Benin & Ylämummon tunnelmia pronssijuhlista!

Artikkeli
F = Fafi
B = Beni

F: Moro vain Beni.
B: Moro

F: Mitkä on fiilikset vastapelatun pronssi-pelin jälkeen?
B: No sellaset perus fiilikset,eli mitali kaulassa torille juhliin.

F: Normaalia. ;) Teillä oli viime kaudelta alla hopeinen mitalli, pronssi taitaa kuitenki maistua?
B: No onhan se mitali aina mitali,mutta kun muistelee miten tuo välieräsarja meni,niin kyllähän se vähän nakersi pelata himmeimmästä mitalista.

F: Niin. Miten joukkue suhtautu nimenomaa voitettuun pronssiin?
B: No Bartek oli jo ostamassa uutta jahtia Salon rantaan tulevilla voittobonuksilla ja Naiminen ja Darko aikoi vihdoin ostaa toisilleen kihlasormukset rakkauden merkiksi. Eli tyytyväisiä oltiin.

F: Ohhoh, GM:n roolissa tietysti juhlit maltillisemmin ja \"esimerkkiä\" näyttäen?
B: Tottakai täytyy näyttää pojille esimerkkiä kuinka käyttäydytään voiton huumassa fiksusti.

F: Taisit olla se innokkain. Mutta palataanpa peliin. Kerro vähän tunnelmia ennen peliä?
B: No tultii paikalle 5 min ennenku oli peli sovittu eli lähettiin ns.kylmiltään pelaan mukavaa peliä.Eli paineita ei ollut oikeestaan yhtään,ja tarkotuksena oli päättää kausi voittoon.

F: Hyvin ainakin onnistuitte, kun runkkiksessa Ballito vei molemmat pelit nimiinsä. Mutta taidat itekki olla niitä pelaajia, että tiukoissa peleissä alkaa tehoja löytyä? Teithän sentään komeat 1+1.
B: No siis täytyy sanoa että kyllähän noin hienojen pelikaverien rinnalla sitä huonompikin pelaaja pääsee pisteitä tekemään.

F: Niinhä se on! Jos viitsit hieman vaivata flow-tilassa olevaa päätä, niin nyt pääset antamaan palautetta \"alamaisillesi\" pelistä. Eli kertaa meille tapahtumat ja onnistujat?
B: No siis loppukaudesta käyneen tilanteen takia meillä oli vain 4 pelaaja kokoonpanossa,joten Darko ja M.Bartek luuti hyökkäyksessä hienosti.Bartekin rooli oli ehkä enemmän pelata paikkoja SHL:n taitavimmalle hyökkääjälle Darkolle joka laittoi kiket sitten pussiin.Ja allekirjoittanut ja Naiminen pyrki pitämään omissa kiekkoa rauhallisesti ja fiksusti ylöspäin pelaten. Siinä kai ne pronssin salat oli. :D

F: :DD, Vastauksesta voi huomata hieman \"Bartek maajoukkueeseen\"-viritelmää, mutta kaikki on sallittua! Tähän loppuun vielä risut, ruusut ja männynkävyt menneestä kaudesta?
B: No siis onhan Bartek kiekon legenda joten toivon että kun seuraavat kisat koittavat nimi M.Bartek löytyy listalta.Ja kauteen palatakseni niin runkosarja meni kovasti alakanttiin mitä oltiin kaavailtu.Sieltä munkilla kairattiin itsemme poffeihin josta saavutettiin pronssiset mitalit.Kaiken kaikkiaan ihan mukava kausi jokseenki haluan pahoitella koko SHL:n johtokuntaa ja pelaajistoa loppukauden sähläyksestä.
PS: Norski on hieno mies mut vielä hienompi on Samila! Ja **** on huikee toimittaja!

F: Hienoa tekstiä. Bartsulla ja koko muulla poppoolla on hieno tulevaisuus teikäläisen käsissä! Tähän loppuun saat vielä viimeisen vapaan sanan, eli nyt kaikki mitä oot aina halunnu sanoa, antaa paukkua!
B: Siis maailma ois parempi paikka jos kaikki ois niin lämpimiä ihmisiä kuin HC Fantasian pelaajat.

F: Jeah, tuohon kommenttiin on hieno lopettaa. Kiitti sulle ja onnea vielä mitallista sulle ja koko Ylämummolle!
B: Kiitos hienosta haastattelusta!
Tietoja
Kirjoittanut: Fafi
Julkaistu: 22.04.2009 00:06
Luettu: 534 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.