1.14 0-1 elmano (jallis, )
1.36 1-1 masse (beckham ,madonna)

ajax pos:63% torj:3
les pos:36% torj:2

ensimmäinen erä mentiin ajaxin kiekollisessa hallinnassa, muuten erä oli melkoisen surffailua ja tuntuman hakua. kaikin puolin tylsähkö erä.

2.erä
11.33 2-1 beckham (madonna, cassidy)
11.42 2-2 elmano (jallis, )

ajax pos:55% torj:4
les pos:44% torj:7

toinen erä sitten mentiinkin kuten ounasteltiinkiin, ajax painosti ja loi näennäisiä maalitilanteita, mutta erittäin heikolla prosentilla kuitenkin perille asti. erän loppu vaiheessa becksi pääsi komean kuvion päätteeksi tinttaamaan 2-1 tilanteeksi, kuitenkin vain 9sek myöhemmin elmano tasoitti luvuiksi 2-2, juuri kun madonna oli avannut rotsinsa sepposen selälleen.

3.erä
13.51 3-2 masse (cassidy, beckham)
16.58 4-2 masse (madonna , beckham)

ajax pos:61% torj:1
les pos:38% torj:4

kolmas erä jatkui siitä mihkä toinenkin erä oikeastaan päättyi, ajax painosti vakuuttavasti päälle eikä antanut haastajillensa minkäänlaisia mahdollisuuksia oman pelin toteuttamiseen. ottelu kokonaisuudessaan oli ihan katsottava mutta paikka paikoin turha pyörittäminen ja liian vaikeat ratkaisut varjostivat ottelua.