Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


2. jakson pelaamattomat

Uutinen
Chicago - Winnipeg Jets
Chicago - Seattle Roosters
-> Kaikki lähettivät syyn pelaamattomuuteen, mutta johtokunta ei voi selvittää lopullisia syyllisiä. Sana sanaa vastaan -tilanteessa johtokunta joutuu antamaan kaikille miinukset pelaamattomista. Chicagolle kaksi miinusta, Winnipeg Jetsille sekä Seattle Roostersille yhdet miinukset.

Ilveksellä jäi pelaamatta viisi ottelua, eivätkä he lähettäneet syytä pelaamattomuuteen. Ilves diskataan liigasta ja heidän kaikki pelinsä nollataan. Ohessa Ilveksen vastuuhenkilöille tulevat rangaistukset.

Hintz
-> Kauden 2/19 1. jakson loppuun pelikielto ja 2/19 loppuun vastuuhenkilökielto.

Lepaus
->  Kauden loppuun pelikielto ja 2/19 loppuun vastuuhenkilökielto. Lisäksi Lepaus joutuu kärsimään tämän jälkeen 3 ottelun pelikieltonsa, josta sai rangaistuksen aikaisemmin.

Unstoppable Pressingille ei jaettu miinuspisteitä, sillä he eivät ulkomaalaistaustojensa takia olleet tietoisia siitä, että jokaista joukkuetta vastaan tulee pelata vähintään yksi ottelu 2. jaksolla.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.12.2018 23:15
Luettu: 1575 kertaa