Tilastot

HautausmaaTarkastajatHautausmaaTarkastajat - Hockey PredatorsHockey Predators 1-1

Raportti
Erä 1 - Rantapallot ja pelaajat jäälle mars!

00:00 Peli alkaa yllättäen.
00:48 immOt kutaisee tolppaan jonkinsortin onetimerista.
02:36 Wirz yrittää omasta päästä laidan kautta, mutta Tarkastajien maalivahti torjuu!
03:07 Pitkäkiekko, vetäjänä Predators
05:30 Piiiiitkäkike Tarkastajilta
05:59 Erä päättyy, kaikkien yllätykseksi.

HT saves: 4, poss 56%
Predators saves: 1, poss 43%

Erä 2

Predatorseilla oli erän paras maalipaikka immOtin huitoessa jonkinnäköisesti onetimerista kohti tolppaa. Kiekko pyöri pääasiassa keskialueella HT:n käsissä, mutta Predatorsit hyödynsi hallintansa paremmin, vaikkei tulosta syntynytkään.

Predators saves: 3 poss: 47%

Kiikarit kaulassa erään lähdettiin, eikä kukaan niitä pois itseltään ollut ottanut erän päättyessä.
Jälleen HT hallitsi peliä, mutta mistään kovasta pyörityksestä ei ollut kysymys, kummallakin joukkueella oli paikkansa huitoa kiekko reppuun.

Erä 3

00:00 Purkka suuhun ja luistimet jalkaan.
00:15 - 00:27 - Ensiksi Predatorsien Haske nappaa, sitten Tarkastajien. Vetäjät jäivät tuntemattomiksi tuomarin ihmetellessä irronnutta pyyhkijänsulkaa
00:44 Körsklieg laukoi signaturensa tolppaan.
01:39 "Klop", näin kuului vuorostaan Tarkastajien päädystä, vetäjänä Thaz?
02:06 1-0 Nikkeli (Körsklieg, Litmanen) Nikkeli kuljettaa maaliin, Körssin ja Litmasen säestämänä
03:16 Körsklieg vetäisee perinteiset klopit Predatorsien pakin kautta, Thaz lakaisee edustan tyhjäksi. Pientä tuuria matkassa ja peli olisi ollut siinä?
04:06 Tatu testaa, onko pitkät vielä päällä.
04:31 1-1 Wirz. Wirz kiskoo etukulmasta sisään, Haske päätyi Sulanderiksi.
05:32 Pitkästä aloitus Predatorsien päätyyn.
05:59 Kts geegee, ottelu päättyi lukemiin 1-1

HT saves: 3 poss: 50%
Predators saves: 4 poss: 49%

Loppuviimmein hyvin tasainen peli, HT voitti hallinnan mutta Predators vedot. Kumpikin joukkue tuhlasi yllättävän paljon hyviä maalintekopaikkoja, joten ei julisteta voiton ansaitsemista kummallekkaan joukkueelle.

Pelin näkyvimmäksi pelaajaksi en voi oikeastaan julistaa ketään, koska kentällä ei näkynyt kuin mailat. Kaikki siis sitä samaa mailamassaa.

joukkueet tulos tuomari aika
HautausmaaTarkastajatHautausmaaTarkastajat vs. Hockey PredatorsHockey Predators 1 - 1 cobbapop 08.01.2009 18:18