Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Joukkuerangaistus

Uutinen

Kiekko.tk: Käyttäjä on vastuussa kaikesta materiaalista, jota lähettää kiekko.tk-sivustolle. Keskustelujen kielenkäytön sekä kuvien, tekstin ja muun materiaalin on oltava tekijänoikeus- ja muiden lakien sekä hyvien tapojen mukaista. 

Superliiga: 9.2 Johtokunta päättää rangaistuksen kovuuden kyseisen rikkeen vakavuuden sekä mahdollisen toistumisen perusteella.

Joukkueelle Lyhdynkeittäjät määrätään kolmen (3) pisteen suuruinen rangaistus epäasiallisesta käytöksestä ja kuvamateriaalin luvattomasta levityksestä. Joukkueelle langetetaan myös virallinen joukkuevaroitus. Tuomiossa on otettu huomioon joukkueen aiempi käytöshistoria. Lyhdynkeittäjät ovat johtokunnan tarkkailussa ja huonon käytöksen jatkuessa joukkueen tilanteeseen puututaan radikaalimmin keinoin.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 08.12.2018 19:45
Luettu: 2207 kertaa