1.kenttä: RBlomeru (ADO) - nuba (BSC) - roy (PIR) - Hercules (MM)
2.kenttä: Lupaschuk (PIR) - Superfly (ADO) - Vanil (HCO) - Setti (ADO)
3.kenttä: Darko (OLD) - J-J (OLD) - project (OLD) - Poirotti (HKO)

SHL
1.kenttä: Juluma - Beni - pökäle - naapi
2.kenttä: Norski - Samila - Endure - Hollow
3.kenttä: Joonan - Lazo - Makze - Cypress

Ottelusta on odotettavissa tasainen vääntö. Ratkaisevana pidän sitä miten SHL pitää Hokin kakkoskentästä Lupaschukin kiinni.

Katsomosta löytyy tällä hetkellä noin 300 katsojaa.

1/3

0:00 SHL:n kokoonpano näyttää olevan täysin eri ilmoitetusta, kun kentälle saapuu Rikos - Zeltag - Ari - Asterix
Ottelu on ensimmäisellä minuutilla melko sekaista ja kumpikaan ei saa oikeastaan hyökkäyksiä luoduksi.

1:12 Ari kääntyy keskelle ja zippaa kiekon yläkulmaan. Asterixille merkataan syöttöpiste
0-1 Ari (Asterix)
2:30 Ari vetää hieman maalinsivusta jonka maalivahti torjuu, tilanteesta Asterix pääsee reboundiin muttei saa siirrettyä kiekkoa maaliin.

goalie area: 0

Erä oli melko sekaista ja tilanteita ei päässyt syntymään paljoakaan. Peli pyöri lähinnä keskialueen yli, siniviivalla molemmat saivat katkaistua hyvin toistensa hyökkäykset.

2/3

Toiseen erään SHL lähtee myös muuttuneella ryhmittymällä, kun kentälle tulevat Donovan - Konrad - Dobbel - Rikos
Hokin kokoonpano pitää edelleenkin kutinsa.

0:15 Lupaschuk pistää kudin hieman siniviivan takaa ja SHL:n Sulander imaisee kiekon.
2-1 Lupaschuk (Superfly Vanil)
Heti maalin jälkeen Hoki-liiga saa muutaman muunkin hyvän paikan, mutta nyt SHL:n maalivahti ottaa varmat kopit.
1:30 Konrad pääsee ampumaan maskiin mutta kuti suuntautuu keskelle, hieman paremmalla tarkkuudella peli saattaisi olla tasan.
SHL pääsi pienen uinahduksen jälkeen peliin taas mukaan.
5:00 hmm.. nyt on tuomari sekaisin, SHLllä kentälle tullut juudi, mennyt täysin ohi.

Hoki-liiga saves 3 poss 55
SHL saves 7 poss 44

Erä oli selvää Hokin hallintaa. SHL ei saanut kuin muutaman potentiaalisen paikan, Hokilla paikkoja oli useampiakin. Hieman paremmalla viimeistelyllä pelin tilanne voisi olla enemmänkin Hokin hyväksi

Pitkiä erän aikana: 0

3/3

SHL lähtee viimeiseen erään kokoonpanolla Robles - Brutus- Tanguay - juudi.
Hokilla täysin ilmoitetun mukaiset.

2:00 SHL pääsee kaksveeäsykköseen mutta pienen jahkailun ansiosta Hoki-liigan muut pelaajat pääsevät tilanteeseen mukaan.
2:40 Darko pistää rannarilla tolppaan maalin edestä.
4:26 Darko pääsee J-Jn oivaltavasta syötöstä läpiajoon, jujuttaa maalivahdin ja siirtää kiekon etunurkkaan rannarilla.
3-1 Darko (J-J)
Heti maalin jälkeen Hoki saa muutaman uuden paikan mutta viimeistely ei ole aivan terävimmillään.
5:10 SHL ottaa maalivahdin pois
5:30 mitä tekee Tanguay? 3vs1 ja vetää itse keskeltä.
5:42 Donovan vetää b-pisteeltä hyvän kudin mutta maalivahti nappaa

Hoki-liiga saves 3 poss 57
SHL saves 2 poss 42

Pitkät: 1
Paitsiot: 1

Hokille ansaittu voitto, ensimmäinen ja kolmas erä olivat melko heikkotasoisia molemmilta joukkueilta. Toisessa erässä Hoki sai paineen päälle ja tuolla paineella maalin tehtailtua. SHL olisi tarkemmalla viimeistelyllä voinut saada paremmankin tuloksen, mutta nyt kävi näin.

