Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Pika-All-Stars 1/23

Artikkeli

Moi! All-Starsia ei ole koettu enää vuosikausiin Superliigassa. Johtokunta ja kehitysryhmä päättivät lähteä kokeilemaan pikaisella aikataululla löytyykö tapahtumaan kiinnostuneita yksilöitä. Tapahtuma ei ole kuitenkaan tyypillisin All-Stars pikaisen aikataulunsa lisäksi. Mikäli sinut valitaan ja osallistut, saat tilastosivullesi saavutuksen All-Stars -valinnasta. Lisäksi luvassa on voittajajoukkueelle pelimerkkipalkinto, vähintään 1 pelimerkki per jäsen. Jaot eivät ole kiinteästi sarjakohtaisia, vaan joukkueet valitaan johtokunnan ja kehitysryhmän huutoäänestyksellä sekaisin jokaisesta sarjasta. Tämä tarkoittaa sitä, että samassa joukkueessa pelaa Liigan, 1. divarin ja 2. divarin pelaajia. Joukkueiden määrä ja muut yksityiskohdat julkaistaan myöhemmin. Tapahtuman jälkeen järjestetään palkintogaala. Osallistumiseen vaaditaan:

  • Vähintään kaksi pelattua ottelua kaudella 1/23
  • Äänestänyt pelaajaäänestyksessä tällä kaudella

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi vastaamalla seuraaviin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:

Nimimerkki, jolla pelasit viime kaudella liigaa (jos eri kuin nykyinen):
Nykyinen nimimerkki kiekossa:
Pelipaikka:

Sarjataso:

Pelit pyritään aloittamaan klo 19 sunnuntaina. Ilmoittaudu viimeistään lauantaihin klo 15 mennessä. Olethan ajoissa, sillä emme voi taata, että huomioimme myöhässä ilmoittautuneet. Pyrimme julkaisemaan joukkueet samana iltana tai sunnuntai-aamuna.

Mainos: Etsimme ennakoille ja muulle sisällölle tekijöitä. Mikäli sinulla on aikaa, kiinnostusta ja osaamista, ota johtokuntaan yhteyttä. Laadukkaista ennakoista maksetaan pelimerkkejä niiden tekijöille.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 09.03.2023 21:17
Luettu: 667 kertaa