Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Sijoitusarviot 3/18

Artikkeli
Jo perinteeksi muodostuneet sijoitusarviot ovat tälle kaudelle tässä. Tällä kertaa kuka tahansa sai halutessaan veikata lopullisia runkosarjasijoituksia. Mukaan saatiin yhdeksän eri pelaajan arviot.



Eniten mielipiteitä jakoi CSKA, joka rankattiin parhaimmillaan toiseksi, mutta kesä2018 uskoo joukkueeseen vasta kymmenenneksi eniten kaikista. Sama herra luottaa oman joukkueensa tekemiseen - laittoi Lyhdynkeittäjät ykköseksi.

Toisaalla sitten Falco uskoo omaan joukkueeseensa kaikkia muita selvästi vähemmän. Kuudes sija ei imartele keskiarvosijoituksen ollessa rapeat kolme. Se johtikin Kuoleman niukasti toiselle sijalle. Kärjessä on melko selvästi viime kauden mestari SC Bern, joka onnistui nappaamaan seitsemän ykkössijaa yhdeksästä.

Perää pitävät yli 13 keskiarvolla Hellhounds, Spirits sekä Golden Knights. Kukaan ei rankannut heitä luvulle, jossa ei ole kahta numeroa. Ainoastaan Spears uumoilee Spiritsille viimeistä paikkaa pudotuspeleihin.

Loppujen lopuksi arvioiden välillä ei ole paljoakaan eroa muutamia yksityiskohtia lukuunottamatta. Kuinka sitten lopulta käy? Aika näyttää.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 20.08.2018 11:28
Luettu: 2046 kertaa