Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Tapaus snadi/Miletic

Uutinen
Epäasiallisen käyttäytymisen johdosta sekä kanssapelaajia että johtokuntaa kohtaan, johtokunnan harhaanjohtamisesta sekä epäurheilijamaisesta käytöksestä ja ottaen huomioon pelikieltohistoria pelaajalle snadi (Miletic) päätetään langettaa toistaiseksi voimassaoleva pelikielto.

Johtokunnan harhaanjohtamiseksi johtokunta katsoo sen, että snadi yritti johtokunnalle ilmi käyneiden seikkojen perusteella päästä pelaamaan ensi kaudeksi Power Liigaa veljekseen tekeytyneenä. Johtokunnan selvityksessä ei ole käynyt ilmi mitään sellaista seikkaa, joka tukisi tätä väitettä, joten johtokunta asettaa toistaiseksi voimassaolevaan pelikieltoon myös snadin hallinnoimaksi katsomansa pelaajan Page.

Koska snadi osoitti sääntöjenvastaisella teollaan pyrkivänsä Power Liigaan, kaikkia powerliigalaisia kehotetaan pysymään valppaana sen suhteen, jos snadi yrittää päästä esimerkiksi uudella nimimerkillä Power Liigaan. Johtokunta muistuttaa Power Liigaan kuuluvia, erityisesti vastuuhenkilöitä, poikkeuksellisen ankarista kurinpitotoimenpiteistä, jos joukkue antaa liigakokeneen ja pelikiellossa olevan pelaajan pelata otteluissaan.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 13.05.2018 22:54
Luettu: 1785 kertaa