stravis 1+2=3

1.erä
2.22 1-0 pumppu (stravis, forsberg)
5.13 2-0 mabbe (stravis, forsberg)

ensimmäisen erän toisella minuutilla yk pyöritti ja hyvän maskin päätteeksi pumppu täräytti siniviivan tuntumasta 1-0. erä muuten meni tasaisissa merkeissä vaikkakin straviksen puoli onnekkaasta/TAITO! syöttö löysi mabben takatolpalta joka siirsi kiekon paakimaisesti maaliin. tässä vaiheessa yk pojat soittivat np Paaki - Mä Teen.

torjuntoja en hokannu ottaa enkä possuja.

2.erä
todella tylsä erä varsinaisia maalipaikkoja ei ollut, yk:n sumputtava tyyli on tylsä mutta tappavan tehokas, joten ansaittu johto heillä tällä hetkellä. pian nähdään mitä tapahtuu kolmannessa erässä, keksiikö wertti taikatemppuja yk:n lyömiseen.

yk saves 3 pos:55%
malpo saves 0 pos:44%

3.erä
17.55 3-0 stravis tm

eristä kauhein =) kyllä nyt tulee vihaisia kirjeitä katsojilta yk johdolle. lippujen hinnat pilvissä ja katsojat jäivät ilman vastiketta näille törkeille hinnoille :) ainoa erän valopilkku oli straviksen omasta päästä tyhjiin tehty maali joka selkeästi oli tarkoitettu pelkäksi puruksi keskialueelle. jokatapauksessa isot onnittelut yk:lle ansaitusta voitosta ja kiekko-cupin tämän kauden voitosta.