Yhteensä koko ottelu:
Hoki-liiga saves 9
SHL saves 12

Pitkät: 2
Paitsiot: 5

*** Lupaschuk hienoa peliä toisessa erässä, muutama makea tarjoilu joista ei kuitenkaan maalia syntynyt
** juudi piti SHL:n maalia puhtaana mallikkaasti
* Darko piti Hokin hyökkäystä yllä viimeisessä erässä

Kiekkoliiga vs Kiekkodivari

Kokoonpanot sivuilta:
Kiekkoliiga (valmentaja Lac)
1. kenttä: Lisbe (Lihapullat) - yllepa (Lihapullat) - Ayoso (Lihapullat) - koksu (Pelijengi)
2. kenttä: Jebsu (Nightmare) - Darp (Nightmare) - B.Burns (Lihapullat) - Jolli (Kouvola Sabres)
3. kenttä: D.Beckham (Ajax Amsterdam) - pitsu (Kouvola Sabres) - Justi (Pelijengi) - hari (S.S.K.)

Kiekkodivari (valmentaja Preda)
1. kenttä: Omena - Sepi - Darkki - Santoz
2. kenttä: xirean - aba - Charge - Bromand
3. kenttä: Madden - Pude - manala - ???

Kiekkoliiga pelaa selvästi joukkuekohtaisilla kenttäkoostumuksilla. Kiekkodivarilla sen sijaan nähtävissä pientä hajontaa.
Kysymys kuuluukin, kuinka Kiekkodivarin puolustus hoitaa Liigan tehokkaat hyökkäykset ?

Katsomosta löytyy tällä hetkellä vajaa 200 katsojaa

1/3

Kiekkoliiga lähtee kokoonpanolla Sean - Ayoso - D.Beckham - koksu
Kiekkodivarin kokoonpano on Sephirot - Omena - Darkki - santoz

1:02 Omena jättää taakse Darkille b-pisteelle jonka kuti painuu helpohkon oloisesti maaliin
0-1 Darkki (Omena santoz)

4:30 koksu pysäyttää Omenan vanhanaikaisen
4:50 Omena jättää taakse Sephirotille joka kuljettaa vetää ns. ringetteviivan oikealta puolelta maalin
0-2 Sephi (Omena)
5:14 Sephirot pääsi juuri ennen läpiajoon jonka maalivahti torjui, hän kävi sitten itse hakemassa kiekon ja syötti sen Omenalle joka pääsi maalin edestä vetämään tilanteeksi 0-3
0-3 Omena

Kiekkoliiga saves 3 poss 52
Kiekkodivari saves 3 poss 47

Pitkät: 1
Paitsiot: 1

Kiekkodivari teki paikoistaan maalit, Liiga ei saanut kunnon paikkoja aikaan erän aikana.

2/3

Kiekkoliiga kokoonpanossa: Jolli - B.Burns - Sean - D.Beckham
Kiekkodivari kokoonpanossa: Xirean - aba - Charge - Bromand

0:00 Manala ja Eyemou idlaavat

2:43 Xirean riistää kiekon Kiekkoliigan alimmalta puolustajalta ja syöttää aban oneen
0-4 aba (Xirean Bromand)
2:43 D.Beckham pois, Jebsu tilalle
4:13 meitsillä muuta hommaa tässä niin maali ohi
1-4 B.Burns (Jolli Sean)
4:47 B.Burns lagaa, Justi tilalle, Darp myös vaihdettu jossain välissä Seanin tilalle
4:55 Justi takaisin penkille ja B.Burns kehiin
5:20 aba päsee puolittaiseen läpiajoon muttei saa siirrettyä kiekkoa maaliin

