Superliiga

Superliiga on Kiekko.tk:ssa pelattava nettijääkiekkoliiga, joka perustettiin vuonna 2016 Pro Leaguen ja Eliittiliigan yhdistyttyä. Sarjaa pelataan kolmella sarjatasolla: Liiga, 1. divari sekä 2. divari. Liigan toiminnasta vastaa johtokunta ja sen alaisuudessa pelaa kausittain satoja pelaajia.


Eliittiliigan tilastot sivuille

Uutinen
Eliittiliigan tilastot on nyt siirretty Superliigan sivuille. Erotat Eliittiliigan pelaajat ja joukkueet nimen perässä olevasta (E)-tekstistä. Pelaajien Eliittiliiga-tilastot on mahdollista yhdistää nykyisiin Superliigatilastoihin. Laita kommenttina uutiseen yhdistämispyyntö, niin johtokunta hoitaa yhdistämisen. Joukkueiden tilastojen yhdistäminen ei vielä toistaiseksi ole mahdollista.

Tilastoissa saattaa esiintyä teknisiä ongelmia. Eliittiliigan vanhat sivut sotkivat tilastoja, jonka takia vanhojen otteluiden kokoonpanolistoissa voi olla virheelliset maalierolukemat. Osalla pelaajista voi myös olla tilastorivejä, joita ei ole linkitetty mihinkään sarjaan, sillä Eliittiliigan vanhat sivut sotkivat karsintatilastoja aina runkosarjan käynnistyessä.

Jos ongelmia ilmenee, laita kommenttia tai notea kiekossa nimimerkille Teemu. Muistathan kuitenkin hoitaa yhdistämispyynnöt varsinaisen johtokunnan kautta (ja mieluiten kommentoimalla tähän uutiseen).

t. Teemu
Tietoja
Kirjoittanut: Teemu
Julkaistu: 15.02.2017 18:47
Luettu: 3597 kertaa