskaa. Ajassa 14:50 PakkiH menettää kiekon pahanlaatuisesti Starchildille, mutta Ghosty on mies paikallaan ja pelastaa tilanteen kovaluisella otteellaan. PakkiH:n yrittäessä määrämittaista, VZEM saa aloituksen PB:n päätyyn ja lasse89 syöttää aloituksesta suoraan Starchildin lapaan, mutta "Naama" ei taaskaan saa kiekkoa reppuun, vaan PB:n maalivahti vetää pidemmän korren. VZEM jatkaa painostustaan, mutta maalia ei vain saada lukuisista paikoista huolimatta. Lasse89 kaatuu vain pari minuuttia ennen ottelun loppua ja siitä alkaakin pienoinen sekoilu -ruljanssi, kun Ookke hyppää kehiin, mutta palaakin takaisin vaihtoon ja jotenkin maalivahti yhtäkkiä hyppää vaihtoaitioon ja Ookke sählää maalivahdin takaisin maaliin. Ruljanssista huolimatta VZEM saa taas paineen PB:n päätyyn, mutta PB:n puolustus hoitaa lukuisat yritykset ja näin ollen VZEM kärkii kirvelevän 3-2 tappion altavastaajan roolissa otteluun lähteneelle Playboysille. Edes nann0rin lukuista kannustukset eivät siivittäneet VZEM:n KiekkoCupin semifinaaleihihn.

Tähdet:

*** Bergeron - Puhdas kypärätemppu ja vaarallisia tilanteita
** PakkiH - PakkiH pelasi yhden parhaimmista otteluistaan ja sai tililleen kaksi syöttöpistettä.
* lasse89 - Völligin hyökkäyksen sielu sortui ottelussa liikaa sooloiluun, mutta sai silti iskettyä kaksi komeaa maalia.
Tuomari: Mauska
Lisätty: 05.03.2006 23:21
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
HC PlayboysHC Playboys vs. Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 3 - 2 Mauska 05.03.2006 23:21