playoff

Artikkeli
Club Of Härmä – Nemesis
Erittäin mielenkiintoinen alkusarjan pari ja katsomot täyttyvät varmasti mikäli pelit pelaillaan suunnilleen ihmismäiseen aikaan. Härmä lähestulkoon dominoi kautta, ainoa tappio tuli fantasiaa vastaan, jonka voinee laittaa alkukankeuden pikkiin kun kyseessä oli kuitenkin vasta kauden toinen peli. Joukkueet ovat pelanneet kauden aikana kahdesti vastakkain ja molemmilla kerroilla ottelut päättyivät 2-2 tasuriin, joten tasaisesti on pelattu myös runkosarjassa. Nemesis lähtee selkeästi altavastaajana tähän ottelusarjaan mutta uskotaan, että tämä asetelma sopii heille loistavasti. Nemesis pelasi rajun määrän tasureita kauden toisella puolikkaalla ja nyt poffien alkaessa kaivataan sitten pelien ratkaisijoita, löytyykö niitä?

Cohilla on heittää hyökkäykseen Cypress – bot kaksikkoa, kun Nemet vastaa Jopella ja Zwadella. Kummastakin joukkueesta löytyy siis erittäin paljon taitoa ja maalintekoon vaadittavaa tarkkuutta. Paljon lepää vastuuta kummankin joukkueen puolustuspäässä kun kentällä vilistää snaippereita. Cohin puolelta luottoa nauttii varmasti kaksikko Reijo – Epical, kun Nemesiksen kovimmat peliajat puolustajista kirjataan luultavasti kaksikolle Metropoli – Gringo.
Koko kiekkoväki tietää että Coh = Cypress ja nemesiksen on pakko keskittyä pitämään cypi aisoissa, jos tässä onnistutaan, niin tie jatkoon ja kohti mitalipelejä on täysin auki. Viime kaudella nemesis oli komeasti hopealla ja varmasti nälkää riittää nyt korjata tilanne ja kirkastaa mitali. Cohilla ollut ankeat pleijarit kerta toisensa jälkeen, mutta onko tällä kaudella kokemus jo riittävä sekä taistelutahto ja nöyryys riittävän hyvällä tasolla? Tämä sarja venyy varmasti viidenteen otteluun saakka, jossa ratkaisua hierotaan pitkään.

Veikkaus: Voitto niukasti cohille, kotietu lienee se ratkaiseva tekijä

Frankfurt Lions - Hockey Suomi
Frankfurtilla alla vahva runkosarja ja vastassa alkusarjassa on Hockey Suomi joka on jo konkari pleijjari mittelöissä. Tässä on ottelu joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Leijonilla on näytön paikka ensimmäisellä SHL kaudellaan, mutta tutiseeko puntti veteraanijoukkue Hoki Suomea vastaan? Frankfurtin maalinteosta vastuussa olleet Makze ja Dexterous ovat tehtailleet maaleja kohtuullisella prosentilla, löytyykö Hokilta pulustuspään lakaisijaa pysäyttämään tätä duoa?

Dexterous on tällä kaudella tehnyt totaalisen läpimurtonsa kiekon liigakartalle ja matka jatkuu varmasti yhtä valoisissa merkeissä. HS:llä on asettaa kärkeen tämän kauden maalipörssin kolmonen, eli hollow sekä loppukaudesta hankittu kuqi. Puolustuspään vertailussa puntit ovat hitusen hoki suomen puolella. Wipan ja Elen turvaamana on helppo lähteä pelaamaan aivan ketä vastaan vain, kun taas frankeilta karkasi hyvän kauden pelannut ap aivan kauden päätteeksi. Miten onnistuu tuoreimmat hankinnat? Tämänkin ottelusarjan kohdalla lienee hikinen urakka edessä ja mennään viiden ottelun mittaisella sarjalla läpi.

