aar0n, Beni, Claudio, Deco, Dexteroux, IanGillan, juz, naapi, pepe, pude, pökäle, weezy, wipa

Valmentaja: FuckUp
Kokoonpano:
-piku-, davidoff, hari, jebsu, justi, koksu, letti, pönssi, scott, sean, sydis

1. erä
Ottelu käyntiin, shl aloittaa ryhmällä wipa, beni, claudio, pude. Kliigan kentästä löytyy sydis, -piku-, Justi, Sean. Kamppailu käynnistyy pienellä kliigan hallinnalla. Painostus jatkuu ja ajassa 1:04 sydis roiskii kiekkoa kohti maalia ja maalin edestä piku hakkaa kiekon sisään. Kliiga on aloittanut ottelun vahvasti ja shl:n paikat jääneet vähäiseksi. Tässä välissä tulee ilmoitus että katsojia on paikalla 153, loistava sunnuntai. Reilut neljä minuuttia peliä takana ja shl nostaa hyökkäystä ja havaittavissa on, että momentum on kääntymässä. Ajassa 4:24 Pude nousee vasenta kaistaa ja tällää vankan vedon kohti maalia, haske pomputtaa kiekkoa maalin edessä ja Beni lakaisee varmasti reppuun. Peli on 1-1. Seuraavat hetket mennään kliigan painostuksella ja piku pääsee jopa yrittämään läpiajosta maalia mutta shl veskari on tällä kertaa etevämpi.

0-1 -piku- (Sydis - Justi)
1-1 Beni (Claudio - Pude)

SHL saves: 8 poss: 50%
Kiekkoliiga saves: 1 poss: 49%

2. erä
Siirrytään ottelun toiseen erään ja tilanne on jopa sähköisen jännittävä. Tasatilanteessa ollaan mutta enemmän paikkoja onnistui ekassa erässä luomaan kliiga. Ajassa 1:26 pääsee kliiga hyökkäykseen ja Jebsu heittää maittavat kynät shl:n puolustusalueella ja paiskaa kliigan johtoon, komea maali. Heti perään tulee shl:n vastaus kun juz nostaa hyökkäystä vasenta kaistaa ja armottomalla pommilla sivaltaa pelin tasoihin, aikaa kellossa 1:48. Erä puolessa välissä, kun jebsu ja letti laittavat myllyä pyörimään, mutta tilanne kuivuu kasaan. Seuraavassa tilanteessa scott jäätyy ja tippuu pois kentältä, mutta homma jatkuu justin tullessa kentälle. Jebsun ja letin mylly pyörii jälleen vahvasti shl päädyssä, mutta edelleen tiivis puolustus hoitaa tilanteet. Viimeisellä minuutilla mennään ja tasaista on.

1-2 Jebsu (hari - Scott)
2-2 juz (Dexterous - Pepe)

SHL saves: 4 poss: 48%
Kiekkoliiga saves: 1 poss: 51%

3. erä
Kolmanteen erään lähdetään edelleen tasatilanteessa, tähän saakka on menty maali/erä/joukkue tahdilla. Katsojia tällä hetkellä paikalla vajaat 180. Ensimmäinen tilanne kliigan päädyssä kun deco pommittaa, mutta haske onnistuu korjaamaan kiekon. Seuraavassa tilanteessa villiä myllyä shl päädyssä kun jakurri, koksu ja pönssi laittavat kiekkoa liikkeelle, mutta kuvio päättyy harhasyöttöön. Pitkän kliigan painostuksen päätteeksi shl nostaa hyökkäyksen jossa naapin passista Deco tällä hurjan vedon b pisteiden välistä ja siellä väräjää, peli on 3-2. Hetkeä myöhemmin Pönssi polkee vasenta kaistaa ja pääsee tälläämään b pisteen kohdilta ja tarkka veto sujahtaa ylämummoon. Erittäin hieno tasoitus. Seuraavat hetket edetään tasaisella vääntämisellä. Tunnelma tiivistyy ja paikalla jo yli 200 katsojaa. Peli päättyy varsinaisella peliajalla tasan 3-3. Siirrytään jatkoajalle.