Kiekkoliiga saves 2 poss 58
Kiekkodivari saves 2 poss 41

Pitkät: 0
Paitsiot: 5

Kiekkoliiga pääsi paremmin peliin mukaan, peli kuitenkin edelleen melko tasaista. Divarilta lähti hyökkäyksestä tehoja Sephirotin ja Omenan jäätyä pois.

Pronssipeli: SHL vs Kiekkoliiga 1-4

SHL-Kiekkoliiga Allstars -ottelu alkamassa klo 20:20, oma pieni veikkaukseni että Kliiga voittaa 1-4.

1.ERÄ

SHL:n 1.erän kentällinen on: Asterix, Rikos, Zeltag, Ari
KLiigan 1.erän kentällinen on: Jebsu, Darp, Ayoso, hari

3:00 hari ottaa tilanteen lepsusti, ja Asterix pääsee läpiajoon.
Tilanne kuihtuu wristiin, jonka maalivahti nappaa helposti.

4:05 Jebsu katkaisee syötön ja laukoo - maalivahti torjuu laitaan.

5:05 Pieni 2v1 poikanen SHL:lle, hari hoitaa.

SHL poss: 52% saves: 3
KLiiga saves: 6 poss: 47%

Yhteenveto erästä: Ensimmäiset 2 minuuttia Kiekkoliiga painoi, eikä SHL saanut hetkeen kiekkoa pois omalta alueeltaan.
Kiekkoliigan peli oli tehotonta, ja syötöt jäivät vähiin, ja SHL sai rakennettua pari hyvää paikkaa.
SHL:n puolustus toimi hienosti - syöttöpaikat tukittiin eikä paikkoja syntynyt.
0-0 tilanteesta siis jatketaan.

2.ERÄ

SHL:n 2.erän kentällinen on: Rikos, Konrad, Robles, Donovan (juudi kentäle klo 3:50)
KLiigan 2.erän kentällinen on: D.Beckham, Darp, Jolli, B.Burns

0:35 0-1 Darp (D.Beckham B.Burns)

SHL:n hienosti toiminut puolustus aukeaa, ja B.Burns antaa vapauttavan syötön Beckhamille,
joka syöttää Darpille, joka taas laukoo molken kautta maaliin.

1:55 1-1 Konrad (Robles, Donovan)
Robles syöttää maalintakaa Roblesille, joka tällää Darpin tavoin molken kautta maaliin.
SHL pysyy mukana!

3:50 SHL vaihtaa: <- Rikos -> juudi

4:00 1-2 Darp (B.Burns D.Beckham)
Darp iskee illan toisen maalinsa SHL:n verkkoon, ottelu lukemissa 1-2.

5:30 1-3 Darp (Jolli D.Beckham)
Darp iskee keskeltä tolpan kautta!

SHL poss: 52% saves: 4
KLiiga saves: 1 poss: 47%

Yhteenveto erästä: KLiiga ei saanut vieläkään syöttöpeliä täysin kuntoon, joka johtui myös
SHL:n hyvästä puolustuksesta. Loppua kohti Darp sai draivin päälle, ja sai hyvistä syötöistä paikat, joista iski varmasti.
3.Erään lähdetään siis 1-3 asetelmista. (Ja eiköhän se KLiigan neljäs maalikin sieltä tule, jotta nuijan ennustus osuisi oikeaan!)

3.ERÄ

SHL:n 3.erän kentällinen on: Ari Tanguay juudi Brutus
KLiigan 3.erän kentällinen on: Justi Jebsu koksu D.Beckham

4:02 1-4 Justi (Jebsu)
Neljäs maali syntyy! Jebsu pitää pilkkanaan SHL:n pakitusta, ja syöttää JUstille joka tällää takakulmaan!

