huhuu 1+1=2
Longi 0+1=1
Wöyli 0+0=0

Hc Ylikunto - Rowdyruff Boys 5-2

Peli lähti RB:n painostuksella. RB saivat maalin ajassa 00:54, kun Longi syötti avauksen -HaBa-lle joka syötti sitten Clymerille ja Clymer veti puolustajien välistä varmasti maalin ja RB johti 0-1. Mutta YK saivat tehtyä maalin ajassa 03:04 kun maBBe syötti Stravikselle joka ohitti puolustuksen ja syötti Botolle joka veti sisään. Sitten tilanne oli tasan 1-1. Mutta lopussa ajassa 04:16 Clymer riisti kiekon ja syötti -HaBa-:lle ja se veti suoraan maaliin. RB johti 1-2. 2 erä alkoi RB johdolla 1-2. Kun vaajaa minuutti on mennyt sitten botto riisti kiekon ja kuljetti RB puolustuksen alueelle ja sitten syötti Onetimerin Stravikselle joka veti varmasti sisään. Tilanne oli taas tasan. Peli oli tosi tasaista ihan erän loppuun asti, kun ennen erän loppua stravis sai kiekon ja syötti pumpulle joka sitten antoi kiekon botolle ja se veti sisään.YK meni johtoon 3-2 3.erä aloitetiin YK johdolla. 3-2. 3 erän alussa botto teki forsbergin syötöstä maaliin. sitten YK johti 4-2. 20 sekunnin kuluttua botto sai kiekon ja sitten syötti nopeasti Stravikselle ja Stravis kuljetti kiekon ja veti sisään ja YK meni johtoon 5-2. ja RB yritti kiivaasti saada maalia mutta YK:n puolustus kesti RB:n painostusta. 3 erä loppui ja YK voitti RB:n 5-2
-------------------------------------------------
*** Botto(pelasi loistavasti ja teki hattutempun)
** Stravis(pelasi boton kanssa hyvin yhteen. teki 2 maalia YK:lle
* Clymer(pelasi loistavasti myös. ja olisi voinut hyvinkin ratkaista pelin jos olisi tehnyt paikoista) =)

Tuomari: Rewo(kiekkoliigan sivuilla Varades nimellä)
Tuomari: Varades
Lisätty: 22.10.2006 20:34
joukkueet tulos tuomari aika
HC YlikuntoHC Ylikunto vs. Rowdyruff BoysRowdyruff Boys 5 - 2 Varades 22.10.2006 20:34