Naigell 0+0=0
Saekki 0+0=0
talkkari 0+0=0

1.erä

Ottelu alkaa ACA:n hirvittävällä myllytyksellä ja jo ensimmäisen minuutin aikana on pari-kolme vaarallista paikkaa Jypin maalilla.

1.41 0-1 Kolossi – ja niinhän siinä käy että Jyppi iskee heti ensimmäisestä hyökkäyksestään, Kolossi paukauttaa komealla kudilla Jypin johtoon.

Erän puoliväli ylittyy ja ACA:n mylly pyörii, kiekko käy jo lähellä Jypin maalia mutta aina on edessä joko hasek tai puolustaja.

Neljän minuutin kohdalla Jyppi pääsee iskemään vastahyökkäyksestä, mutta Tombabon veto pysähtyy veskan patjoihin. Viisi minuuttia täyttyy ja edelleen haske pitää Jyppiä pystyssä.

Paine Jypin päädyssä on valtaisa, mutta summeri pelastaa ja toiseen erään lähdetään Jypin johtolukemista.

torjunnat 2-5 hallinta 59-40

Täysin ACA:n dominoima erä, Jyppi iski ainoasta vaarallisesta paikastaan ja vastaavasti toisessa päässä edessä oli aina joko veskari tai viimeisenä Jypin puolustus.

2.erä

Toinen erä jatkuu siitä mihin ensimmäinen jäi, painopiste on Jypin päädyssä, mutta viimeistely ei edelleenkään suju ACA:n pelaajilta.

Kahdeksan minuutin kohdalla Jyppi saa mukavan pyörityksen aikaiseksi, ei kuitenkaan tulosta. Yhdeksän minuutin kohdalla Flappis avaa Stbk:n läpiajoon, mutta veto pysähtyy veskan patjoihin.

Erän loppu mentiin siten, että Jyppi lähinnä viisaasti löi kiekkoa pois omalta alueelta ilman turhia riskejä ja ACA hakkasi päätään Jypin puolustusmuuriin.

torjunnat 1-3 hallinta 51-48

Huomattavasti tasaisempi erä, toki painopiste edelleen Jypin päädyssä, mutta vaarallisia maalipaikkoja oli huomattavasti vähemmän kuin ensimmäisessä erässä, lisäksi Jyppikin sai pari kertaa mukavan pyörityksen aikaan.

3.erä

Erän ensimmäinen minuutti pelataan kokonaan Jypin päädyssä, mutta ei edelleenkään tulosta.
13.15 Stbk laukoo kiekon veskan patjan kautta tolppaan.
13.42 Mansin vuoro kolistella tolppaa.

Puolet kolmannestakin erästä takana ja edelleen Jyppi johtaa sitkeästi Kolossin maalilla. Ottelun kaksi viimeistä minuuttia käynnistyvät ja edelleen ACA:n kuparinen on rikkomatta. Viimeinen minuutti pyörähtää käyntiin ja Teisa odottaa pullia vaihtopenkillä.
17.54 icing by Jyppi – veska vaihtoon ja Teisa kentälle.
18.00 summeri soi ja Jyppi vie ottelun maalein 1-0.

torjunnat 1–4 hallinta 53–46

Eriskummallisin ottelu, minkä allekirjoittanut on tuomaroinut. Pelin täydellinen hallinta muutamia hetkiä lukuun ottamatta oli ACA:lla, torjunnat 4-12 ja lisäksi varmaan pari tusinaa pakkeihin pysähtyneitä kuteja. Jyppi kuitenkin puolusti uhrautuvasti ja pelasi ilman turhia riskejä. Ei välttämättä kaunein tapa pelata, mutta tehokas kylläkin.

*** Jypin veska
** Jypin puolustusneliö
* Kolossi
Tuomari: Amado
Lisätty: 22.01.2009 22:09
joukkueet tulos tuomari aika
Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics vs. JyppiJyppi 0 - 1 Amado 22.01.2009 22:09