Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Deadline- sekä pelikieltomuutokset ja tapaus onkimies2

Uutinen

Johtokunta ja kehitysryhmä ovat päättäneet uudesta kieltojen vanhentumisjärjestelmästä. Mikäli Superliigassa on aktiivisena pelimäärään sidottuja pelikieltoja, ne vanhenevat automaattisesti vuoden kuluttua pelikiellon asettamisesta. Muutoksen yhteydessä käsittelimme erittäin vanhoja pelikieltoja. Ohessa näkyvät kiellot poistetaan, eli ne vanhenevat välittömästi.

rosemary 1/21 (3 ottelua)
Wilson (toistaiseksi voimassa oleva vastuuhenkilökielto)

Kieltomuutoksen lisäksi on päätetty 2. jakson uudesta deadlinesta, jonka myötä jakso pitenee viikolla. Pelimäärät pysyvät samoina, mutta kausi on viikon pidempi. Muutos toteutetaan ennen kautta sattuneen virhearvioinnin myötä, jolloin Liigaan ja 1. divariin asetettiin liian korkea minimipelimäärä ottaen huomioon joulupyhät. Uusi deadline on 9.1. ja loput deadlinet päivitetään pian kausipakettiin.

Tapaus onkimies2

Pelaaja onkimies2 tuomitaan loppukauden (1/22) kestävään pelikieltoon jatkuvasta asiattomasta käytöksestä. Uusi kielto korvaa vanhan.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.12.2021 16:40
Luettu: 869 kertaa