Nupa 0+0=0
Sturm 0+0=0

1.erä

0.40 Gaattorilla pelin ensimmäinen paikka, veto b-pisteeltä suuntautuu kuitenkin päin mokkea.
4.15 Sturm nousee kulmasta laukaisusektorille ja ampuu, mutta viime hetkessä puolustaja ehtii väliin, ja tilanne kuivuu kasaan.

torjunnat 1-3 hallinta 59-40

Tilastojen valossa Balliton erä, mutta todellisuudessa melko tasaista peliä, jossa ei juuri maalipaikoilla herkuteltu.

2.erä

Ballito tekee erän alkuun lagimaalin epähuomiossa, mutta herrasmiesmäisesti maali annetaan takaisin ja peliä jatketaan maalittomista tasalukemista.

8.21 1-0 Weezy (Gaattori, Root) Nätisti pelattu 3-2 hyökkäys, josta Root passaa Gaattorille, joka levittää alas vapaana olevalle Weezylle, tämän laukaus painuu moken kainalon kautta aivan takatolpan juureen.
9.47 Weezy rynnii ohi kiekosta, joka avaa Nupalle puolittaisen läpiajon, pööpi kuitenkin hoitaa tilanteen mallikkaasti.
10.29 Rootille pelataan vetopaikka b-pisteiden väliin, veto osuu pakkiin ja lipuu hasekin patjoihin.
11.44 2-0 Root (Weezy) Root jallittaa vetoharhautuksella puolustajan kahville ja ampuu b-pisteen yläpuolelta varmasti kiekon häkkiin.

torjunnat 0-4 hallinta 58-41

Selkeästi Balliton erä, saa nähdä löytääkö Lämy uuden vaihteen kolmanteen erään.

3.erä

12.45 Martjin pääsee laukomaan b-pisteeltä, mutta veto karkeasti ohi.
15.15 3-0 Root (Gaattori, pööpi) Aikamoinen tuurimaali, Root laukoo päin puolustajaa, mutta kiekko jää maalin eteen pyörimään ja Root veivaa sen maaliviivan paremmalle puolelle.
16.10 Root ja pööpi saavat onen kuin varkain, mutta aijai, Root vetää ranteella kiekon mokelle.
17.47 Root veivaa pakin kahville ja syöttää Weezylle, mokke kuitenkin liukuu tulisen kudin tielle.
17.58 Gaattori heittää kiekon maalille, Weezy yrittää ohjata, mutta kiekko kimpoaa plekseihin.

torjunnat 1-3 hallinta 54-45

Ballito oli selkeästi hallitsevampi osapuoli läpi ottelun ja ansaitsi täysin voittonsa.