Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Pronssipeli ja kieltoja

Uutinen

Pronssipeli


Manhattan katsottiin syylliseksi pelaamattomaan pronssipeliin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Manhattan jättää pronssipelin pelaamatta. Tästä hyvästä Manhattan saa -8 pistettä kauden alkuun ja lisäksi joutuu maksamaan korotetun kausimaksun, 5 pelimerkkiä. Last Dancelle onnittelut pronssimitalista.

 

Pelaajaäänestykseen liittyvät rangaistukset

Äänestämättä jätti kaksi joukkuetta, luvatut rangaistukset alla.


Pisu ja Seattle Roosters


Joukkuerangaistus, miinuspisteitä runkosarjan alussa -2

Joukkuerangaistus, äänestämättä jättäneen joukkueen pelaajat eivät ole äänestyskelpoisia ensi kauden äänestyksessä.

Pelaajarangaistus pvh:lle, Pisu: pelikieltoa 3 peliä


Donskoi ja Phoenix Rising


Pelaajarangaistus pvh:lle, pelikieltoa 3 peliä

Joukkuerangaistusta ei tule, koska joukkue ei jatkanut.


Pelikieltoja


jorti vapautui juuri toistaiseksi voimassa olevalta pelikielloltaan ja kiitti luottamuksesta tekemällä rasistisen nimimerkin. jorti saa viiden ottelun pelikiellon. jorti on pelikelpoinen kun Manhattan on pelannut viisi ottelua. 


Kantner käytti taitojaan edukseen ja teki tahallisen oman maalin autoplayssa. Kantner kuittaa itselleen kolmen ottelun pelikiellon. Kantner on pelikelpoinen kun Keltamusta on pelannut 3 ottelua.


hasardi väläytteli myös taitojaan autoplayssa ja tahallinen omarihan sieltä sitten tuli. Kolme peliä kieltoa ja kun Alakylän Ankat on kolme peliä pelanneet niin hasardi vapautuu kiellostaan. 


Jos peli harmittaa, murralta henkistä tukea siihen saa..


sneaky liittyy johtokuntaan


Pitkään kehitysryhmässä apuna ollut sneaky ilmottautuu johtokuntaan ja jatkossa voi myös häntä häiriköidä yksityisviestein, mutta käytetään tickettejä silti Discordissa.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 01.03.2024 17:46
Luettu: 823 kertaa