5:58 koksu (D.Beckham)
koksu pilaa tuomarin veikkauksen, ja vetää tyhjiin 1-5 lukemiksi.

SHL poss: 50% saves: 5
KLiiga saves: 2 poss: 49

Yhteenveto erästä&ottelusta: VIimeinen erä pelailtiin vian loppuun, ei SHL:llä ollut kovinkaan hyviä mahdollisuuksia.
Ei SHL kuitenkaan hirveän huono ollut, nyt oli vain liian hyvä joukkue vastassa! =)

Tähdet:
*** D.Beckham Syötteli mainiosti, teki maalipaikkoja.
** Darp Maalitykki.
* Konrad SHL:n ainoan maalin tekijä.

Finaali: Kiekkodivari vs Hoki-Liiga 4-2

\"Alkusarjan\" pelit voittaneet joukkueet taistelee nytten siitä kovimman liigan tittelistä. KDIVA oli taistellut 4-2 voiton
Kiekkoliigan tähdistöstä kun taas Hoki-liigan jannut olivat kaataneet SHL:n 3-1. Saa nähdä miten valmentajat peluuttavat
kentällisiään.

1.Erä

KDIVA

Santoz - Darkki - Omena - Sephirot

HOKI

Setti - Vanil - Superfly - Lupaschuk

0.38 Vanil laukoo takatolpille ja lupa tyhjistä sohii tolppaan.
Kiekkodivan VH pysähtyy hoki päädyssä settiin
00.59 ** Offiside hokiliiga
01.13 Sephirot kokeilee kaarelta kaukovetoa
01.21 **icing by Hoki-liiga
01.41 Lupaschuk pääsee kokeilemaan pisteeltä, mutta maalivahti torjuu helponnäköisesti.
01.59 **icing by hoki-liiga, setti yrittää lupaa päästää 1vs1 tilanteeseen mutta lupa ei yletä rännikiekkoon.
02.21 0-1 Lupaschuk (Superfly, Vanil) Lupa katsoo 2vs3 tilanteessa.. leipoo..leipoo..
kulma alkaa käydä pieneksi ja takanurkkaan kuti. Maalivahti mahta mitään
02.54 Setti avaa supan puolittaiseen läpiajoon mutta ei saa kunnon vetoa aikaan.
03.15 Omena tarjoilee sephirolle pitkää poikittais syöttöä muttei saa haltuun
04.28 Darkki kokeilee pyörityksen jälkeen keltaiselta, mutta maalivahti torjuu
04.42 Hokiliigan nopea vastaisku, lupa laukoo aloitusympyrän reunalta maalivahdille.
05.30 Darkki avaa Omenan ja sepin 2vs1 tilanteeseen. Omena sepille. Sepi pysähtyy, tarjoilee omenalle tyhjää
mutta kuti osuu tolppaan.

5 saves 54 poss
5 saves 45 poss

Päädystä päähän menoa, Kiekkodivari pyöritti mutta lupaschuk iski sen kerran.

Poirotti - Project - Darko - J-J

00.42 Kiekko kiertää lopulta xireanille joka kokeilee mutta jää hokipuolustajan kamoihin.
01.22 kiekko kiertää aballe ja kokeilu, kää pomppimaan moken eteen mutta ei saa purettua.
Pyöritys jatkuu.
02.19 Aba syöttää Chargelle joka kokeilee mutta ei se kahden hokipelaajan välistä mahdu.
02.43 0-2 J-J (Project-Poirotti) JJlle sivuttais liikkeeseen ja tolpan kautta etukulmasta.
03.13 Aba pääsee läheltä sivuttais liikkeeseen mutta veto keskelle.
03.34 Darko kokeilee kaukaa, maalivahdille piece of cake.
03.41 ** Icing by kiekkodiva
03.50 Hoki kokeilee kaukaa löysää vetoa, maalivahti hereillä.
04.25 Hienoa manual syöttelyä Xirean - Charge mutta ei saada mtn aikaseksi.
05.19 1-2 Aba (Charge, Xirean) Charge p pisteellä lataa, syöttääkin xireanille takaviistoon keskemmälle ja tämä
huitoo maalille ja riparissa valppaimpana aba.