3-2 Deco (naapi - weezy)
3-3 Pönssi (JaKurri - Davidoff)

SHL saves: 2 poss: 42%
Kiekkoliiga saves: 2 poss: 57%

Jatkoaika:

Heti alkuun Sean saa paikan ja pääsee vetämään, mutta ei uppoa tällä kertaa. Heti perään uutta paikkaa Seanille mutta wipa on edessä. Sean ottaa rajusti roolia nyt ja hakee maalia, pääsee jälleen veivien jälkeen ampumaan tyhjiin mutta tolppa kolisee. Kliigalla vahva ote pelistä ja shl:n paikat jäävät siihen että päästään hetkeksi edes hyökkäyspäähän. Reilut kolme minuuttia taulussa ja shl pyörittää peliä kliigan päädyssä, seuraavaksi kliigan vastahyökkäys, jonka päätteeksi piku pääsee survomaan moken patjojen alta etukulmaan. Ankara kamppailu on ohi ja Kliiga illan finaaliin ja SHL pronssipeliin.

3-4 -piku- ja.

Tähdet:
*** Sean
** juz
* Justi

Hoki-Liiga vs Kiekkodivari

Aah, jännittävä allstars matsi lähössä käyntiin, äsken pelattiin SHL-Kiekkoliiga joka päättyi
Kiekkoliigan jatkoaikavoittoon, miten tässä käy? Tulosveikkauksia: unQaa: 2-6, melissa: 1-3, Norski: 3-2.

1. erä:

Kiekkodivari lähtee liikkeelle kokoonpanolla Bailey-Reto-sanfor-Joonan, hoki taas Savard-Skullster-Sämps-ilo.

Alku melkoista havaijiseilausta

2:45 Skullster ampuu kohti maalia, osuu tolppaan, maalivahti hölmistyneenä, Savardilla tyhjä maali! Savardin
käsi tärrää ja ampuu tyhjistä tolppaan.

3:20 Bailey yrittää vanhanaikaista, maalivahti torjuu helposti

3:43 Savard syöttää Sämpsille, Sämps vetää kohti etukulmaa, maalivahti kuitenkin vetää pitemmän korren

TÖÖT, 1. erä ohi. Erästä:
Molemmilta joukkueilta ERITTÄIN tarkkaa puolustuspelaamista, paras paikka osunut ehdottomasti Hokin Savardille,
joka kiskaisi tyhjästä maalista tolppaan. Päästä päätyyn-tyylillä mentiin lähes koko erä.

Erä 2:

Kiekkodivari lähtee erään kokoonpanolla Lisbe-Desed-Saarinen-manala, hoki taas hatwan-Kryyker-niisku-Mr.Vehnä.

2:49 Lisbe karvaa kiekon uinuvalta Mr.Vehnältä, tuloksena 2vs1 tilanne, Lisbe syöttää desedille oneen, Desed
ampuu päin juuri herännyttä Vehnää.

3:09 hatwanilla vetopaikka, veto menee ohi

3:29 Desed maskaa, manala laukoo, tämäkin veto menee karkeasti ohi

4:21 0-1 Desed - Desed karvaa kiekon hokipuolustukselta, tuloksena 2vs1 tilanne, Desed hölmistyttää vehnän ja takoo
kuumaa rautaa

4:49 1-1 Kryyker (hatwan) - hatwanille aukeaa yllättäen vetopaikka b-pisteiden väliin, hasek nappaa, Kryyker on
sulttaanina paikalla ja iskee tasoituksen

5.25 Peli pyörii hokin päässä, paikka saariselle, joka vetää rystyllä ohi

Tööt, period 2/3 over, erästä:
Peli pyöri aikalailla keskialueella, paikkoja sateli molemmille jengeille, sihdit vain hukassa. Ratkaisevaan erään
lähdetään siis 1-1 tasatilanteesta, jännäksi menee!

