Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Rangaistuksia

Uutinen
Antareksen snadi eli Toke tuomitaan 5 ottelun pelikieltoon epäasiallisesta käytöksestä. Seuraavasta rikkeestä kyseinen pelaaja saa myös vastuuhenkilökieltoa, sillä hänellä on jo aikaisemmin ollut pelikieltoa ja hän on kirjoitushetkellä Antareksen päävastuuhenkilö.

Guns N' Rosesin late3pts tuomitaan 5 ottelun pelikieltoon epäasiallisesta käytöksestä.

Ohessa lainaus säännöistä.

3.8 Mikäli Superliigaan siirtyvällä pelaajalla on muussa liigassa voimassa oleva pelikielto, tulee pelaajan siirtyminen Superliigaan käsitellä tapauskohtaisesti. Myös suuren pelikieltohistorian omaavalta pelaajalta voidaan evätä pääsy Superliigaa pelaavan joukkueen kokoonpanoon. Vastuuhenkilön tehtäviin kuuluu varmistaa pelaajan pelikelpoisuus johtokunnalta ennen pelaajan lisäämistä kokoonpanoon, mikäli hän tietää tai epäilee pelaajalla olevan pelikielto/pelikieltoja.

Pelaaja late3pts on Kiekkoliigassa määrittelemättömässä pelikiellossa. Johtokunta ei ollut tästä tietoinen eivätkä joukkueen vastuuhenkilöt ilmoittaneet tästä johtokunnalle. Tästä syystä pelaaja late3pts on poistettu joukkueen kokoonpanosta ja Guns N' Roses saa joukkuevaroituksen.

Guns N' Rosesin vastuuhenkilöiden täytyy lähestyä johtokuntaa mikäli haluavat neuvotella late3pts:n pelioikeudesta joukkueessa.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 11.03.2018 16:07
Luettu: 1905 kertaa