2/2008 Kausiennakko

Artikkeli
Joo tässä nyt olis tätä ns. ennakkoa. Viivästy tosiaan Outsin seikkailujen johdosta eikä hirveestä sisältöä ehitty saamaan (esim vastuuhenkilöiden mietteitä puuttuu). Kirjoittajina siis Outsi ja Wile.

Roots

Sijoitus runkosarjassa: 1-3

Lähtökohdat kauteen: Viime kauden runkosarjan voittaja joutui pettymään kakkosdivari karsinnoissa ja jatkaa siis tällä kaudella SHL -taivaltaan. Kyseessä on jo viides kausi joukkueelle, mutta motivaatiosta tuskin tulee ongelmaa sillä kaulaan on tarttunut vain himmeintä metallia. Totuttuun tapaan kokoonpano on pysynyt samana kauden vaihteen yli, vain yksi lisäys paluumuuttaja Saxin muodossa. Jatkanee viime kauden tahtiaan ja löytää tiensä kolmen parhaan sakkiin runkosarjassa.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Kesid - Joukkueessa uudehko vaikuttaja, värvättiin viime kauden lopulla joukkueeseen. Myös sarjan ainoita ulkomaalaisia pelaaja.

Club of Härmä

Sijoitus runkosarjassa: 4-6

Lähtökohdat kauteen: Toinen pitkäaikainen vaikuttaja CoH lähtee pienten pelaajamuutosten turvin neljänteen kauteensa. 12 pelaajan kokoonpano tuo ainakin aktiivisuutta harkkapeleihin, mutta auttaako se liigakarkeloissa, jää nähtäväksi. Ainakin tulosta on harkkamatseissa syntynyt ja näin ollen joukkue löytää tiensä helpohkosti jatkopeleihin.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Cypress - Viime kauden vireen jatkuessa pistepörssin voitto on lähellä.


Fc Kilpailijat

Sijoitus runkosarjassa: 7-9

Lähtökohdat kauteen: Off-seasonilla joukkueen kokoonpano elänyt hurjasti ja suureksi kysymysmerkiksi jääkin miten pelaajien kemiat toimii liigapeleissä. Harkkapeleissä tulos on vaihdellut puolelta toiselle ja suuri kokoonpano saattaakin jäädä heikkoudeksi kautta ajatellen. Kaiken onnistuessa kiilaa kärkikahinoihin, mutta todennäköisesti pienen ailahtelevaisuuden vaivaamana taistelee playoff-paikasta.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Pullukka - Joukkueen työmyyrä ja tärkein lenkki hyökkäyksessä. Paljon lepää harteilla.

Hockey Suomi

Sijoitus runkosarjassa: 1-3

Lähtökohdat kauteen: Lisää wanhoja waikuttajia Hockey Suomen muodossa. Kokoonpano on kaventunut huomattavasti edelliskaudesta mikä lienee etu tätä kautta ajatellen. Avainpelaajat ovat suurimmalta osin tallelle, Riquelme on hopannu johonki.
Kokemus on valttia ja kuten harkkapelitkin ovat osoittaneet, HS on sutjakassa vireessä. Näin ollen taistelee runkosarjan voitosta.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Ele - huig tärg pluri


|Team Ettan|

Sijoitus runkosarjassa: 7-9

Lähtökohdat kauteen: Viime kauden yllättäjä playoffseissa, ylsi jopa finaalii saakka. Sakkia tosin näyttää vaihtuneen täälläki päin, että ei yhtään tiedä mitä tuleman pitää. Harkkapelit ainakin ovat menneet kohtalaisesti, että siltä pohjalta uskoisimme Ettaneiden pääsevän pleijareiden tuntumaan.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Liimis - Huikeat playoffit pelannu mies on tärkeä kaveri Ettaneiden maalinteolle.

Paitsio

Sijoitus runkosarjassa: 10-14

Lähtökohdat kauteen: Viime kaudella nipin napin pleijareihin, eikä kokoonpano näytä liiemmin eläneen. Suurehko kokoonpano ja silti suurimmalta osin 3vs3 matseja harkkasarakkeessa, lieneekö motivaatio vähissä? Jos näin on niin tuskin pleijareihin asiaa.

Vastuuhenkilön mietteet: Tavotteeksi otetaan ainaki playoff-paikka, mahollisimman hyvällä sijalla. Mestaruus mielessä kai kaikki lähtee kauteen, nii meki :). Mestariksi voisin veikata Rootsia, jos ne jatkaa samallain ku viime kauella. Myös COH:lla on kova pakka kasassa.

