varalla Hordac (HC Fantasia)

Valmentaja:
Riipperi

Alustusta:
AHL lähtee peliin pisterohmuilla hyökkääjillä ja varmoilla pakeilla. AHL:n joukkueesta mainitsen miron, joka on pelannut kauden vahvasti tehoilla 15+15. Odotan että miro saa itsensä maalinmakuun pelissä.
SHL riipperin luotsaama SHL on saanut hieman yllättävänkin kokoonpanon, sillä pistepörssin kärjestä ei olla otettu montaakaan pelaajaa. SHL:än \"luottuhyökkääjä\" Cypress pistää varmasti sekaisin AHL:än puolustuksen hurjilla tehoillaan 56+32 ja tämäavulla selkeässä pistepörssin johtopaikassa.

SHL on pienoinen ennakkosuosikki pelissä, mutta maalit ratkaisee ja tästä lähdetään ensimmäiseen erään:

-Cypress koittaa b-pisteeltä josta Got meinaa saada riparista sisään
-Virta koittaa vanhanaikasella jonka jälkeen käy pökkäämässä mokkea josta aloitus SHL päätyyn
-2-0 4.56 Virta(2+0) miro(0+1) Virta koittaa b-pisteeltä ja siellähän se soi

Saves: 7/6 poss 51/48

Ensimmäisessä erässä AHL sai parit maalit tehtyä ja SHL jäi maaleitta, vaikka paikkoja oli. SHL:än kohuttu hyökkääjä Cypress jäi nuolemaan näppejänsä kiikareilla

-Hollow koittaa b-pisteeltä, hyvä laukaus mutta mokelta hyvä torjunta
-Sählinkiä SHL maalilla. Aloitus keskialueelle.
-3-1 4.59 Hollow (1+0) läpäristä mokke jäihin ja maali
-4-1 5.12 miro(1+2) Lico (0+3) Selected (1+1) miro pistelee riparista sisään
-5-1 5.34 Selectd (2+1) Lico (0+4) miro (1+3) jälleen riparista sisään

Saves: 5/5 Poss 53/46
AHL on selvästi niskan päällä. SHL sai yhden maalin aikaiseksi ja AHL 3. AHL:ällä toimii riparikiekot hyvin

3.erä
-Erään lähdetään tilanteessa 5-1 SHL:än pitäisi tehdä hirmunousu edes tasoihin. Nähtäväksi jää.

Saves 6/7 Poss 55/44

AHL oli selvästi parempi joukkue pelissä. AHL onnistui maalinteossa monesti jälkitilanteista, jota ei SHL saanut melkein ollenkaan.

kingston- titleist 1+0- jawner- mor

Allekirjoittaneen astuessa huoneeseen, maksettua pääsylippuja on 153 kasassa, ja määrä tästä tulee varmasti vielä kasvamaan.
Hoki lähtee kamppailuun pienoisena ennakkosuosikkina, ehkä aavistuksen nimekkään materiaalinsa ansiosta, ja varmasti myös siksi, että
\"lämmittelykamppailussa\" tuntemattomampi AHL onnistui kaatamaan SHL.n suurinumeroisesti.

1.erä
Alkuun Hokin-pelaaja(Mor?) kaatuu ja peli viivästyy 13sec, SHLn pelaajat alkavat menettää hermokontrolliaan.
00.57 Mor puoliksi läpi, mutta veto etunurkkaan epäonnistuu.
1:25 Titleist ja mor sahaavat hienosti kentän halki, lopulta Titleist osuu tyhjiin. ei syöttäjiä.
2.44 Cypressin nousun jälkeen Hokilla paikka, mutta ei maalia. Caljan veto jää maalivahdille.
03:10 Hollow torjuu morin yrityksen
03:27 Cypress jakaa maalin eteen, mutta ei kiekkoa sisään hollowin toimesta
SH saa useita paikkoja lyhyen ajan sisään, kovasta pyörityksestä huolimatta ei limppua verkkoon.
04:10 Mor koittaa taas jakaa vetosyötöllä mutta ei kiekkoa maalinedustalta sisään.
05:0i9 Cypress koittaa pisteeltä, mutta ei kiekkoa maaliin-
05:20 SHL saa 2v1-hyökkäyksen mutta hollow ajaa itsensä alokasmaisesti kulmaan ja vetosyöttö cypresille jää vajaaksi.

