Mäiske (0+0)
Lazo (2+1)
Ari (0+2)
jounas (1+1)

Finaali numero 2 alkamassa. Ballito vei ensimmäisen osaottelun numeroin 1-5. Poltteleviä kysymyksiä muun muassa: Pysyytkö Revojen puolustus parantamaan otteitaan, jotta saataisiin naapi pysymään kurissa? Lisäksi odotellaan Revojen tehokkaan hyökkäyskoneiston käynnisytymistä.

*** PERIOD 1/3 STARTING

*** 1-0 Gaattori (naapi)

*** 2-0 Gaattori (naapi, juudi)

Kaksi vetoa maalia kohti ja pomppukiekot kummastakin sisään. Ottelua pelattu 2 minuuttia ja tulos 2-0 taululla. Hyvä alku Ballitolla ja lisää odotellaan.

*** 4 minuutin kieppeillä Ballitolla muutama lisämaali lähellä, mutta 2-0 lukemat säilyy. Revot ei näytä saavan pelistä millään kiinni.

Saves: 2 - 2
Poss: 44% - 55%

Revot saivat hieman otetta erän loppuun, mutta ei saanu limppua byyliin. Gaattorin maalein Ballito johdossa toiseen erään.

*** PERIOD 2/3 STARTING

*** 3-0 Gaattori

HATTUJA!! 2vs1 tilanne päättyy vetoon ja ripari siitä sisään. Sopivaan aikaan Gaattorin maalihanat aukesivat.

*** Puolet toisesta erässä mennyt ja naapi - Gaattori kaksikko ajanut Revojen puolustuksen ahtaalle monta kertaa.

*** icing by HC Revolution

*** 3-1 jounas (Lazo, Ari)

Nyt oli nättiä myllyä Balliton maalin takana ja jounas lopuksi veivaa vanhurilla sisään. Illan komein so far.

Saves: 3 - 6
Poss: 43% - 56%

Maalipaikkoja edelleen selvästi enemmän Ballitolla, mutta Revojen maali erän loppuun saattaa enteillä huikeaa nousua viimeisessä erässä.

*** PERIOD 3/3 STARTING

*** 4-1 Gaattori (naapi)

naapilta hieno passi ja Gaattori katsojalisien siivittämänä säkittää pienoisen lätyn häkkiin.

*** 5-1 Grip

Nyt taitaa Revojen selkä katketa jo. Kovan sumpun keskeltä löysä lätty mokke jäissä jne ei Grip taida osata hienompia?!

*** 5-2 Lazo

Tosi räkänen maali tais lopulta mennä juudin lavasta omiin kovan rämppäyksen päätteeksi.

*** 5-3 Lazo (jounas, Ari)

Heti perää vetoa luukulle mokke jäätyy. Minuutti aikaa alkoiko nousu liian myöhään!!? Sietämätön jännitys kalvaa sisimpiämme.

*** 6-3 naapi (Gaattori, Grip)

Potkin jotai peeloa ulos juuri huoneesta niin en nähnyt, mutta naapi ei tee kuin hienoja.

Saves: 4 - 4
Poss: 56% - 43%

Jep matsi paketissa tulos 6-3 olihan toi Ballito-show. Ei oo nyt näkyvissä sitä tuttua aikasempaa Revomyllyy, harmi vain.