Erä 3/3:

Kiekkodivari lähtee kokoonpanolla Sephirot-yllepa-Eyemou-aba, Hoki taas Kosar-Klee-nuba-Christian.

0:25 1-2 yllepa (Sephirot,Eyemou) - Kdivari ottaa heti isännän otteen pelistä, eyemou-sephirot kaksikko syöttelee, kunnes
2vs1 tilanne aukeaa, sepi syöttää yllepalle ja takabyyri kolisee

0:39 1-3 yllepa - yllepa seilaa läpi koko hokipakituksen ja iskee etunurkkaan b-pisteeltä kiekkodivarin 1-3 johtomaalin

1:53 nuba seilaa, vetopaikka aukeaa, veto suoraan päin kosaria(hasek)

2:15 yllepa ja Sepi 2vs1 tilanteessa Christiania vastaan, yllepa ahnehtii ja vetää päin krisua

3:40 Kosar harhauttaa aban 1vs1 tilateessa, vetää ohi, riparia tulossa, Kosar luistelee kiekon ohi

3:50 kauhea mylly Hoki-Liigalta, kosar ampuu läheltä kohti etukulmaa, hasek koppaa

4:30 Sepolle aukeaa vetopaikka, sepon sihti hukassa ja kiekko suoraan molen syliin

5:19 1-4 yllepa - yllepa kiskaisee matalan vedon siniviivan jälkeen, dominik imee

5:40 Hoki ottaa molsen pois

5:53 Seppo ampuu tyhjistä ohi :D

GAME OVER! Kiekkodivari allstarsfinaaliin, hokiliiga taas pronssiotteluun SHL:ää vs. Onnea kiekkodivalle!
Erästä:
Kiekkodivari otti heti isännän otteen, ja piti maalin puhtaana hienosti. Ei jäänyt kauheasti sanottavaa hokin puolustukselle
kolmikkoa Sephirot-yllepa-Eyemou vastaan.

Tähdet:
*** yllepa - Ei epäselvyyttä. Pari mahtavaa yksilösuoritusta, joilla hokin pakitus meni ihan solmuun. Sepon kanssa loistava
tutka

** Sephirot - Tarjoili mukavasti paikkoja yllikselle, joka iskikin kovalla prosentilla

Valmentaja: Setti, Jii, Eskoo
Kokoonpano: Christian, hatwan, ilo, Klee, Kosar, Mr.Vehnä, niisku, nuba, Savard, Skullster, Sämps

1. erä
Alkamassa tiukka pronssipeli Hoki-Liiga vs SHL. Ensimmäisessä ottelussa shl hävisi niukasti jatkoajalla kliigalle 4-3 ja hoki avasi ottelunsa kiekkodivaria vastaan, häviten ottelun 1-4. Odotettavissa on tasainen kamppailu. Yleisöä näin alkuun paikalla n. 100kpl. Hoki saa ensimmäisen hyökkäyksen aikaan kun Savard sämps kaksikko järjestää tilannetta, mutta tämä kuivuu kokoon. Seuraavaksi on vuorossa shl:n hyökkäys, iangillan puskee keskeltä ja passaa vielä oikeaan laitaan benille, joka yrittää vetää b pisteeltä mutta puolustus on edessä. Hokin vuoro yrittää Savard sämps 2v1 hyökkäykseen, mutta puolustus pääsee väliin. Seuraava tilanne hokille ja skullster pelaa oivallisen passin Sämpsille joka pääsee ampumaan keskeltä ja kova veto pomppaa moken hanskan reunasta sisään. Peli on 1-0. Hokilla on huikea momentum pelistä ja siellä yritetään parhaimmillaan kolmella miehellä hakata kiekkoa sisään. Kellossa 3:58 kun Savard tuo kiekkoa shl maalille ja siirtää vielä skullsterille joka iskee hokin 2-0 johtoon. Nyt on tiukka paikka aurinkopojilla. Vahvasti ja rauhallisesti on pelannut hokin puolustus tähän saakka. Viimeistä minuuttia mennään ja hoki pääsee tulemaan 2v1 hyökkäykseen, wipalla on paineita, Savard siirtää jään viileästi kiekon skullsterille joka iskee tyhjään maaliin. Aivan erän loppuun vielä hokilla paikka kun jälleen ollaan yv hyökkäyksessä ja savard hetken katseltuaan tällää tarkasti kiekon maaliin. Peli vaikuttaa ratkenneelta.

