Mansi 0+0=0
MZA 1+1=2
Turisas 1+1=2

Jos unohdin jonkun tilastoista, niin ottakaapa ircnetissä yhteyttä niin korjaan tämän epäkohdan.

Huikeat 10katsojaa (no toki muutama hilasi itsensä vielä paikalle kun ottelua oli pelattu jo useita minuutteja) oli saapunut Jokereiden hornankattilaan seuraamaan tätä kiihkeää ja kauan odotettua kamppailua, tässä jalossa pelissä jota myös Kiekoksi kutsutaan, ja kikeksi joidenkin toimesta nimitetään.

1.erä:

0-1 Jallis (, -, -) Kun Peliä on pelattu noin 1:00 Kiekko päätyy Jokereiden alueella Jallikselle, ja hän vetäisee epäonnisesta jokeripuolustajasta kimmonneen vetonsa riparin maalin alanurkkaan maalivahdin estelyistä huolimatta.

0-2 MZA (Jallis, Iiro) Kun peliä oli pelattu n. 3:30 IIro tekee ei niin näyttävän nousun laidalta ja heittää järkyttävän simmutkiinni keson maalille, kiekko kimpoaa onnekaasti Jalliksesta maaliviivalle, josta MZA:n on helppo työ kuljettaa kiekko maaliin.

0-3 Iiro (Jallis, MZA) En oo mikään kone :((, mut varmaan ruma kun iiro teki ;).

Ensimmäinen erä oli kiistatta Les Boyssien, Jokerit ei löytänyt oikein keinoja estääkseen poikien pelinrakentelua. Kun taas jokerien paikat olivat tiukassa.

Les boyssit määräsivät pelin kulun ensimmäisessä erässä, Joukkue hallitsi ensimmäistä erää reilulla 54% kiekonhallinnalla. myös Vedot menivät Les Boysseille, luvuin 2-7.

2.Erä

Toisessa erässä Jokerit pääsi peliin paremmin mukaan, ja erän alun jälkeen jokerilauma jopa hallitsi selvästi ottelua, ikävä kyllä maaleja paikoista huolimatta saatu aikaan, ja näin pelin numerot säilyivät nollassa kolmessa.

Les Boys määräsi pelin kulun toisessa erässä, Joukkue hallitsi toista erää niukalla 52% kiekonhallinnalla, Vedot puolestaan kääntyivät Jokereille 4-3.

3.Erä:

0-4 Jallis (-, -) Jallis kaunistelee numeroiksi jo 0-4 aloitusvoitosta.

Viimeinen erä kaiken muuttaa voi? no ei ainakaan tässä tapauksessa. Jokerit ei viimeisen erän hallinnastaan huolimatta saanut kiekkoa tänään millään maaliin joten Cupin jatkopaikka meni täten LESBOille lopulta luvuin 0-4.

Helsingin Jokerit määräsi pelin kulun viimeisessä erässä, joukkue hallitsi toista erää niukalla 51% kiekonhallinnalla. vedotkin menivät Jokereille tässä erässä luvuin 6-4.

Kokonaisuudessa ottelu oli varsin tasainen, sen kuitenkin ratkaisi (paitsi Jokereiden viimeistely) Les Boyssien loistava ensimmäinen erä joka antoi loistavat lähtökohdat loppupeliin.

Ottelun hahmo oli kiistatta Jallis, muita tähtiä en sitten jaakkaan =D.

Jallis***
Tuomari: MoomBaZ
Lisätty: 23.09.2006 22:34
joukkueet tulos tuomari aika
Helsingin JokeritHelsingin Jokerit vs. Les BoysLes Boys 0 - 4 MoomBaZ 23.09.2006 22:34