Maaku 0+1=1
Muurimäki 0+1=1
Staari 0+0=0

Raportti
Kiekkocup IV:n alkulohko I:n Varpasaaren Vauhti ja Attack asettuvat vastakkain. Vauhti on aloittanut kupin kahdella tappiolla kun taasen Attack on kerännyt 3 pistettä ja täten voitolla voisi vahvistaa asemiaan jatkopaikkaa ajatellen.

1.erä
---

3:10 1-0 Fist (AVARE) - Attackin avaus epäonnistuu, parilla nätillä siirrolla Fist pääsee vapaasti ringeten tiimoilta laukomaan ja torjunnan kautta kiekko liruu maaliin.

Maalin jälkeinen vaihto meinaa kostautua Varpasaarelle, 2v1 hyökkäys VaVa päätyyn, mutta maalivahti torjuu etukulmaa hivoittelevan laukauksen.

4:50 2-0 Fist (Maple) - Keskialueen hieno katko ja fist pääsee puolittain läpi. Laukaus ringeten tuntumasta ja etukulmasta kiekko livahtaa sisään.

4:57 3-0 Maple (Fist, AVARE) - Vain 7 sekuntia kerkeää sekuntikello liikahtaa, kun nopeasti alueelle tuotu kiekko lauotaan sinisen tuntumasta, ja Maple lakaisee riparit kasvattaen johdon jo 3-0.

Torjunnat + Hallinta:

VaVa 3, 54%
Attack 3, 45%

Erän alku kului tasaisesti molempien hyökätessä, maalin jälkeen ote kotijoukkueelle, jonka jälkeen syntyikin vielä pari maalia. Napsahtiko Attackin selkäranka?

2.erä
---

Jaella paikka, kun AVARE ajaa miehestään ohi, VaVa mokke kestää.

Moomba pujottelee alueella, AVARE tekee hyvää maskia, mutta Attack veska näkee kiekon ratkaisevalla hetkellä ja venyy torjuntaan.

8:12 4-0 Moomba (Fist) - Attack pelaa löysästi omalla alueella katkon jälkeen ja muumi tinttaa lätyn verkon perukoille.

jae tulee röyhkeästi vasenta laitaa, hyvännäköinen laukaus, mutta VaVa mokke liimaa vakuuttavasti kiekon räpyläänsä.

Muumi luulee olevansa kalle palander, ja pujottelee hyökkäysalueella tarjoten sitten Fistille hyvän paikan, mies ei kuitenkaan pysty hyödyntämään tilannetta.

10:34 4-1 jae (J.Rita, Famous) - 2v1, jaelle helppo syöttö, joka sijoittaa kiekon etukulmasta maaliin.

11:07 5-1 Moomba (Fist) - Muumi jatkaa tuttua pyörimistä ja pääsee irti miehestään, laukaus ringeten takaa ja sinne menee!

2v1, Famous laukoo, päätylaudan kautta j.ritalle jolla tyhjä maali edessään! Vavan pakisto kuitenki juuri kerkeää väliin ja välttyvät näin takaiskulta.

One tulossa attackille löysän VaVa puolustuspelaamisen jälkeen, mutta rita sekoaa ratkaisun hetkillä ja maalia ei näin synny.

Torjunnat + Hallinta

VaVa 2, 49%
Attack 4, 50%

Attackin selkäranka viimeistään napsahti nyt, erä oli silkkaa hurlumhejtä, kun Attackin hyökkääjiä ei juurikaan kiinnostanut puollustaa.

3.erä
---

12:06 6-1 Maple (Moomba, Topless) - Löysä Attackin puolustuspelaaminen päästää Maplen vapaasti vasemmalta, joka laukoo tarkasti takakulmaan.

13:36 7-1 Topless (AVARE, Maple) - 3v1, pari syöttöä, Topi ratkaisee itse ja kiekko menee vastuttamattomasti maalin perukoille.

15:57 8-1 Maple (Moomba) - Attack menettää omalla alueella kiekon ja maple pääsee maalin eestä rauhassa tinttaamaan kiekon maaliin.

16:46 9-1 Moomba (Maple, AVARE) - 3v2, laukaus oikealta laidalta, josta Moomba ennättää iskemään riparit sisään.

17:47 10-1 Maple (Moomba, AVARE) - Maple tulee alueelle ja tekee maalin.

17:57 10-2 Ancient (Famous, Muurimäki) - Lopussa Ancient käy vielä runnomassa kiekon maaliin.

VaVa 0, 62%
Attack 7, 37%

Jos toinen erä oli hurlumhejtä niin tämä oli sitten hurlumhej^2. Attackin surffaavat pahemmin kuin Mario Lemijöö viimesinä pelivuosinaan ja tulos näkyy myös taululla.

LOPPUKANEETTI: VaVan hyökkäyspeli oli mutkatonta ja luovaa, paljon syöttöjä ja hyviä laukauksia. Attackin selkäranka napsahti jo ensimmäisen erän jälkeen ja suorastaan luovuttivat pelin.

VaVa 2+3+0=5, 55%
Attack 3+4+7=14, 44%
Tuomari: Heineken
Lisätty: 21.01.2009 21:58
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Varpasaaren VauhtiVarpasaaren Vauhti vs. AttackAttack 10 - 2 Heineken 21.01.2009 21:58