Kausi 3/2008 paketissa

Artikkeli
Eikä siis mikä tahansa kausi, vaan kaikkien aikojen paras SHL kausi. Kaiken kaikkiaan liigaa on nyt pelattu 6 kautta, alkaen kaudesta 1/2007. Tähän väliin on mahtunut kaikenlaista, mutta hyvällä omalla tunnolla voi myöntää että tämä kausi oli ehdottomasti paras, ainakin näin ylläpidon kannalta. Tällä kaudella vältyttiin ongelmilta, mikäli suncometin (palveluntarjoajan) jatkuvia pätkimisiä ei lasketa mukaan ja btw sivut muuttavat uudelle palvelimelle vielä ennen vuoden vaihdetta. Joukkueet saivat kiitettävän hyvin kaikki pelinsä pelattua aikarajojen puitteissa ja muutenkaan ei tarvinnut rangaistuksiakaan jaella entiseen tapaan.

Runkosarjassa nähtiin paljon mielenkiintoisia pelejä, jotkut tasaisempia ja jotkut vähemmän tasaisia. Kuitenkin ehdottomana komeettana runkosarjan läpi marssi Club Of Härmä, joka oli lähes pitelemätön kaikille muille joukkueille. Heti tämän joukkueen perässä oli runkosarjassa Ylämummo, Frankfurt Lions, Ballito, HC Revolution. Nämä kaikki neljä joukkuetta ovat sellaisia, joista suuri kiekkoyleisö ei välttämättä ole juurikaan aiemmin kuullut tai noteerannut heitä kovin korkealle, mutta viimeistään nyt tietää. Myös ensi kautta ajatellen vahvoja ja potentiaalisia SHL menestyjiä. Seuraavina olivat Team Ettan, Hockey Suomi ja Nemesis, kaikki joukkueita joita on aiemminkin totuttu näkemään SHL:n pleijareissa ja voittamassa pelejä, ei siis ollenkaan heikko kausi näiltäkään. Myös huomionarvoinen suoritus Attackilta joka pelasi ensimmäisen kautensa liigassa ja oli heti pleijariviivan jälkeen sijalla 9 ja säilytti näin ollen paikkansa ilman karsintoja myös ensi kaudelle. Tasaisen kauden pelasi myös Team SaHaRa joka oli attackin perässä. Ensi kaudella tältä joukkueelta voi jo odottaa huomattavasti kovempia tuloksia. Runkosarjan pohjille jäi konkarijoukkueet Roots ja HC Fantasia, kummankaan joukkueen peli ei oikein lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa, mutta silti täytyy toivoa lämpimästi menestystä karsintoihin jotta jatkossa pelit jatkuvat liigassa.

Kunnon kausi vaatii tietysti arvoisensa playoff pelit ja niitä takuulla tällä kaudella nähtiin. Joukossa oli erittäin tasaisia vääntöjä, mutta silti ylitse muiden nousi kaksi joukkuetta, ylämummo ja härmä. Finaalista oli odotettavissa tasainen ottelusarja ja ennakossa jo veikattiin että homma venyy viiteen peliin ja näinhän siinä lopulta kävikin. Härmä korjasi mestaruuden lopulta täysin ansaitusti, vaikka ottelusarja olisikin voinut päättyä kummalle tahansa. Tästä voitosta erittäin lämpimät onnittelut härmän pojille. Ensi kauden osalta hommat jatkuvat siten, että härmä matkaa toiseen liigaan jatkamaan pelejään, joten toivotetaan valtaisasti onnea sinne suuntaan. Kiitos myös kuluneista ja onnistuneista aiemmista kausista. Mummot siis jatkavat SHL:ssä myös ensi kaudella, aivan kuten suurin osa muistakin joukkueista, sekä karsinnoista saadaan taas muutama uusi nousija jälleen mukaan kuvioihin. Palataan siihen vasta myöhemmin.

Kiitokset kaikille joukkueille, pelaajille ja kaikille katsojille ja muille liigan toimintaan osallistuneille tahoille, sekä Kiekkoliigalle ja Hoki-Liigalle kuluneesta kaudesta! Pian on aika jäädä joululomille ja rauhoittua liigarähinöistä, mutta jaetaan silti ansaitut palkinnot menestyjille SHL:n palkintogaalassa 17.12. klo 20:00.

Hyvää joulunaikaa kaikille!

-SHL johtokunta-
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 12.12.2008 16:44
Luettu: 654 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.