Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Rangaistuksia

Artikkeli
Battalionin yela tuomitaan kauden 3/20 loppuun kestävään pelikieltoon. Syynä kieltoon on raskauttavin todistein todettu nimimerkin väärinkäyttö. Tuomioon vaikuttaa johtokunnan harhauttaminen asian tiimoilta.

Thievesin Fury määrätään kauden 3/20 loppuun ulottuvaan pelikieltoon. Taustalla on nimimerkin uudelleenluonti kesken kauden. Johtokunta näkee tapahtuneen väärinymmärryksenä ja satunnaisena virheenä mutta pelaajan/joukkueen vastuuhenkilön olisi pitänyt välittömästi ilmoittaa asiasta johtokunnalle. Johtis kantaa vastuuta tapauksen kanssa viivyttelystä ja Furyn pelaamista otteluista vain 13.9 pelattu matsi Breamsia vastaan tuomitaan vastustajan 5-0 voitoksi. Perusteluna käytetään sitä että kyseisen ottelun aikana johtokunta ei ollut saanut vielä miltään tasolta informaatiota pelaajan pelikelvottomuudesta. Thieves saa kuitenkin myös joukkuekohtaisen virallisen varoituksen pelikelvottoman pelaajan peluuttamisesta.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 04.10.2020 22:10
Luettu: 1256 kertaa