Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Johtokuntamuutoksia

Uutinen
Kausi on päättynyt, mutta Superliigassa tapahtuu. Johtokuntalaisia tulee ja menee, ja nyt jopa kaksin kappalein. Kaksi tärkeää johtokuntalaista on jättänyt tehtävät.

Instagram. Pitkän linjan johtokuntalainen, joka on tehnyt arvokkaan, vuosien pituisen johtokuntatyönsä lisäksi muun muassa kirjoituksia. Juuret yltävät Eliittiliigaan asti, eikä Instagramin muisto poistu ikinä sydämistämme.

Firmino. Uudempi kasvo, joka ei ehtinyt kauaa johtokunnassa luutia. Oli aluksi vastuussa Power Leaguesta, mutta lopulta liittyi koko liigan vakituiseksi jäseneksi. Tässä kohtaa hänkin päätti jättää johtokunnan.

Kyseessä ei ole vain surullinen uutinen, jossa johtokuntalaiset kaikkoavat. Superliiga on värvännyt riveihinsä uutta verta kahden tulokkaan muodossa, joista toinen ei ole kovinkaan uusi johtokuntatehtävissä. Toivottakaa humble ja Vanil tervetulleeksi joukkoomme!
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.02.2019 22:04
Luettu: 1447 kertaa