2. erä
Toisen erän alkuun lähdetään hokin huimassa johdossa 4-0. Shl puskee heti alkuun ensimmäistä hyökkäystä mutta ei oikein löydy passipaikkaa ja homma jää siihen. Hokin jäätävä puolustus hoitaa tilanteita rauhallisesti, kentällä siis vääntämässä Christian ja niisku. 2:04 pelattu kun juz pääsee puikkelehtimaan hieman onnekkaasti hokin maalin eteen ja maalipyssyhän ei tälläisestä paikasta erehdy vaan kaventaa tilanteeksi 4-1. Puolet erästä pelattu, kun kryyker hatwan ovat 2vs1 hyökkäyksessä ja armottomalla itsekkyydellä kryyker ei mietikkään passipaikkaa vaan tällää vuoren varmasti kiekon reppuun b pisteeltä. Ja lisää löylyä kiukaalle heti välittömästi, kryyker sivaltaa komealla pommilla joukkueensa jo 6-1 johtoon. Seuraavassa tilanteessa shl onnistuu luomaan paikan, juz pääsee laukomaan mutta tällä kertaa veto kilpistyy maalivahtiin. Jälleen tullaan shl hyökkäystä ja juz pommittaa, mutta jälleen mokke pomputta kiekkoa eteensä ja juz vielä yrittää riparia hakata sisään mutta tämäkään ei tuota tulosta. Sitten tullaan hokin hyökkäystä aivan erän lopulla hatwan pelaa ovelalla passilla kryykerille kiekon joka on aivan vapaana maalin edessä, mutta ei onnistu nostamaan kiekkoa häkkiin.

4-1 juz (Pepe)
5-1 Kryyker (Mr.Vehnä - niisku)
6-1 Kryyker (niisku)

SHL saves: 4 poss: 52%
Hoki saves: 4 poss: 47%

3. erä
Kolmas erä alkaa ja shl nostaa ensimmäistä hyökkäystään. Deco leipoo kiekkoa oikealla kaistalla ja päättää ampua kohti maalia, hokin maalivahti haparoi hiukan ja kiekko painuu alanurkkaan. Peli etenee tasaisella väännöllä. Seuraavassa tilanteessa shl nostaa jälleen hyökkäystä ja Deco pääsee tälläämään b pisteen kohdilta ja ampuu ylänurkkaan, komea veto. Hoki taistelee shl:n maalin edustalla ja siellä yritetään murjoa kiekkoa reppuun mutta tällä kertaa haske on etevämpi. Viimeiset minuutit käsillä ja homma on kutakuinkin taputeltu. SHL tempaisee huimalla taktiikalla ja maalivahti otetaan pois ja itse valmentaja hyökkää ratalle. Tuleeko vielä kavennusta. Hoki yrittää nakkailla pitkiä vetoja kun edessä on tyhjä maali, mutta ei onnistu pomppimaan sisään. Viimeistä minuuttia mennään ja sama kuvio toistuu keskikentältä yritetään pommittaa kiekkoa tyhjiin, kunnes Kosar siinä viimein onnistuu. Lisää kylmää vettä niskaan kun Klee paiskoo hokin jo 8-3 johtoon. Ottelu päättyy näihin numeroihin.

Kiekkoliiga - Kiekkodivari 3-4

Ja täällä täpötäysi hakametsän halli... All-stars finaali kiekkoliiga vs kiekkodivari mallia 2/09 alkamaisillaan.

