C.J. (0+1)
Famous (0+1)
Rikos (0+0)

1. erä
Ottelu alkaa pienellä attackin lagilla ja mummoleirissä alkaa tunteet jo käydä kuumina. Ensimmäinen kunnon tilanne syntyy, kun rikos lakaisee siniviivasta kutia ja jae koittaa ohjailla mutta tolppa kolisee. Ylämummojen vahvan näköinen hyökkäys mutta rikos on liian kova muuri. Reilut kaksi minuuttia taulussa kun famousin syötöstä jae pääsee purjehtimaan kauniisti halki mummopuolustuksen ja lakaisee b pisteiden välistä 1-0 lukemat. Mummojen ensimmäinen kunnon tilanne syntyy 2:30 ajan kohdalla ja tämäkin tilanne kuivuu kasaan kun jonte räkäisee kiekot seinille. Seuraava paikka reilun kolmen minuutin jälkeen ja asialla jope, siellä olisi maalin kulma täysin auki mutta joku pakki siellä pääsee väliin. Tilanne näyttää varsin tasaiselta ja kumpikaan joukkue ei oikein pääse kunnon pelipaikoille. Viiden minuutin paikkeilla jae pääsee tälläämään b pisteeltä vasemmalta kaistalta ja mummojen haske seivaa tilanteen vain vaivoin ja tilanne säilyy entisellään. Ensimmäinen erä lusittu ja peli on sekaisin kummallakin jengillä mutta attacki onnistui survomaan johtomaalin.

Mummot saves: 1, poss: 51%
Attack saves: 3, poss 48%

2. erä
Mummojen pelin sielu beni oli ekassa erässä täysin hukassa, mutta saa nähdä mitä tapahtuu kakkosessa. Toista erää jauhetaan kovaa kyytiä kun taulussa rullaa jo toinen minuutti, attack puskee vahvaan hyökkäykseen mutta kiekko riistetään. Vaarattoman näköinen mummohyökkäys kun melkein puolet erästä on jäljellä, jonte pomputtaa kiekkoa luukulle jossa beni on rumilla otteilla hakkaamassa kiekkoa häkkiin ja attackin haske joutuu antautumaan. Vimppaa minuuttia painetaan kun attack tulee 3-2 hyökkäykseen, mutta kiekko kimpoilee johonin kuuseen ja tilanne kuivuu kasaan. Aivan erän lopulla rikos pääsee vielä kiskomaan siniviivasta, mutta kiekko niukasti hasken räpylään ja näissä numeroissa siirrytään ottelun kolmanteen erään.

Mummot saves: 3, poss: 53%
Attack saves: 4, poss 46%

3. erä
Vaatimaton kakkoserä takana ja toivotaan että kolmannessa nähtäisiin jo kunnon hokia. Erän alku painetaan vahvassa mummo hallinnassa, mutta kuin peliä hyvin kuvastaa niin tilanteita haetaan epätoivoisilla poikkisyötöillä ja koitetaan keskittää maalille ja ketään ei ole kotona. Reilut kolme minuuttia taulussa kun jope ja jonte tulee 2v1 hyökkäykseen mutta kiekko karkaa lapasesta juuri ratkaisevalla hetkellä. Seuraavaksi mummot hakee taktiikalla, aloituksesta beni laitaan ja unqaalta epätoivoinen roiskaisu maalille, jossa attack pakki välissä. Viimeisellä minuutilla mennään ja ceejiillä on upeat muuvit mutta kiekko jälleen lapasesta ja aloitusta kairataan mummopäädystä. Varsinainen peliaika päättyy 1-1 tasapeliin ja painetaan jatkoajalle.

Mummot saves: 3, poss: 54%
Attack saves: 2, poss 45%

1. ja
<Beni> noniin kairataas

Valitettavasti tuomarikaksikko epäilee tätä asiaa vahvasti. Attackilla vahva rynnistys hyökkäyspäädyssä ja famous pääsee tälläämään, mutta hiukan kimpoilee laitoihin. Puolesta kentästä vedellään puolin ja toisin. Peli näyttää juuri niin pleijarikamppailulta kuin vain voi. Kumpikin joukkue vain sumputtaa tarkasti ja kiekkoa roiskitaan milloin minnekkin. Rapiat neljä minuuttia taulussa ja beniltä hurja veto viivasta, siinä on etukulma auki mutta attackin pakki on vedon edessä. 5:08 ja epäselvän näköinen tilanne kun jope kuskaa kiekkoa hyökkäysalueella, maalilla on armoton häslinki ja jostain se vaan kimpoilee maaliin ja maalintekijäksi merkitään jonte. Ylämummo korjaa heikkotasoisen ottelun voiton itselleen ja ottaa ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

Mummot saves: 3, poss: 48%
Attack saves: 3, poss 51%

Loppuun vielä peli pähkinän kuoressa: Attack ei saanut mitään aikaa, kun mummojen superduo unQaa ja Beni luutivat alakerrassa ja sitten mummojen hyökkääjät Jope ja Jonte olivat aivan perseestä. Pelissä ei sinänsä ollu mitään tapahtumia.. Säälimaali loppuu ja unQaa pääsee ansaitusti hienon pelin jälkeen baariin ja Beni pääsee koirien kans lenkille.