saves 1-5 poss 63- 36 SHLn erä ehdottomasti, Hoki pyristeli tehokkaan puolustuspelinsä voimilla ottelussa mukana, ja lähtee tauolle jopa johtotilanteessa.
Kestääkö joukkue 3 erää samanlaista myllytystä onkin kysymysmerkki, jotain tulisi tehdä.

2.erä
gayh-epical-toble 0+1-pökäle 1+0
ruw-turre-klee-kaipainen

2.04 Ruw- klee 2v1 mutta Gayh torjuu, kaipainen myös hiipi taustalle pakin rakastavassa syleilyssä.
Kleelle heti perään maalineteen puoittainen paikka, ei osumia.
02:37 Pökäle pääsee vapaasti vetämään, mutta ei etukulmasta tulosta, syöttö toiselle laidalla olisi voinut olla parempi ratkaisu.
03:13 Toble karvaa kiekon ja pelaa Pökäleen puolittaiseen läpiajoon, ja varma veto takanurkkaan. Yleisö villiintyy.
04:30 pintaan sekä Ruw että Klee pääsevät vapaiisiin paikkoihin, SHL koittaa heti pesään vastaiskusta myös mutta ei tulosta, ja taas kiekko SHL päätyyn, ja taas vastaisku,
havaijikiekko loppuu SHL.n paitsioon. Huhuh hulinaa.
05:18 Ruw jakaa takatolpalle kleelle, joka ei ole valmiina, ja potkaisee kiekon ohi maalista.
05:41 Pökäle pelataan taas läpi, mutta ei kiekkoa sisään, heti perään riparista Toble vetää maalivahtia päin, ja tyhjä maali edessä mutta luistelee ohi kiekosta. Loppuun vielä Epicalin paikka.

saves 1-4 poss 54-45 tasaisempi erä, SHLn maalipaikat kauttaaltaan laadukkaampia, ja paremmalla viimeistelyllä tulos voisi olla eri. Nyt tasatilanteessa päätöserään, huh hellettä.

3.erä
benissimo- got- naturen 1+0- wilperi 0+1
madden-mige-ragnar- randelin

01:23 Madden pisteeltä, mutta ei kiekkoa maaliin
01:49 Ragnar ottaa ratkaisijan roolia, ja hukkaa kiekon alimpana. Naturen iskee kiekon sisään, syöttöpiste kirjataan Wilperille.
03:15 Kiekko pyörii SHL n maalinedessä, mutta kukaan ei toimita kiekkoa maaliin asti.
03:50 Rangelin ja mige pääsevät kaks vastaan yksi, mutta syöttö tavoittaa ainoastaan puolustavan Gutin.
05:18 Kiekko olisi pitänyt toimittaa Hokin maaliin, mutta onetilanne maalinedestä päättyy naturen wilperi kaksikon voimista torhunnaksi.
05:52 klee kentälle 5s pelaaja, eli maalivahtia pois.

SHL selvittää aloituksen ja tuulettaa jälleen voittoa rakkaasta vihollisestaan. Ottelutapahtumien perusteella aivan ansaitusti. Kolmas erä oli kuten odottaa sopii, kovin varovaista, ja vastustajan virheiden kyttäämistä.
Tämä peli onnistui tällä kertaa kotijoukkueen puolelta, ja Hoki lähtee leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä.

saves 3-2 poss 43-56

Pelaajien onnistumisia kun katsotaan, otetaan jokaisesta erästä, molemmilta joukkueilta yksi pelaaja. Nämä muodostavat ottelun tähdistön:

