Välieräennakko by Tombabo & James

Artikkeli
Välierä -pelien kiimaa on ilmassa, hyvät kiekkokollegani! Pitkä kausi on jokaisella joukkueella takana ja nyt alkaa taisto paikoista päästä taistelemaan niistä kirkkaimmista mitaleista! Varmasti jokainen näistä neljästä joukkueesta haluaa varmistaa palkintopallisijoituksen yltämällä finaaliin asti. Muistetaan kuitenkin, että sijoittuminen neljän parhaimman joukkoon on jo saavutus itsessään. Mutta nyt löpinät sikseen ja panedutaan analysoimaan tulevia taistoja:

Nemesis - Ballito

Erittäin mielenkiintoinen välieräpari. Molemmat selvittivät tiensä välieriin suoraan 3-0 otteluvoitoin. Toissakauden hopeamitalisti Nemesis kaatoi Anaheim Mighty Ducksin vakuuttavasti suoraan 3-0 otteluvoitoin. Runkosarjan kuudes, Ballito sen sijaan tiputti ennakkosuosikin Team SaHaRan, myöskin suoraan 3-0 ja on varmasti kova pala Nemesikselle. Runkosarja kohtaamisista Nemesis on vienyt molemmat ottelut lukemin 3-1 ja 2-3. Nemesiksen veskari päästi vain 65 maalia runkosarjassa, mutta yllätys yllätys Balliton molari on myöskin päästänyt tuon saman määrän. Tehdyissä maaleissa Balliton hyökkäys vie voiton hyvin tasaisin numeroin 78-73.

Nemesiksen puolustus tulee erottumaan nyt hyvin vahvasti. Metropoli ja aar0n, jotka ovat tärkeimmässä osassa Nemesiksen puolustuksessa, eivät ilmaisia maaleja anna. Jonte-Jope kaksikko tulee varmasti tekemään pahaa jälkeä Balliton puolustuksessa, eikä unohdeta myöskään entistä Phenomenon kaksikkoa, Claudio-Ayumn jotka ovat pitkään pelanneet yhdessä. Kysymys kuuluukin: onko Nemesiksen hyökkäys terässä? Sillä jos ei, niin voittaminen tulee olemaan vaikeaa. Balliton hyökkäyksessä tulee suurta roolia ottamaan pelaaja nimeltä naapi. Gaattoria myöskään ei sovi unohtaa. Vakuuttavasti Team SaHaRan pistepörssin kärkiparia vastaan pelanneet joonas-Weezy eivä \"lahja -maaleja\" tule jakelemaan. Balliton suurin kysymys tuleekin siinä, että saako naapi-Gaattori kaksikko voimaa viemään kiekon Nemesiksen Tommy Salon taakse. Tilastojen osalta joukkueet ovat siis harvinaisen tasaiset ja peleistä oletetaan tulevan nautinnollisia. Maalinteko tulee varmasti näyttelemään suurta osaa otteluparissa.

Veikkaukset:

Tombabo: Nemesis tulee dominoimaan tätä otteluparia ja menee finaaliin helposti 3-1 otteluvoitoin.
James: Ballito finaaliin 3-1 otteluvoitoin.



HC Revolution - Ylämummo

Benin ja Norskin aikasemmin väsäämässä pleijari -ennakossa veikattiin Ylämummon taipuvan Frankfurt Lions:lle otteluvoitoin 3-2. Tuossa parissa kävikin kuitenkin juuri päinvastoin ja Mummot puskivat itsensä jatkoon voitoin 3-2. He siis lähtivät pleijareihin altavastaajan roolista. Kuten tiedetään: nälkä kasvaa syödessä. Mummot lähtevät varmasti hyvällä fiiliksellä ja nälkäisesti tuleviin peleihin ja tavoitteena luultavasti ei ole mikään muu kuin voitto. Vaikkakin Mummojen pelit olisivat varmasti voineet mennä runkkiksen aikana paremminkin, täytyy muistaa, että ne pelit eivät enää tässä vaiheessa merkitse mitään. Revoilla sen sijaan on takanaan vakuuttavan vahva kausi! Joukkue nappasi voiton runkosarjassa mukavin 5 pisteen turvin. Täytyy tässä välissä onnitella Beniä ja Norskia täysin nappiin osuneesta veikkauksesta: \"Veikkauksena Revot jatkoon voitoin 3-1.\" Aivan läpihuuto -juttu se jatkoon pääsy ei kuitenkaan ollut. Evolution Uvex:n kaverit pistivät vahvasti kampoihin, mutta tarvittavat voitot jäivät kuitenkin uupumaan. On siis selvää, että myöskin Revon porukka lähtee melkoisella ryminällä peleihin. Vaikka vastassa onkin hieman huonommin runkosarjassa menestynyt joukkue Ylämummot, ei peleihin saa rynnätä takki auki. Onkin siis mielenkiintoista seurata sortuvatko Revolutionin heput juuri tähän kyseiseen virheeseen. Uskallan veikata, että tämän parin osalta tiedossa on tiukkoja taistoja ja maaleilla ei tulla mässäilemään. Uskon, että Ylämummot pystyvät pistämään tiukasti kampoihin ja eivät tule antautumaan helpolla. Runkosarjan kohtaamisissa HC Revolution on korjannut voitot lukemin 6-1 ja 1-2. Uskon Ylämummon pystyvän kuitenkin hyvällä pelillä viemään voiton tässä parissa.

Pelaajaosastolta voisin nostaa kummastakin joukkueesta tehokkaan parivaljakon: Lirppu Femma (Ylämummot) ja Jusa_66 juz (HC Revolution). Lirppu on pleijareiden ajan ollut hyvinkin tehokkaassa iskussa ja vahvan pelin odotetaan jatkuvan myös välierissä. Siihen rinnalle vielä pleijareissa tolppien väliin tarkasti osunut Femma, niin on Revojen puolustuksella päänvaivaa kerrassaan. Jusa_66 on pleijareissa ollut maalintekijän roolissa Revojen puolella. Tehokkaaksi tutkapariksi vierelle asettuva juz on myöskin vahva pelaaja. Odotankin siis innolla, että pääsen seuraamaan kumpi näistä kahdesta parivaljakosta onnistuu pitämään vahvan vireen yllä myös välierissä.

Veikkaukset:

Tombabo: Olen optimisti ja uskon Ylämummojen saavan kovan vireen päälle, jotenka pistän heidät jatkoon otteluvoitoin 3-2
Jamessi: Ylämummo finaaliin 3-2 otteluvoitoin.


Välieräennakko by Tombabo & James
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 04.04.2009 23:13
Luettu: 848 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.