KDIVA saves 2 poss 52
HOKI saves 4 poss 47

Tämä oli jo kaunista katseltavaa kun KDIVA:n kakkoskenttä pyörittää peliä pääsäännöllisesti HOKI päädyssä. Muutama
hyvä kuti, jotka HOKI veska torjui. Vastahyökkäyksestä sitten J-J näyttää ettei pelimies tarvitse kuin yhden paikan
ja Bromand voi kaivaa kiekon häkistä. Loppu olikin sitä samaa rataa. KDIVA pyörittää ja välillä saadaan toiseen päähän
jotain säpinää muttei mitään kummempaa. Aba lopussa vielä kaventaa, kolmannessa erässä on siis vielä pelattavaa.

00.39 Eyemou ongelmia --> pitkää.
01.19 Madden pistää kiekon taskuun ja juoksee hoki alueelle, tosin puolessa välissä kiekko tippuu ja joutuu HOKI
ryntäyksen alle.
01.34 Eyemou laukoo, kiekko jää pyörii Hoki päähän.
01.45 2-2 Madden (Eyemou, Pude) Keskeltä liru veto jonka mokke päästää turhan helpon näköisesti
01.58 3-2 Pude (Madden - Manala) Etukulma ihan auki ja sinnehä pude pistää ja kädet ilmaan!
02.42 RBLomeru saa paljon tilaa maalintakana ja kokeilee vanhanaikaista. Maalivahti pelastaa maaliviivalta --> RBlomeru
suuttuu ja aloitus keskialueelle.
03.18 Pudella ongelmia, pitkä kiekko. Sephiro tilalle.
03.19 Missä fair play!?!
03.21 Uusi pitkä, KDIVA:lta.
03.50 Manala kokeilee avata takaperin, mutta kiekko jää rblomerulle joka laukoo siitä sitten päin mokkea.
04.05 4-2 Sephirot (Madden, Eyemou) Tarkka veto takakulmaan.
04.58 Tenksuu vetää mokkea päin, hoki-liiga pull (Lupaschuk kehiin)
04.59 Aloitus voitto ja Lupaschuk vetää takakulmaan, mokke venyttää helposti. Sulkemista.
05.40 Kdiva pitää ja hautoo, lopulta pelataan keskialuueelle ja sephirot laukoo kaukaata, mutta millin ohi takatolpasta.

KDIVA saves 4 poss 55
HOKI saves 3 poss 44

Hienosti kyllä kdivarin pojat pitää kiekkoa ja käyttää jätkältä jätkälle. Eipä tästä erästä oikein mitään kerrottavaa,

SHL saves: 4, poss: 46%

Kello on 21:50 kun peli pääsee alkamaan. Divarin avauskentälliseen kuuluu pakkipari Darkki-santoz kaksikko kun taas hyökkäyksen terävimpään kärkeen laitetaan Sephirot ja Omena. SHLn kokoonpanoon kuuluu Roots legendat Lappis ja pökäle, jotka saavat seurakseen naapin ja Lazon. Ottelun alku on tiukkaa keskialue kamppailua eikä kumpikaan joukkue saa kunnon painostusta aikaiseksi. Lappis osoittaa itsevarmuutta hönäillessään Divari hyökkääjää oman maalin takana varsin helpohkosti ja avaa joukkueensa hyökkäykseen. Ajassa 2:24
naapi pääsee laukomaan täysin vapaasti mutta tolpat soivat. Pieni suvantovaihe pelissä tulee 3 minuutin kohdalla Kiekkodivarin useiden katkojen johdosta. Divari tuntuu löytävän tiensä SHLn maalille hieman useammin ja päättää hyökkäyksiään laukaisuun. Näin ollen voidaan todeta Divarin ehkäpä hienoisesti hallinneen ensimmäistä erää.

