Mies tähtien takaa

Artikkeli
Tavoitinpa tänään riipperin ircin puolelta jauhamasta pashaa, joten päättelin miehen olevan sopivalla juttutuulella pieneen haastatteluun. Seuraavassa selviää mm AllStars kuulumiset ja fantsun pleijaritavoitteet.

N: Aloitetaan vaikka tuosta muutaman päivän takaisesta AllStars tapahtumasta, miten pelit mielestäsi meni? Mitä jäi käteen?
R: Alku meni suoraan sanottuna ihan päin hemmettiä, selitellähän voi parin pelaajan ilmestymättä jättäytymisestä, mutta suoraan sanottuna oltiin totaalisen aseettomia ahl:llää vastaan. Sit tehtiin pieniä kokoonpano muutoksia minkä jälkeen erittäin hyvä peli hokia vastaan. Kiekkoliigaa vastaan pelissä ykköskenttä otti oman paikkansa ja roolinsa, mutta muilta kentiltä ois toivonu hiukan tiukempaa puolustusta joukkueena. No hopeeta kuitenkin.

N: Se oli aikamoista rävellystä AHL:ää vastaan, miten sait porukan koottua hokia vastaan taistelemaan paremmin? Oliko taika nimenomaan ketjumuutoksissa?
R: No eipä siinä paljoa tarvittu, kyllä joukkue itsekkin tajus, että pieleen meni, mutta kyllä se mun moka oli se, että ne ahl pelin ketjut eivät yksinkertaisesti toimineet.

N: Ottaisitko tulevaisuudessa pestin vastaan jos paikka tulee?
R: Hmm, varmaankin mutta en samoilla tiedoilla mitä mulla oli pelaajista tiedossa ennen kun tein valinnat

N: Mennään sitten Fantasioihisi, mitä siellä joukkueessa oikein on tapahtunut kun tällä kaudella olette noin hurjassa liekissä?
R: Eipä siellä mitään ihmeellistä, vähän kokoonpanoissa muutoksia sielläkin, mutta ihmeen hyvinhän ollaan noi shlpelit taistellu ku harkkapeleissä koko ajan onkelmia saada kulkeen ;)

N: Millaisilla ajatuksilla Nemesiksen kaatoon? Varmasti ihan mieluisa vastus? Näyttäisi ainakin varsin tasaiselta parilta.
R: Rehellisesti sanoen oisin HENKILÖKOHTAISESTI ottanu mieluummin vastaan ettanit, mutta tosiaan nemesiksen kaa ollut tasaista niin ku ettaneidenkin kanssa, mutta pitää lähtee tiukan joukkuepuolustus kurin kautta rakentaan peliä niin sillä ollaan jatkossa. (ei kukaan muu jaksa niin sumputtaa kuin me)

N: Ja mestaruus luonnollisesti tavoitteena?
R: Kai se on pakko olla mestaruus ku monen kauden tavoite pleijaripaikasta on nyt toteutettu

N: Entäs sitten suosikkijuoma näin kesähelteillä?
R: Eiköhän se joku mukava drinksu ole, johon vaikka tulis bacardia, malibua ja colaa sekä runsaasti jäitä

N: Selvä, kiitoksia haastattelusta ja tsemppiä pleijareihin, muistahan pitää nesteytys kunnossa! :)
R: kiitoksia, koita sä opetella avauksia ;)


-Norski-
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 01.07.2008 22:45
Luettu: 579 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.