Veikkaus: Hockey Suomi jatkoon, frankkien pakkitilanne lienee pieni kysymysmerkki

Ylämummo - |Team Ettan|
Ylämummo on toinen tulokasjoukkue, joka yltää tällä kaudella pleijaripeleihin ja vastassa on tuttu pleijarijengi ettanit. Ottelusarjasta on odotettavissa yhtä tasainen, kuin näistä kolmesta muustakin parista. Tämän kauden kohtaamiset näiden joukkueiden välillä on päättynyt toinen tasuriin ja toinen mummojen selkeään voittoon. Vaikka tämä on mummojen debyyttikausi, joukkueessa vilisee kuitenkin ankaraa kokemusta ja jopa pitkänlinjan liigajyriä. Kokemusta puntaroidessa kumpikaan joukkue ei nouse yläpuolelle. Mummojen hyökkäyskalusto on rautaa ja esille voidaankin nostaa Femma – Bande kaksikko, joka raapii kyllä paikoista maalia ja tässä on tarpeeksi haastetta ettaneille, kuinka nämä veljekset saadaan kuriin?

Ettanit panostavat huomattavasti hillitympään joukkuepeliin, mutta hyökkäyspäästä löytyy heiltäkin maalintekotaitoa mm Liimis ja toble rokottavat armottomasti, jos paikkaa tarjotaan. Pakkikaluston vertailussa puntit ovat aivan tasoissa. Mummojen puolustuksessa on luutinut koko kauden vakuuttavasti Beni ja unQaa, kun taas ettanit luottaa varmasti Majioniin ja Tsyplakoviin. Ettanit on kertaalleen voittanut hopeaa, joten intoa riittää varmasti jahdata sitä kirkkainta. Ottelusarja tulee ratkemaan pieniin asioihin ja yksi huomionarvoinen seikka tällä kaudella, kummallakin joukkueella on lähes saman verran päästettyjä maaleja mutta mummoilla on tehtyjä maaleja 18 kpl enemmän, joten ennakkosuosikin viitta voidaan ehkäpä asettaa kuitenkin mummojen harteille.

Veikkaus: Ylämummot jatkaa eteenpäin niukasti otteluvoitoin 3-2

Ballito - HC Revolution
Ballitolta vakuuttava debyyttikausi takana ja mitalien kiilto silmissä mennään eteenpäin. Vastaan asettuu Revot joilla on nyt myös näytön paikka, kun ensimmäinen kausi meni harjotellessa ja heti toisella kaudella isketään jo tyylikkäästi pleijareissa. Aikaisemmat ottelut kaudella ovat menneet Balliton nimiiin, pystyykö Revot löytämään pleijjareihin uuden vaihteen, sekä avaimet tiiviin revolution puolustuksen murtamiseen? Revoilta nostettakoon esiin Michaels, mies on pelannut vain muutaman ottelun mutta tehot puhuvat puolestaan. Onko tässä ase Balliton puolustuksen murtamiseen?

Takalinjoilla luutii allstars pakki Mäiske, joka on myös kasvanut tällä kaudella sellaiseksi vastuunkantajaksi ettei turhia hasardeja enää juurikaan nähdä. Balliton pojat ovat varsin kokemattomia liigaympyröissä ja tässä joukkue joutuukin varsinaiseen testiin. Ballitolla on laittaa kentälle maalipörssin vakuuttava kakkonen, eli naapi. Sekä puolustuspäähän vakuuttavan kauden pelannut viileä. Tässä lienee yksi ratkaisun avain revolutionille, jos naapi pelataan täysin piementoon, kuka muu sitten ottaa ratkaisut harteilleen? Varmasti tasaisia otteluita tässäkin sarjassa luvassa.

Veikkaus: Ballito jatkoon, vahva ote läpi kauden ja keskenäiset pelit omiin nimiin
Tietoja
Kirjoittanut: Administrator
Julkaistu: 19.11.2008 01:26
Luettu: 21 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.