Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Kiekon herrasmiespelaaja 2018

Artikkeli
"Eipä tämä niin vakavaa ole, älä huoli vaikka mokasit."
"Minä voin istua, pelatkaa te vaan."
"Kiitos, gg."

Useimmille tuttuja fraaseja, jotka yleensä tulevat herrasmiespelaajan suusta. Vuosia sitten kiekon foorumilla järjestettiin tämänkaltaisia äänestyksiä. Periaatteessa äänestettiin leikkimielisesti mutta vakavasti kiekon asiallisinta pelaajaa. Äänestyksen on voittanut muun muassa SixtyNine. Nyt on aika äänestää kiekon aktiivipelaajien herrasmiespelaaja.

Äänestyksen ensimmäinen vaihe on valintakierros. Haluamme, että kiekkokansa laittaa meille ehdotuksia pelaajista joiden pitäisi olla mukana äänestyksessä. Johtokunta valitsee lopulta 3-10 ehdokasta joiden välillä järjestetään äänestys myöhemmässä vaiheessa.

Lähettäkää Sliiga-nimimerkille notena pelaajien nimiä, jotka sinun mielestäsi ovat herrasmiespelaajia ja joiden kuuluisi kilpailla kiekon herrasmiespelaajan tittelistä. Ehdotusten deadline on sunnuntaina 11.2. klo 20.00.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 03.02.2018 00:26
Luettu: 1848 kertaa