3-1 Tunski

Ottelu edennyt varsin tasaväkisesti kuulopuheiden perusteella ja divarijoukkue on ottanut jo johtoaseman ensimmäisessä erässä, taululla komeilee lukemat 0-1 kun lähdetään toiseen erään.
Liiga koittaa heti alkuun luoda painetta divaripäätyyn mutta puolustus pitää, kunnes seuraavassa tilanteessa tunskia yritetään syöttää läpiajoon mutta pakkien mailat on kainalossa. Vain hetki tämän jälkeen ja peipi näyttää miten vanha viulisti iskee lättyä pussiin, kaukaa b pisteen kaarelta. Peli on tasoitettu. Liigan paine jatkuu tämänkin jälkeen vahvasti divaripäädyssä, näyttäisi liiga saaneen koneet käyntiin. Kunnes vajaat kaksi minuuttia taulussa ja Frai pääsee sutaisemaan läheltä maalia mutta suoraan hasken syliin.
Tällä hetkellä liiga jatkaa kyllä vahvaa hallintaa ja divarin paikat on vähissä. Puolustuspeli sujuu divarilta kuitenkin loistokkaasti ja sniperit saadaan pidettyä kurissa hyvin. Sitten vajaat neljä minuuttia takana kun peipi nakkaa komean passi sinne maalinkulmalle jossa niksuu tykittelee suoraan tolppaan, tämän jälkeen hässäkkä divarin maalinedustalla jatkuu. Ja kukas muukaan asialla kun peipi pyörittelee maalintakaa ja iskee vanhanaikaisella kiekon häkkiin. Sama meno jatkuu ja kyllä nyt on divarin joukkue helisemässä näiden liigan taitureiden kanssa, seuraavaksi on paikka Tunskilla joka ei erehdy, b pisteeltä varmasti kiekko ylämummoon.
Aivan erän lopussa divari saa hyvän paikan kun sieltä tullaan 3vs1 hyökkäykseen, liigan hasekki pomputtaa kaukaa tulleen vedon suoraan divamiehen lapaan, mutta tällä kertaa pelikello pelastaa liigajoukkueen.

3. erä
3-2 Lius (Osmoosi, Duntski)
4-2 Hurt (Justi)
4-3 Osmoosi (Duntski, Lius)
Mainio toinen erä liigajoukkueelta ja nyt katsotaan mitä miehiä divari paiskaa jäälle, jotta tilanne saataisiin ensin kavennettua ja sitten haettua vielä tasoitusta. Siellä on mm vastarannan kiiskien Lius, joten mielenkiintoista nähdä mikä on miehen tärinä kun ensimmäistä kertaa allstars joukkueessa pelaa. Erittäin vahvasti liigajoukkue puolustaa myös keskialueella ja ei tunnu divari nyt löytävän aseita tulla sieltä läpi. Kunnes reilun minuutin jälkeen mylly on valmis, lius pyörittelee kiekkoa kavereilleen mutta kukaan ei vedä. Seuraavaa tilannetta pukkaa heti tämän jälkeen ja sieltä jyrähtää kun kiiskimies pyssyttää kavennusmaalin pöytään, hieno veto. Sitten on jälleen liigan vuoro tulla kun hurt pelaa hienosti justille maalinkulmalle ja tyhjä maali edessä mutta vielä onnistuu sutimaan kiekon ohi. Nyt näyttäisi olevan divarilla hyvä vaihde päällä ja liidalla pieniä ongelmia. Ja tämän kirjoittaessani hieman onnekkaasti kiekko pomppii hurtan lapaan ja \"maalintekijä jumalan armosta\" napauttaa kyllä tuosta b pisteen alta kiekon varmasti takanurkkaan. Peli näyttäisi ratkenneelta pikkuhiljaa kun jo yli puolet viimeisestä erästä on pelattu. Diva on lähellä onnistua syöttämään duntskin läpiajoon mutta ei aivan tavoita. Reilut neljä minuuttia takana kun diva nostaa hyökkäystä ja Duntskilla kiekko laidassa ja armottoman nätti poikittaissyöttö sinne luukulle osmoosille, jolla helppo työ napauttaa kiekko reppuun. Viimeistä minuuttia mennään ja diva joutuu hakemaan jo pienellä riskilläkin, ja sieltä aukeaa sitten seanille vetopaikka mutta ei uppoa. Sitten pelataan jo divan puolelta ilman mokkea ja vielä viimeinen veto osmoosilta kaukaa siniviivan takaa mutta ei edes kohti maalia ja pelikello keskeyttää takaa-ajon. Hieno peli!

