Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Pro Leaguen tilastot sivuilla

Uutinen
Pro Leaguen tilastot on nyt siirretty Superliigan sivuille. Pro Leaguen pelaajien, joukkueiden ja sarjojen perässä on (P)-merkintä erotuksena Superliigan ja Eliittiliigan tilastoista. Pelaajien Pro League -tilastot voidaan yhdistää nykyisiin Superliiga-tilastoihin. Laita kommenttina uutiseen yhdistämispyyntö, niin johtokunta hoitaa yhdistämisen. Joukkueiden tilastojen yhdistäminen ei vielä toistaiseksi ole mahdollista.

Tilastoissa saattaa esiintyä teknisiä ongelmia. Pro Leaguen tilastomasiina sekoitti tilastoja etenkin niitä korjattaessa, minkä takia muun muassa ottelusivuilla olevissa tehopisteissä on virheitä tai pelaajia puuttuu joukkueiden kokoonpanosta. Lisäksi torjunta-, hallinta- ja teholukutilastoja (±-lukema) ei ole kerätty ensimmäisiltä kausilta, eikä karsintasarjojen otteluista ole tilastoitu pelaajien tehopisteitä.

Jos huomaat virheitä, ota yhteyttä johtokuntaan tai Kiekossa suoraan nimimerkille kona26 tai IRC:ssä kona-. Muistathan kuitenkin hoitaa yhdistämispyynnöt Superliigan johtokunnan kautta (ja mieluiten kommentoimalla tähän uutiseen).
Tietoja
Kirjoittanut: kona26
Julkaistu: 15.04.2017 22:39
Luettu: 2010 kertaa