Ezko 0+0=0
Hauer 0+0=0
Hrew 0+0=0
Sean 0+0=0

Kiekko Cupin huikeassa finaaliottelussa kohtaavat Justin rautaisessa otteessa taisteleva Pelijengi sekä Avellino Capellier. Ottelun virallisena suojelijana toimii Kaasu.

Joukkueiden tie finaaliin:
Pelijengi:
- Pelijengi teki Kiekko Cupin alkulohkossa selvää jälkeä voittamalla kaikki neljä peliään yhteismaalein 13-6. Vastassa olivat Adonikset, Republic, HIFK ja Fateful Killers, joten lohkon ykkössija oli odotettu. Pudotuspelivaiheessa PJ ehti kaataa HautausmaaTarkastajat (5-0), Piratesin (10-2), Kouvola Sabresin (5-4) ja Pohjolan Leijonat (5-2). Joukkueen paras pistemies tähän mennessä on PWNAGER tehoilla 6+19. Pelejä alla yhdeksän kappaletta.

Avellino Capellier:
Myös Avellinon pojat jyräsivät alkulohkonsa puhtaalla pelillä maalieron ollessa huima 28-4. Jalkoihin jäivät täysin niin Häkittäjät, Clovers, Evolution Uvex ja Team Sahara. Pudotuspeleissä päihin ovat tähän mennessä saaneet Darra OY (5-2), Ronsut (14-1), New Jersey Devils (3-2) ja S.S.K. (6-1). Parhaana pistemiehenä on häärinyt koko Kiekko Cupin pörssin selkeä kärkimies Sean huimilla tehoilla 25+21, pelejä pelattuna 12.

Kaksi parasta jengiä siis selkeästi finaalissa ja luvassa on erittäin vähämaalinen ottelu.

--

ENSIMMÄINEN ERÄ:

Pelijengi lähtee matsiin reippaan ylimielisellä asenteella, sillä joukkueen henkinen liideri ja kiekko.tk:n oma jarisarasvuo Justi on jätetty rohkeasti penkkiä kuluttamaan. Justi heittää vielä ylävitoset koko joukkueen kanssa kunnes aloituskiekko tippuu jäähän.

Ensimmäinen erä sujuu Avellinon lievässä hallinnassa, mutta maaleja ei synny kumpaankaan päähän. Avellinolla on pari hyvää vetopaikkaa, joista toisessa Pelijengin oma kaiken nähnyt markusketterer venyy tärkeään räpyläkäden spagaatitorjuntaan.

TOINEN ERÄ:

Erätauolla Justi lukee joukkueelleen Kiekkoliiga.netistä printtaamansa A4-paperin omista saavutuksistaan kiekon parissa. Kaiken nähnyt kaveri hyppää tämän jälkeen vielä itse boksiin ja ottaa välittömästi miesvartiointiin koko Avellinon hyökkäyskolmikon. Odotettavissa on huikea spektaakkeli.

06.14 - 1-0
lasse89 (PWNAGER) (Justi)
Kauan ei Pelijengillä nokka tuhise kun kiekon kirkkaimpiin parrasvaloihin paluun tehnyt Kuusamon Kodiak-karhu lasse89 antaa jofastickkinsä jälleen laulaa tuonelan laulua D-mollissa. Nopea pysähdys b-pisteen tuntumassa ja tarkka veto suoraan päin maalivahtia, joka on kuitenkin täysin Justin tekemässä maskissa ja kiekko lurahtaa sisään. Yleisö räjähtää ennennäkemättömään kiimaan.

Tästä Pelijengi saa päälle draivin, joka sillä oli viimeksi kakkosdivarikarsinnoissa joskus kauan aikaa sitten. Justi kosiskelee yleisöä pyytämällä Pelijengi Ultraboysin johtaja Kaasulta lisää ääntä. Sitä tulee ja pian taululle korjataan uudet lukemat.

06.47 - 2-0
Justi laskeutuu norsunluutornistaan kuolevaisten tasolle ja käynnistää hyökkäyksen, joka tuo mieleen D-dayn tapahtumat Normandiassa toisessa maailmansodassa. Kiekko pelataan PWNAGERILLE, joka vanhana Hyvinkään ammattikoulun bensalenkkarina heittää komeat jarrukiepit maalin lähettyvillä ja antaa määriksen suoraan hurmiossa olevalle lasse89:lle joka laukoo takavasaralla kiekon suoraan syötöstä Ave-maalin takanurkkaan.