By Norski

4. Raportti Hoki-Liiga vs KiekkoDivarit 2-8

Hyvää iltaa arvon leidit ja unjinaz. Olemme kerääntyneet tänne Keravan urheilupuistoon seuraamaan Tivoli Seiterän harjoituksia. Odotettavissa on erittäin intensiivistä joystickin heiluttelua julkisilla paikoilla. Alikersantti Haueria odottaa teloituskomppania Järvenpään uimahallin pihalla. Ylikonstaapeli Raappa ratsuineen vastaa operaation suorittamista näin tarvittaessa. Sapelihammastiikeri Klee esitti varsin intiimin ehdotuksen vielä pelin alla kenraali Ridge:lle, mutta kaloihin liittyvät orgiat järjestetään vasta yöllä training reg 3v3#5:ssa. Keskeytämme raportin hetkeksi studioon levinneen oudon hajuilmiön takia...Jaajaa Kotkan suurlähettiläs anvil se vain saapui aitioonsa. Ottelu on valmiina alkamaan. Toimituksen asiantuntijaraadin arviot:

1.45
1-0 Mor(1+0), Kingston(0+1), Titleist(0+1) Sotkamon IFK-siiven führer iskee aironsa syöttöön ja viimeistelee kuin Ghosty regissä. Eli keskelle ja munkilla.
2.18
1-1 Väiski(1+0), Kadlec(0+1) Genesiksen Paul Potts look-a-like iskee pallon Niki Juuselamaisella egolla häkkiin ha Hauerin kaulus löystyy.
2.22
1-2 Ricky(1+0), Kadlec(0+2) paparassi ulisee katsomossa kuin Klee viime perjantaina brasilialaisessa vahauksessa Oulun Energia Areenan nakkikioskilla. Hienoha se toki olikin.
2.51
1-3 Ricky(2+0) unjinaz syöttää Rickyn läpi ja saksipotkulla Lev Jashinin kainalosta Timo Jutilan herkkusienikeittoon ja kahvitauon kautta polkupyöräilemään.
4.29
1-4 Kadlec(1+2), Ricky(2+1) Kiinassa syödään koiria. Beezer nauttii aamupalaksi kuulemma vanhoja all-star valmentajia. Kuulemma perinneruoka Raumalla liekitetyn V-P Ketolan ohella.
5.14
1-5 Kadlec(2+2), Ricky(2+2) Dippadaa Dappadaa Dipidipidaidaa. Sepi Kumpulainen pauhaa ja yleisö nauraa. Lemmikkilaamani nielaisi juuri kynäni. Jatkan tahdonvoimalla ja usko togoon ei horju koskaan.
5.38
1-6 Ricky(3+2) Tornion Britney Spears täräyttää tenaladyn kolmannen kerran lihapiirakkaan ja ryömii Kesiksen syliin.

2.erä
0.28
1-7 Snyder(1+0), pontti(0+1), Frai(0+1) Norskin isosisko tekee maalin heti kentälle päästyään. Sisarrakkaus on koetuksella heti toisen erän alkuun. J\'te aime! Njöö en osaa oikee saksaa, mutta joteki nuin se ribbentrop sano molotoville 1643 ranskan sisällissodassa Kööpenhaminassa.
3.04
Ruw puolittain läpi laukaus ois menny isoihin, mutta vähä Luca Tonimainen maku jäi. Beezer alkaa puhista jo aika huolestuttavasti. Voipi olla Turren sudenpentujen ensiaputaidoille kohta käyttöä.
3.45
2-7 Klee(1+0), Ruw(0+1) Yleisö riehuu peli tasoihin ja rankkareille. Saksalaiset laittaa pilkut aina sisään, mutta nytten on Markku Uusipaavalniemi vastassa. Mika Kojonkoski oletettavasti käyttää kuudennen aikalisänsä ja kutsuu Hermann Maierin katsomosta kentälle.

