Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Tapaus HC Nuha ja 2. jakson pelaamattomat

Uutinen
Epäaktiivisuuden ja pelien hoitamatta jättämisen vuoksi johtokunta on päättänyt sulkea HC Nuhan ulos liigasta. HC Nuhan kaikki pelit tullaan nollaamaan ja näin ollen se vaikuttaa molempien lohkojen runkosarjaottelujen määrään alentavasti. 

Sekä A- että B-lohkon joukkueilla tulee olla runkosarjan päätteeksi pelattuna 25 ottelua.

HC Nuhan vastuuhenkilöt Määd, S.Kuqi ja Rye tuomitaan vastuuhenkilökieltoon kauteen 1/17 asti. He ovat kelpoisia vastuuhenkilöiksi kaudella 2/17.

Lisäksi kyseiset vastuuhenkilöt tuomitaan pelikieltoon, joka päävastuuhenkilöllä ulottuu kauden 1/17 toiseen jaksoon asti. Määd on pelikelpoinen 1/17 kolmannen jakson alkaessa. Vastuuhenkilöt S.Kuqi ja Rye ovat pelikelpoisia kauden 1/17 toisen jakson alkaessa.


2. jakson pelaamattomat ja pistevähennykset

EC Kassel Huskies => 1 oman lohkon pelaamaton
-1 piste

Redskins => 1 oman lohkon pelaamaton
-1 piste

Chicago => 1 pelaamaton
-1 piste

EC Kassel Huskiesin ja Redskinsien välisen pakollisen pelaamattoman pelin osalta johtokunta ei katso kummankaan joukkueen olevan selkeästi syypää pelin hoitamatta jättämiseen ja tämän vuoksi molemmat saavat saman pistevähennyksen.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 02.10.2016 17:59
Luettu: 1854 kertaa