Ennakkoasetelma: liiga ny tainnu voittaa yli puolet näistä karkeloista tähän mennessä että ennakkosuosikkejahan ne on. Sephirot tietysti semmonen pelaaja joka voi omalla presenssillään kääntää vaikka koko ottelun. Mainittavaa on myös, että divarin valovoimaisin pelaaja Saarinen vaikuttaa peliin vaihtopenkiltä. Saarisen antama thai-hieronta erätauoilla saattaa hyvin olla se ase, millä liiga on kukistettavissa.
Liigan joukkue on aika yllätyksetön, paljon ssk:ta löytyy. Divarista preda loistaa poissaolollaan.

1: erä:
liiga: scott letti jebsu hari
divari: reto bailey joonan sanfor

00:13 PAITSIO DIVARILTA!!

ei mitään erikoisia kummaltakaan jengiltä... reto liimailee (ylläri), liigalla puolittaisia syöttökuvioita mutta paistaa kyllä läpi ettei nää jätkät pelaa yhdessä hirveesti

divari: 47% 3 torjuntaa

Liiga oli loppua kohti parempi, divari ei oikeen saanu kunnon myllyjä käyntiin. Voi olla että kokemattomampia pelaajia jänskäs iso katsomo.

2:22 jakurri saa yllättävän vapaasti vetopaikan, mutta päin menee

3:20 kiekko käy liigan maaliviivalla mutta koksu putsaa, vastahyökkäyksestä liiga saa pari vaarallista paikkaa, vastahyökkäyksestä lisbe pääsee yksin veskaa vastaan mutta ei tee
loppuerä tylsää pallottelua eestaas, ei hyviä tilanteita kummallakaan

liiga: 39% 2 torjuntaa
divari: 60% 2 torjuntaa

Divarilla näennäinen hallinta, itse tapahtumat meni aika tasan. Selkeesti tasasempi erä oli jo kun eka. Seuraavassa sit Sephirot ratkasee...

00:56 sephirot syöttää yllepalle

3-1 justi suojaa kiekkoo hienosti, syöttää sydikselle joka antaa huippupassin pikulle jolla helppo työ laittaa kiekko jäätyneen veskan ohi

kaukolaukaus divarilta
2:10 3-2 SEPHIROOOOOOOT liimaa KAUNIISTI liigapakin ohi ja syöttää yllepalle onen

2:38 ylle kalastelee seanilta hyvästä vetopaikasta kiekon pois

sephirot aiheuttaa jatkuvaa päänvaivaa liigapuolustukselle liukkaudellaan

4:28 yllepa yrittää keskeltä, ei mee

4:50 sepi pelaa komeesti yllelle kiekon mutta liian lähelle menee. goalie holds the puck --> pull divarilta, lisbe kehiin

5:00 paitsio, liiga yritti kuljetella keskialueelle

sydis askeleen jäljessä ja lisbe laukoo, ei mee. goalie holds the puck

5:38 lisbe – yllepa akseli toimii ja divari tasottaa 3-3!

liiga: 40% 4 torjuntaa
divari: 59% 0 torjuntaa

Divari oli parempi, sephirotin järkyttävä taitotaso oli aivan liigaa liigalle.

1:10 letti liimaa itsensä vastatusten veskarin kanssa, ei tee. olis pitäny

Liigalla taas paikka. selkeesti tää ”tutun” kentän käyttö hyödyttää, kun taas divarilla ”erikoiskenttä” hakee peliään

joitakin harhasyöttöjä mutta enimmäkseen tylsää pallottelua

3:43 letti hakee sankarinviittaa mutta divaripakki blokkaa vedon.

Scott liimailee onnekkaasti mutta maaliin asti ei kiekkoa saa

4:57 desedin syötöstä lisbe laittaa naulan arkkuun! Liiga on lyöty, liiga on lyöty! Minulle voi laittaa tervaa ja höyheniä päälle!

erän parhaat: letti & lisbe

Loppusanat: tasanen peli oli, kumpikin olis voinu voittaa. Oli pullia ja oli jatkoaikaa ja oli Sephirot, ihan kiva peli katsoa. Sephirot oli paras.