Apinamies: 3-12
Rooftop: nousee

Kerrassaan huikeaa viihdettä. Niille silmäpareille jotka eivät tänne Keravalle asti vaivautuneet kerrottakoon, että Riipperi niminen kaveri on kadonnut jäljettömiin. Löytypalkkioksi on tähänmennessä luvattu kilo raumalaista silliä. Purkitettu Beezerin ukin purjeveneessä armon vuonna 1743. Sen sijaan Vantaan ilolintu Edith \"Hauer\" Piaf laulaa \'Non, je ne ne regrette rien\' kappaletta matalalta ja hempeästi.

3.erä

Polttopallon kolmas erä alkaa hikisissä merkeissä. Pallona toimii Frai. Marsalkka Hauer selvästi haluaa pitää pelin tasaisena niin helppo laittaa Frai kehiin.

2.55
2-8 Frai(1+1), Duntski(0+1), Lius(0+1) Ja juuri kun minä Mika Saukkosen suurin fani pääsin sanomasta niin unjinaz tulee ja vie sukat housuistani ja Sveitsin jalkapuoli tekee maalin kylmänviileällä onella 0.5cm päässä virtuaalisesta maaliviivasta tikku-ukkomaailman uumenista.
4.40
Kelly Slaterin kauniimpi serkku susikoira Roy alias Duntski surffaa keskialueella keltaisessa viitassaan. Suklaajunaan liittyvät myös didi ja 0+0Randelin. Lisää voitte lukea huomisesta nelosen deittichatista nimimerkin Norski-95ettiiseuraa alta.

Upea spektaakkeli on ohi. Illan taukoviihdykkeet tarjosivat Turre ja Lapaluu. Jyväskylän Eminemin uuden levyn voitte ostaa eBay:sta sopuhintaan 145 euroa. Harhauduttiin hivenen aiheesta eli illan erikoisuutena oli kampasimpukoita ja meriahventa Tommi Evilän 822:n kunniaksi. Brooke osti Ridgelle timanttisormuksen ja Antonio Banderas on oletettavasti choun äitipuoli. Jatkamme sunnuntai-illan valssia myöhemmin, mutta Korson Brigitte Bardon Hailis ja edesmennyt Kiteen Reijo Taipale Riipperi lopettivat osuutensa tältä erää. Kiitos ja hyvää vappuaattoa jokaiselle ja olkoon Frederik kanssanne.

5. Raportti SHL vs Kiekkoliiga 2-4

Illan päätösottelussa SHL vs Kiekkoliiga. Huikea spektaakkeli siis luvassa, jos kelataan hieman aikaa taksepäin, niin viimeksi vastaavassa näytelmässä kliiga vei niukasti shl:n jatkoajalla. Saa nähdä miten tänään käy.

1. erä
1-0 Hollow (Cypress)
2-0 Hollow (Cypress - Reijo)

Heti alkuun hyvä paikka shl:lle kun hollow hakee kaveria maalin kulmalta mutta ei tavoita aivan. Vain hetki tämän jälkeen ja cypress ampuu kaukaa ja ensimmäisenä ripariin ehtiii hollow joka tulittaa kiekon varmasti tyhjään reppuun. Reilu minuutti takana ja jälleen shl:n hieno paikka kun päätypassilla heitetään suoraan cypressin lapaan, mutta kädetä jäätyy ja haske poimiii kiekon. Sitten pyöritään shl päädyssä. Lac siellä kapellimestarina ja ayoso koitta veivailla, mutta ei tuota tulosta. Jälleen kliigan päätyyn mutta samoin käy tässäkin, ei tuota mainittavaa tulosta. Sitten nähdää sikailua shl päädyssä kun ayoso rymistelee maalille ja nappaa behaviorin. Tasaisella väännöllä jatketaan eteenpäin. Seuraavaksi ollaankin jälleen kliigan puolustuspäässä ja cypren oivallisest passista hollow tulitta suoraan ja haske haparoi ilmaa. Kliiga pääse tämän maalin jälkeen pariin vahvaan paikkaan mutta kiekko ei nyt tunnu pomppivan aivan niin hyvin kuin siellä päässä toivotaan.