Seuraa häntä: LoiB - JoukkueeN ykköS pistE mieS

HC Fantasia

Sijoitus runkosarjassa: 10-14

Lähtökohdat kauteen: Yllätyksiä saattaa olla luvassa, mitään hekumaalista ei silti täältä suunnalta odoteta. Puolustus on ollut aina Fantasian vahvin osa-alue, niin kuin nytkin.

Vastuuhenkilön mietteet:

Seuraa häntä: Hentui - yllättävän usein ratkaisijan roolissa, hyvä kahden suunnan pelaaja.

Team SaHaRa

Sijoitus runkosarjassa: 10-14

Lähtokohdat kauteen: Viime kaudella 10 sija, kuitenkin erittäin lähellä playoffpaikkaa. Harjoitusottelut ovat sujuneet SaHaRalla hienosti off-seasonin aikaan. K.Carsonin tuoma rauha alapään puolustukseen on varmistanut sen, että 4vs4-otteluissa SaHaRa on yllättävän kova vastus.

Vastuuhenkilön mietteet:

Seuraa häntä: K.Carson - Huikea puolustaja, sekä joukkueen tuki ja turva.

Nemesis

Sijoitus runkosarjassa: 10-14

Lähtökohdat kauteen: Viime kausi ei ihan nappiin mennyt. Poffeihin mahdollisuudet, vaikka tätä vahvasti epäilen.

Vastuuhenkilön mietteet:

Seuraa häntä: Koija - Taitava ja kova maalintekijä

Europe

Sijoitus runkosarjassa: 10-14

Lähtökohdat kauteen: Europella lähtee kolmas kausi SHL:n alaisuudessa. Tähän mennessä sijoitukset ovat olleet yhdeksäs ja kahdestoista. Kokoonpano pysynyt suurinpiirtein samana, muutamaa lisäystä lukuunottamatta.

Vastuuhenkilön mietteet:
(Endure) hyvällä yhteispelillä pärjätään!!
(Endure) eime haluta sumputtaa
(Endure) pleijaritavote!

Seuraa häntä: Endure - Europen maalinteko makaa tämän pelaajan harteilla.

Marionettes

Sijoitus runkosarjassa: 7-9

Lähtökohdat kauteen: Yksi pidemmän linjan SHL joukkueita, menestystä ei kuitenkaan ole osaksi osunut. Itse odotan tältä joukkueelta enemmän mihin rahkeet ovat tähän mennessä riittäneet.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Bume - odotettavissa taas rutkasti pisteitä ja ehkä jopa se pistepörssin voitto.

Sinappikone

Sijoitus runkosarjassa: 4-6

Lähtökohdat kauteen: Sinapit tekevät paluun SHL:ään epäonnistuneen kliigakauden jälkeen. Kokoonpanossa ei huomattavia muutoksia ole tällä joukkueella koskaan ollutkaan ja niin ei tälläkän kertaa. Oman mielipiteen mukaan varmasti poffeissa, jää nähtäväksi.

Vastuuhenkilön mietteet:
(Shar_) Pleijareihin ja sieltä sitten voitto. Eikai tässä muita tavotteita voi olla.
(Shar_) kaudelta toivon vaan, sitä ettei mun tarvi pelaa kaikkia pelejä, että jotkut muutkin pakit olis paikalla useammin

Seuraa häntä: Insomnium - vahva kahden suunnan pelaaja, jolla ei maalinteko tuota ongelmia.

Team Emerica

Sijoitus runkosarjassa: 1-3

Lähtökohdat kauteen: Tulokas jolta odotetaan paljon, vahva veikkaus kärkikastiin.

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Laitu - pitkän linjan kiekkoilija, odotettavissa vahva kausi.

HC Revolution

Sijoitus runkosarjassa: 7-9

Lähtökohdat kauteen: Tulokas SHL-liigaan, kuten Team Emericakin. Revolutionilla kävi sen verran tuuri, että pari joukkuetta SHL:stä siirtyi Kliigan alaisuuteen, niin karsintojen kolmaskin sai liigapaikan. Revot voivat kyllä vielä yllättää, sen takia johtokunta ei veikkaa heitä ihan alempaan sakkiin, vaan pleijarit voivat ehkä jopa olla edessä...

Vastuuhenkilön mietteet: -

Seuraa häntä: Feuer - tiukan linjan puolustaja.
Tietoja
Kirjoittanut: Insomnium
Julkaistu: 22.04.2008 13:48
Luettu: 1316 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.