Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Sijoitusarviot 1/20

Uutinen








Johtokunta järjestää tuttuun tapaan sijoitusarviokilpailun, jossa veikataan jokaisen sarjatason voittajaa. Tarkoituksena on löytää Liigan, 1. divarin ja 2. divarin voittajat.

Laita viestillä kommenttiosioon jokaisen sarjatason voittajaveikkauksesi. 1. divarissa on kaksi lohkoa, eli ei erikseen molemmista yhtä voittajaveikkausta, vaan yksi kokonaisuudessaan. Valitun joukkueen oletusarvoinen "kerroin" muodostuu ylläolevan taulukon vihreällä merkitystä keskiarvoisesta sijoituksesta. Pisteitä saa oikean joukkueen löytyessä voittajien joukosta.

Esim. jos veikkaat Kiekon Tulevaisuuden 2. divarin mestariksi ja osut kohdilleen, saat veikkaukseesi 13 pistettä. Pisteet muodostuvat joukkueen sijoitusennakoiden keskiarvosta. Jokaisen osuneen sarjatasovoittajan pisteet kerrotaan keskenään. Ohessa esimerkki.

Anaheim Mighty Ducks 5,8 X Kölner Haie 3,0 X Sikalauma 2,5 = 43,5 pistettä

Säännöt

1. Jokaisen kolmen sarjatason voittavat joukkueet ilmoitetaan tämän artikkelin kommenttiosioon muodossa:
1. Liiga: Joukkue X
2. 1. divari: Joukkue X
3. 2. divari: Joukkue X

2. Veikkausaikaa 1. jakson deadlineen asti (8.12.2019 klo 23.00)

3. Kilpailuun saa osallistua vain kuluvalla kaudella Superliigajoukkueen kokoonpanossa olevat pelaajat.

4. Yksi veikkaus per veikkaaja.

5. Tasatilanteen tapauksessa Superliigan johtokunta arpoo voittajan tai järjestämme jonkin leikkimielisen kisan asian ratkaisemiseksi.

Palkintopotissa tuttuun tapaan 10 pelimerkkiä.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 03.12.2019 20:27
Luettu: 1684 kertaa