Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Tapaus Sweden

Uutinen
Sweden on päätetty sulkea sarjasta jatkuvan epäasiallisen käytöksen ja huutelun vuoksi. Joukkuetta varoitettiin ennen kautta ja kerrottiin tämän olevan tiukasti suurennuslasin alla. Johtokunta otti riskin hyväksyessään joukkueen liigaan. Huonoa käytöstä on nähty jo aikaisemmin, eikä se ole parantunut - valtaosalta Swedenin pelaajista on nähty asiatonta käytöstä läpi kauden. Määrittelemättömässä pelikiellossa olevien pelaajien (mm. nax) käytös ei auta asiaa. Swedenin kaikki pelatut ottelut poistetaan ja heidät merkitään diskatuiksi.

frou
-> Loppukausi pelikieltoa ja kauden 3/18 loppuun asti vastuuhenkilökieltoa.

baws
-> Loppukausi pelikieltoa ja kauden 3/18 loppuun asti vastuuhenkilökieltoa.

raimolzu
-> Kauden 3/18 2. jakson loppuun asti pelikieltoa ja 3/18 loppuun asti vastuuhenkilökieltoa.

rng
-> Loppukausi pelikieltoa.

ÅQCMÄAÖSX
-> Loppukausi pelikieltoa.

Seuraavista rikkeistä pelaajille jaetaan toistaiseksi voimassa olevia kieltoja. B-lohkossa on nyt yhdeksän (9) joukkuetta, joten pelimäärät muuttuivat. Uudet pelimäärät on päivitetty kausipakettiin ja deadline-laskuriin.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 27.03.2018 12:44
Luettu: 2037 kertaa