Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Joukkueet kaudella 2/18

Uutinen
Jatkoilmoitukset on tehty ja hakemukset käsitelty. Ohessa ovat joukkueet jotka pelaavat Superliigassa kaudella 2/18.

Jatkavat joukkueet


Godsent
Golden Knights
Guns N' Roses (ent. Apinalauma)
HC BETONIMYLLY
Ilves
Impact
Kisastudio
Kohma Tigers
Phoenix Rising
SC Bern
Tuomisen Veljekset

Uudet joukkueet


Antares
Lighthouse X
Lyhdynkeittäjät
Royal Family
Spirits
Sweden
Team Sahara

Näiden joukkueiden lisäksi Oakland Raiders ja/tai IHT Guerrillas liittyvät myös liigaan mikäli Kiekkoliigasta ei irtoa paikkaa. Joukkueiden kohtalo selviää sunnuntaina. Se on kuitenkin varmaa, että Superliigassa pelaa kaudella 2/18 vähintään 18 joukkuetta. Liigamme palaa ensi kaudeksi yhteen sarjatasoon.

Hakemusten kautta tullut joukkue Sweden on valvovan silmän alla pitkään. Joukkueella on ollut erinäisiä käytösongelmia historiassa ja jopa ihan lähiaikoina. Jokainen heidän pelaajasiirroistaan käsitellään tarkasti ja mahdolliset hylkäykset pelaajasiirroissa ovat mahdollisia. Lisäksi myös Lyhdynkeittäjät on normaalia enemmän suurennuslasin alla historiansa vuoksi.

Jos joukkueiden pelaajilta nähdään pieniäkin rikkeitä, on luvassa rangaistuksia. Emme näissä tapauksissa välttämättä varoita vaan rankaisemme suoraan pelikielloilla ja mahdollisesti liigasta sulkemisella. Suosittelemme kaikkien muiden pelaajien kiinnittämään huomiota näiden joukkueiden käytökseen. Lähettäkää johtokunnalle kuvia selityksineen tapahtuneesta jos huomaatte epäasiallista käytöstä tai joitain muita rikkeitä. Tämä koskee toki kaikkia liigapelaajia - ilmoittakaa muiden huonosta käytöksestä yms.

Tulevasta kaudesta infotaan enemmän kausipaketissa, joka julkaistaan viikonlopun aikana.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 02.03.2018 22:05
Luettu: 1563 kertaa