Näin Pelijengi karkasi Justin henkisen buustin saattelemana nopeasti 2-0 -johtoon. Toisen maalin jälkeen peli alkaa pyöriä Pelijengin päässä, mutta kovasta pyörityksestä huolimatta Aven kärkkäät hyökkääjät eivät saa maalia aikaan, niin tiivis on Justin asettelema puolustusnelikko. Viimeiseen erään mennään 2-0 -lukemissa.

KOLMAS ERÄ

Toisella erätauolla Justi luo jälleen liiderin ominaisuudessa hyvää henkeä. Pelijengin kiekollinen johtaja lasse89 psyykkaa vielä vastustajaa viivyttelemällä ready-napin klikkausta. Nyt ovat kaikki keinot käytössä!

Kolmannen erän alussa nähdään osoitus lasse89:n suuruudesta. Huipputärkeän finaalin toisella minuutilla lasse89 pistää maalivahdin jäihin, mutta lähes satapäisen yleisön riemuksi tämä kiekon oma Unicef-lähettiläs ei tahdo vielä ratkaista peliä vaan laukoo rehdin Lapinmiehen tavoin kiekon rannarilla kolme metriä ohi tyhjänä ammoittavan Ave-maalin. Huikea urheiluteko lasselta ja tämä ei varmasti jää palkitsematta vuoden Fair Play -tekona, vaikka jotkut vääräleuat katsomossa pitävätkin tekoa selkeästi palkintoraadin kosiskeluna. Katsomossa ollut Django nähtiin heti tämän jälkeen hymistelemässä partaansa vakuuttuneen näköisenä.

Kolmatta erää on pelattu 4.10 kun Avellino ottaa maalivahdin pois. Tätä ennen ottelun kolmas erä on ollut melko tasainen. Aven paras paikka on ollut Davidoffilla, joka ampui viivan tuntumasta suoraan syötöstä tolppaan. Maalivahdin pois ottaminen ei auta Avea, vaan Pelijengi puolustaa uskomattoman tiiviisti Justin heittäytyessä jokaisen kiekon eteen. Päätössummeri soi ja Pelijengi korjaa Kiekko Cupin mestaruuden. Pillunsaanti näillä kavereilla on varmaa ensi viikonloppuna.

KOLME TÄHTEÄ - Justi
- Pelijengin henkinen johtaja näytti jälleen kykynsä voittoisan strategian laatijana. Toisen erän alkuun uskomattoman henkisen latauksen luonut huippupuolustaja antoi avaimet Pelijengin nopealla johdolle ja ratkaiseville osumille toisen erän alkuun. Lauantaina Justi aikoo ottaa haltuun Yökerho Emman tanssilattiat pysti kourassa.

KAKSI TÄHTEÄ - lasse89
Kuusamon Kodiak-karhu palasi parhaille metsästysmaille ja osui kahdesti tärkeässä pelissä. Ainoastaan selkeä Fair Play -palkinnon kalasteluyritys viimeisessä erässä tiputti lassen kolmesta tähdestä.

YKSI TÄHTI - PWNAGER
Hallitsi kiekkoa kuin Franz Ferdinand Itävalta-Unkaria 1800-luvun lopussa. Toiseen maaliin johtanut kusikaarros Ave-maalin ympäristössä oli huikea näyte tältä Hyvinkään kovimmalta rännipelaajalta.

PUOLIKAS TÄHTI - Davidoff
Pyynnöstä. Pelasi hyvän taistelun kuten koko Ave-joukkue, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

KOLME LAMMASTA - Avellinon maalivahti
Kauden tärkein peli tähän mennessä ja torjuntaprosentti 33 ei anna kovin mairittelevaa kuvaa kaverin hermojen kestävyydestä. Seuraavassa pelissä vaihtoaition portteja avaamassa?

---

Näin Kiekko Cup on saatu tältä erää päätökseen ja kaukalosta voittaja ulos marssi siis Pelijengi.

KTSHELBBO ja HYVÄÄ YÖTÄ.
Tuomari: Shefki
Lisätty: 26.02.2009 23:46
joukkueet tulos tuomari aika
PelijengiPelijengi vs. Avellino CapellierAvellino Capellier 2 - 0 Shefki 26.02.2009 23:46