***2 Erä

1-0 Xirean (1+0)

Divari saves: 1, poss: 53%
SHL saves: 1, poss: 46%

Toiseen erään lähdetään mielenkiintoisessa 0-0 tilanteessa kun SHL laittaa jäälle kakkosketjunsa. Norski-Samila-Hollow-Insomnium pääsevät koettamaan osaamistaan Kiekkodivarin aba-Xirean-Charge-Bromand nelikkoa vastaan. Tässä erässä kannattaa seurata onko Norskin viivapommi viritetty oikeille taajuuksille. Peliä ehtii kulua vain 10 sekuntia kun Norski jo esittelee taitojaan:
***icing by SHL AllTime
2 minuutin kohdalla saa Divari jälleen muutamia laukauksia SHLn maalille mutta sitten kiekko karkaa alueelta. Uutta vauhtia haetaan omalta alueelta ja se kannattaa. Ajassa 3:33 pääsee Xirean murtautumaan maalille laidasta melko helpohkosti ja tuikkaa kiekon reppuun maalin edestä. Liekö SHLn toisen erän tehottomuus selitetty Beyoncen kommentissa:
ihmettelin kauan et miten ei saa tilanteita shl ollenkaan mut siellähän on wile
Erän lopussa saa Divari vielä muutamia laukauksia, jotka kuitenkin viuhuvat ohi maalin. SHL maalivahdin vähät torjunnat eivät kerro täysin erän kulusta vaikka puolustus hoitikin hommansa varsin mallikelpoisesti.

***3 Erä

1-1 Cypress (1+0) Makze (0+1) Norski (0+1)
1-2 Makze (1+1) Cypress (1+1)

Divari saves: 6, poss: 50%
SHL saves: 5, poss: 49%

Tätä on odotettu! SHLn hyökkäyskaluston terävimpään kärkeen kuuluva Cypress päästetään irti ja jo heti ensi sekunteista lähtien pelin kulku muuttuukin täysin. Divarin puolesta kentällä luutivat manala-Eyemou-Pude-Madden kun taas SHL luottaa pakkikalustossa tuttuun Norskiinsa, joka saa seurakseen kolmikon GayH-Cypress-Makze. 30 sekunnin pelin jälkeen yrittää Norski maalia omalta puolustusalueelta mutta maalivahti nappaa etunurkkaan suuntautuneen vedon mallikkaasti. Kolmas erä on SHLn selvästi vahvin ja peli pyöriikin pitkään Divarin puolustusalueella. Maalit vain uupuvat. 3 minuutin kohdalla on Norskilla ongelmia SONERAn yhteydessään. Tämän kanssa ei kuitenkaan kauaa tuskailla vaan peli jatkuu ja SHL löytää jo erän alussa tutuksi tulleen draivinsa. 4:35 on pelattu kun vihdoin SHLn kova työ tuottaa tulosta. Makze nousee laidalta ja pommittaa luukulle. Cypress odottelee maalivahdilta lipsahtanutta pomppukiekkoa maalilla ja toimittaa lätyn verkon perukoille. Tästä ei ehdi peli montaa sekuntia vanheta kun Cypress pyörii kiekon kanssa maalin takana kunnes näkee Makzen maalin kulmalla. Syöttö lapaan ja Makze pujottaa kulmasta sisään. Divarin taru on lopussa, eikä viimeminuutin lisäpelaaja valmentaja Predakaan auta asiaa.

Loppukatsaus pelistä:
Kaksi erää mentiin Divarin hallitessa mutta Cypressin kentälle tulo muutti asetelmat. Kiekon keisari näytti mihin pystyy ja SHLn upea kolmoserän taistelu siivitti joukkueen voittoon. Kiitos minunkin puolestani valmentajille, pelaajille, katsojille ja teille kaikille jotka olitte jollakin tavalla mukana tapahtumassa! Tuomarina siis fantasian peelot0ba :)
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 24.08.2009 00:14
Luettu: 1676 kertaa