Janne (5+2)
Kesid (1+2)
Lappis (1+2)
pökäle (1+6)

Tervetuloa seuraamaan jännittävää ja tasaista ottelua Arsenal - Roots! Rootsilla on allaan kaksi voittoa ja tänää se lähtee hakemaan kolmatta. Se ei kuitenkaa tule olemaan helppoa, vaikka vastassa onkin sarjataulukon viimeisenä majaileva Arsenal. Viimeaikoina arset ovat osoittaneet heräilyn merkkejä ja ottanut pari makeaa voittoa. Nyt kuitenkin itse peliin!

***ROUND 1***

00:57 0-1 Janne ( pökäle )

Janne ja pökäle pääsevät 2v1 tilanteeseen. pökäle hämää vedon ja syöttää Jannelle, joka kuljettaa kiekon maaliin.

01:29 0-2 Janne ( Kesid )

Janne jatkaa vahvoja otteitaan iskemällä lukemiksi 0-2.

02:34 1-2 Taitava ( Pepe )

Arsenal kaventaa kuitenkin nopeasti Taitavan osumalla.

03:07 1-3 Janne ( pökäle, Lappis )

Janne on liekeissä ja iskee illan kolmannen maalinsa.

04:02 2-3 Taitava ( zälä, Pepe )

Taitava vastaa kuitenkin samalla mitalla, iskee illan toisen maalinsa ja kaventaa pelin 2-3.

05:58 2-4 pökäle ( Kesid, Janne )

2 sekuntia ennen erän päättymistä pökäle pääsee laukomaan b-pisteeltä vapaasti, kiekko maaliin.

arset: poss 56% saves 0
roots: poss 43% saves 3

Erä oli melko tasainen ja maaleja iskettiin tasaiseen tahtiin. Roots teki kuitenkin paikoista varmemmin ja toiseen erään lähdetään 2-4 tilanteesta Rootsille.

***ROUND 2***

00:23 2-5 Lappis ( pökäle )

Roots aloittaa erän vahvasti Lappiksen maalilla. Lukemat ovat nyt 2-5.

02:59 3-5 Taitava ( Stez, Pepe )

Taitava vastaa kuitenkin samalla mitalla. Hallitusti maalinedustalta kiekko sisään ja tilanne on nyt 3-5.

arset: poss 47% saves 4
roots: poss 52% saves 3

Erä oli jälleen tasainen. Kummatkin iskivät yhden maalin, mutta Roots johtaa silti ottelua 3-5. Riittävätkö Arsenaalin rahkeet tasoitukseen tai jopa voittoon?
Nyt kolmanteen erään.

***ROUND 3***

04:11 3-6 Kesid ( pökäle, Janne )

pökäle pelaa hienosti ja roots pääsee oneen. Kesid pistää kiekon sisään.

05:10 3-7 Janne ( pökäle )

05:27 3-8 Janne ( pökäle, Lappis )

Janne iskee vielä loppulukemiksi 3-8.

arset : poss 54% saves 7
roots : poss 45% saves 7

Erä oli Arsenaalin hallintaa, mutta maaleja he eivät onnistuneet tekemään. Roots iski kolme viimeisessä erässä ja voitto näin selvin lukemin 3-8.