Gunz For HireGunz For Hire 57% 52% 53%
[b]1. ERÄ[/b]

Maaliton

[b]2. ERÄ[/b]

0-1 Mos (teippi, deke) teippi pelaa nopealla zipillä kiekon vauhtiin Mosille, joka saa juuri tarpeeksi tilaa ja vie G4H:n johtoon b-pistelaukauksella.

[b]3. ERÄ[/b]

0-2 deke (teippi, Mos) Kolmannen erän alkuun deke tekee itselleen tilaa viivalla ja pommittaa hyvän maskin avustuksella joukkueensa jo kahden maalin johtoon.

1-2 Arca (sharb, Ratakses) Kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Anaheim saa hyökkäyspään pyörityksen jälkeen pelattua kiekon Arcalle hyvään paikkaan ja kavennus syntyy.

2-2 Ratakses (sharb, Arca) Noin kaksikymmentä sekuntia ennen loppua sharb saa kiekon hyökkäyspään päätylaitaan ja lähettää nopeasti vetopassin maalin eteen Ratakseelle, joka laukoo tasoitusmaalin.

[b]1. JATKOERÄ[/b]

Maaliton

ANA saves 3 poss 40%
G4H saves 3 poss 59%

[b]2. JATKOERÄ[/b]

3-2 sharb (Ratakses) Ratakses lähtee kuljettamaan keskialueelta kahden G4H-pelaajan välistä kiekkoa hyökkäysalueelle ja saa heitettyä lätyn vapaaksi jääneelle sharbille, jonka tarkka laukaus uppoaa tolpan kautta maaliin.

Anaheim Mighty Ducksille pronssia jännittävien vaiheiden jälkeen!
Tuomari: Ratakses
Lisätty: 24.07.2018 21:49
joukkueet tulos tuomari aika
Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks vs. Gunz For HireGunz For Hire 3 - 2 ja. Ratakses 24.07.2018 21:49