Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Tapaus HC Oilers & Pare

Uutinen
HC Oilers on ilmoittanut ettei ole kykenevä hoitamaan kautta loppuun asti, joukkue on siis hylätty ja kaikki lohkojen väliset ottelut sekä toisen kierroksen ottelut tullaan nollaamaan. Tästä seuraa myös seuraavat kiellot:

Doughty
-> Pelikielto kauden 1/18 loppuun ja vastuuhenkilökielto kauden 2/18 loppuun asti.
(You may play again at 2/18 and be a vh after 2/18)

Vanil
-> Pelikielto kauden 1/18 loppuun ja vastuuhenkilökielto kauden 2/18 loppuun asti.


Pare on ollut yksi johtokunnalle raportoidumpia pelaajia jo jonkin aikaa. Kun asia otettiin kunnolla käsittelyyn, niin johtokunnalle alkoi paljastumaan laaja erilaisten väärinkäytöksien vyyhti. On tapahtunut erittäin paljon kanssapelaajien häirintää ja epäasiallista käytöstä viestein niin peliclientissä, kuin notejen ja liigan sivustonkin puolella. Lisäksi huonoa käytöstä harkkapelien puolella ja oikeastaan lähes kaikkea mitä voi vain kiekossa keksiä. Tästä syystä Parelle on päätetty antaa suoraan toistaiseksi voimassa oleva pelikielto.
Tietoja
Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu: 12.01.2018 18:07
Luettu: 2559 kertaa