2. erä
2-1 Masta (Tony - Sean)
2-2 Sean (Tony - Masta)

Toinen erä alkaa shl:n osalta vahvasti ja sieltä pääsee toble kokeilemaan mutta haske on etevämpi tällä kertaa. Siellä on nyt kliigalta Sean Tony kaksikko jäällä, ja vahvaan hyökkäykseen tullaan, tony nakkaa seanille mutta shl pakki on edessä ja kiekko pomppii ohi. Oivallinen hyökkäys jälleen, ensin sean tonylle ja siitä jatkaen mastalle joka niittaa kiekon nätisti maaliin. Kliiga on selvästi aloittanut takaa-ajon ja pelaa vahvaa peliä tässä erässä. Reilut kaksi minuuttia taulussa ja shl nostaa hyökkäystä, jonka päätteeksi toble ajaa röyhkeästi maalille mutta kiekko tippuu matkalla. Seuraavassa tilanteessa kliiga tulee hyökkäykseen jonka päättää niksun tulinen veto viivasta, mutta maskia ei ole joten haske torjuu. Kliigan paine jatkuu ja siinä on hyökkääjällä paikka, kun etukulma on täysin auki, mutta jälleen shl puolustus ehtii kiekon tielle. Shl tulee hyökkäykseen ja toble leipoo kiekon kanssa hyökkäysalueella ja laittaa epicalille, jonka tulinen veto menee vain hivenen ohi maalista. Sitten ollaankin shl päädyssä, jossa tony-sean kaksikko onnistuu leipomaan shl puolustuksen sinne kuuluisalle kebabkioskille, peli näin ollen 2-2 tämän onemaalin jälkeen. Erän loppu mennään varsin tasaisella väännöllä, mutta kylläpäs otti kliiga huiman niskalenkin nyt tässä erässä. Mielenkiintoinen päätöserä varmasti luvassa.

3. erä
2-3 Sean (justi - koksu)
2-4 koksu (Hurt - Sean)

Kolmas erä käyntiin ja shl ei löydä nyt oikeita miehiä kentälle, yksi pitkä ja homma jatkuu. Sitten lagaa kliiga ja jälleen pitkää. Hieman nyt hätäistä on tämä erän alku ja kiekkoa roiskitaan vähän minne sattuu, puolin ja toisin. Kumpikin joukkue pelaa varmaa puolustuspeliä ja hyökkääjät joutuvat ampumaan kovin kaukaa ja näiltä etäisyyksiltä on vaikea maaleja tehdä. Sitten kaunis kuvio, joka alkaa koksun syötöstä, justi jatkaa sinne luukulle jossa sean on lapa tanassa odottamassa ja iskee kiekon tyhjään maaliin. Nyt on shl selkä seinää vasten, onnistuuko tästä vielä nousemaan. Kokoajan on paine shl päädyssä ja aina kun shl pääsee keskialueell niin hyökkäys katkeaa kliigan pakkeihin. Jälleen pomppii kiekko jo lähestulkoon maaliviivalla, mutta jollain tuurilla se onnistutaan vielä shl:n toimesta torjumaan ja roiskimaan pois omalta alueelta. Sitten on shl pakit hukassa kun koksu päästetään vapaasti tulemaan maalille mutta tupeloi ankarasti tilanteen suoraan maalivahdin syliin. Ottelun ratkaisu nähdään aivan erän lopulla kun shl ottaa maalivahdin pois ja koksu roiskii puolesta kentästä kiekon tyhjään maaliin. Kiekko.tk aiheisten liigojen valtikka säilyy edelleen vankkumattomasti kiekkoliigan hallussa. Hieno ottelu kaikinpuolin ja yleisöäkin oli varsin mukavasti paikalla. Kts GG!
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 29.06.2008 17:38
Luettu: 1345 kertaa